2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar bende yavrularımın içimi eriten bir görüntüsünü pp koyayım 😍🥳
Yaa yerim onu. Bizimki de dokunmak istiyor ama beyfendimiz çok izin vermiyor hemen yalamak istiyor 😃 emeklemeye baslayinca kaçamayacak ama. Bu arada köpek eğitmeni ile konuşuyorum ben bebeğin elinden yemek yemesi gerekiyormuş patronu bebek olarak görmesi lazımmış size de bilgi geçeyim

Ya tabi aşılı köpek sıkıntı yok ama etrafın tozu kendi saçının tüylerine benzettim zaten ama çok rahatsız edici bir görüntüydü.. Bugün bütün halıları kaldırdım yikamaya vericem ve her saniye bebekten kıl tüy temizlicem sanırım bir daha o görüntüyü görmek istemiyorum 😃 Kurutma makinesi de şart her şeyi topluyor ama neye para yetiştirecegimizi şaşırdık
Sırf bu sebepten gittim aldım ben kurutma makinesini 😂 kıyafetlerde tek bir toz tüy kalmıyor gerçekten mükemmel bir icatmış 😂 ama işte yerler tüy oluyor illaki 🫠 esas emeklemeye başladıklarında göreceğiz günümüzü🫣

Yaa yerim onu. Bizimki de dokunmak istiyor ama beyfendimiz çok izin vermiyor hemen yalamak istiyor 😃 emeklemeye baslayinca kaçamayacak ama. Bu arada köpek eğitmeni ile konuşuyorum ben bebeğin elinden yemek yemesi gerekiyormuş patronu bebek olarak görmesi lazımmış size de bilgi geçeyim
Eğitmenler farklı görüşteler bu konuda. Bence köpeğin mizacı önemli. Benimki yemek delisi mesela o yüzden ben elinden yemek yedirerek erittim aralarındaki buzları. Ay ben de bir pp koyacağım 😍

Benim köpeğim karakter olarak da alfa bir köpek değil zaten, bizi direk kabullendi oğluğumu da öyle zaten golden çok sorun yaşamayız diye düşünüyordum öyle de oldu☺️🥳Yalnız bizimki de hemen yalamak istiyor da Deniz iki arada bir derede yakalıyor tüylerini geçen yanağını tutmuş sıkıyordu😀
Zi

Sizin köpeğinizin cinsi ne?
Sırf bu sebepten gittim aldım ben kurutma makinesini 😂 kıyafetlerde tek bir toz tüy kalmıyor gerçekten mükemmel bir icatmış 😂 ama işte yerler tüy oluyor illaki 🫠 esas emeklemeye başladıklarında göreceğiz günümüzü🫣
Valla bende kurutma makinesi çok seviyorum 😀Zaten golden demek tüy demek ben evi günlük süpürüp robotu açıyorum sırf bu yüzden bütün mobilyalarım yüksek ayaklı robot girsin diye ama ona rağmen her gün bir ton tüy oluyor; emeklemeden yürüse keşke 😀

Eğitmenler farklı görüşteler bu konuda. Bence köpeğin mizacı önemli. Benimki yemek delisi mesela o yüzden ben elinden yemek yedirerek erittim aralarındaki buzları. Ay ben de bir pp koyacağım 😍
Yaa araları iyi oldu demek oğluş kabullendiyse sorun yok🥳Ben yetişemedim ppye🥹

Benim köpeğim karakter olarak da alfa bir köpek değil zaten, bizi direk kabullendi oğluğumu da öyle zaten golden çok sorun yaşamayız diye düşünüyordum öyle de oldu☺️🥳Yalnız bizimki de hemen yalamak istiyor da Deniz iki arada bir derede yakalıyor tüylerini geçen yanağını tutmuş sıkıyordu😀
Zi

Valla bende kurutma makinesi çok seviyorum 😀Zaten golden demek tüy demek ben evi günlük süpürüp robotu açıyorum sırf bu yüzden bütün mobilyalarım yüksek ayaklı robot girsin diye ama ona rağmen her gün bir ton tüy oluyor; emeklemeden yürüse keşke 😀

Burdaysan koycam😍🫣

Zeytinyağı en doğalından kullanabilirsin bence açık yarası kalmadıysa
Yarın kontrol var kuzum

Bir çocuğu en çok annesi babası düşünür, onun için en iyisini onlar yaparlar. Anlamıyorum bu söylemleri, ağzı olan konuşuyor işte. Tanıdık tanımadık sokaktaki teyzeler bile o çocuk üşür çekiyorlar. Doymadı mama ver, çocuğu ağlatma, öyle yapma şöyle yap o kadar çok yaşadım ki bu süreçte. Çocuk olunca hayatımıza karışma hakkı mı verildi insanlara? Sünnet konusu da en ağırı olmuş suçlayıcı konuşmaya ne hakları var ya zaten en çok üzülen de anne-baba oluyor. Peki nasıl tepki verdin? @Papatyamaviss
Evet ülkemizde herkes çok biliyor maşAllah sokaktaki tanımadık teyzeler dahil🤷🏻‍♀️
Kuzum benim oğlumda kiloluydu gomulme olmuştu ama yapışma olmadı hiç papatyanın dediği gibi büyüdükçe o gomulme gidiyor...sen canını sıkma illa yapışma olacak diye birsey yok papatyacim şanssızlık yaşamış
Yaa inşAllah kuzum bizimde yapışma olmadan atlatırız ya kilosu düzene girince düzelir inşAllah🤲
Ana kucağında, mutfak masasının üzerinde ben biberon yıkarken, yemek yaparken beni izliyor sıkılınca mama sandalyesine alıyorum elinde hep çıngırak, diş kaşıyıcı falan oluyor bir süre sonra yoruluyor odasına, salona geçiyoruz yatıyor oyun halısında ya da yere battaniye falan açıyorum onun üzerinde oyalanıyor biraz kucak gezerek biraz oturarak oyalama çalışıyorum 😮‍💨
Oo işlere başlanıyor artık demek hayırlı olsun 💕

Ay hiç bilmiyorum bunları kız annesiyim 😂 zor işler bunlar Allah kolaylık versin canım

Geçmiş olsun canım benim tez zamanda gitsin bu hastalıklar ☹️

Ön iki alt dişi damağının yan tarafında beyaz iz yapmış 😂 ama daha çıkmıyor yakın değil
Maşallah size 💕
Oy prenses annesi💞
Bizim alt tek dis cikti. 2. Cikmak uzere ama kuzeye masallaah koşuyor 🧿
Ya maşAllah🧿 erken değil mi daha bizde daha dişin emaresi yok😂

Kızlar bugün Ada nin kakası baya mukuslu idi, çok onemsemedim ama şimdi hem mukus hemde ufak kırmızı kanlar vardı.. sonradan besin alerjisi olur mu ki? Ben bu ara sadece farklı biraz daha çok kaşar yedim o kadar..

Diş yapar mi? Var mi sonradan mukus ve kanlı mukus gören?😩😩😩

Bizim konuştuğumuz kişi de elinden yedirin dedi daha sonra yere döktüğü yiyeceklere başlayacak böylece bağ kuvvetlenecek dedi

Zi

Bizimki border collie :) bizim söyle bir sıkıntımız var çoban köpeği olduğu için ic güdü olarak bizim çocuğu da hep gütmek isteyecek koşmaya başlayınca hep onu kollayacak o yüzden aradaki bağı çok iyi ayarlamamız gerekiyor bebeği onun sahibi olarak görmesi gerekiyor ama bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum bir bakışla bile anlaşıyoruz artık ailemizin parçası.

Kızlar bugün Ada nin kakası baya mukuslu idi, çok onemsemedim ama şimdi hem mukus hemde ufak kırmızı kanlar vardı.. sonradan besin alerjisi olur mu ki? Ben bu ara sadece farklı biraz daha çok kaşar yedim o kadar..

Diş yapar mi? Var mi sonradan mukus ve kanlı mukus gören?😩😩😩
Var mi kızlar bilgisi olan.. ek olarak ilk defa köz patlican yedim 4 aydır ilk defa.. patlican alerji yapar mi ki yaa.. kafama takıldı tüm gece..

Var mi kızlar bilgisi olan.. ek olarak ilk defa köz patlican yedim 4 aydır ilk defa.. patlican alerji yapar mi ki yaa.. kafama takıldı tüm gece..
Dis kan yapmaz canım kanın sebebi popoda çatlak vs de olabilir ama alerjide olabilir sen takip et yine olursa alerji açısından bi doktora görün...en risksiz besinler bile alerjik bebeklerde tepkiye neden olabiliyor oğlum alerjikti armuta vücudu tepki vermişti mesela

Dis kan yapmaz canım kanın sebebi popoda çatlak vs de olabilir ama alerjide olabilir sen takip et yine olursa alerji açısından bi doktora görün...en risksiz besinler bile alerjik bebeklerde tepkiye neden olabiliyor oğlum alerjikti armuta vücudu tepki vermişti mesela
Çok saol canım, bugüne kadar hiç olmadı bende hep azda olsa süt ürünleri tükettim.. ilk aklıma gelen patlican oldu.. aynen bugün de devam ederse doktora gideceğim..

Armut u kendi yiyince mi tepki verdi ?

Ya 3.ayda iki hafta krizler yaşadık diye atağı atlattık sanıyordum ya ne gıcıkmış bu 4.ay. kafayı yicem uyumak istemiyor uyusa hemen uyanıyor memeyi zor emiyor. Eşim yoğun çalışıyor hiç yardım edemiyor delircem artık ya devamlı arka fonda mızıklanma sesi. Tamam uyutmucam diyorum bu defa iyice kafayı yiyor ağlama katılma krizi bir buçuk saat olmadan hemen uyutayım diyorum yine aynı olaylar. Tahammülum azalıyor sinirleniyorum ufacık bebe ona belli etmemeye çalışıyorum içime atiyorum çok zor valla ya hep bir şeyden huysuz hep

Yarın kontrol var kuzum

Evet ülkemizde herkes çok biliyor maşAllah sokaktaki tanımadık teyzeler dahil🤷🏻‍♀️

Yaa inşAllah kuzum bizimde yapışma olmadan atlatırız ya kilosu düzene girince düzelir inşAllah🤲

Oy prenses annesi💞

Ya maşAllah🧿 erken değil mi daha bizde daha dişin emaresi yok😂
İste her bebis farkli. 2. De cikti ama cok agrisi var. Asiri eziyetli bana 😢

Çok saol canım, bugüne kadar hiç olmadı bende hep azda olsa süt ürünleri tükettim.. ilk aklıma gelen patlican oldu.. aynen bugün de devam ederse doktora gideceğim..

Armut u kendi yiyince mi tepki verdi ?
Evet ek gıdada armut yedirince vücudunda döküntü olmuştu...alerjik belirtileri çocuktan cocuga çok değişiyor biz hiç kan görmedik mesela gelişimi de iyiydi ...bizde daha çok yoğun gaz huzursuzluk uykuya dalamama deri dokuntuleri ve solunum belirtileri şeklindeydi o yüzden süt ürünlerini ihtimalini de düşün bugüne kadar kan olmamıştır belki başka belirti vermiştir kaşarı da fazla yedim dedin ya..

Merhaba arkadaşlar demir vitamini ocean microfer kullananlar kaç damla veriyosunuz biz bugün yeni başlıyoruz
Canım bende 3gundur ocean veriyorum bu ay doktora gitmedim gidene kadarda sağlık ocağının verdigini kullanmak istemedim eczacıya sordum damlalik üstünde 0.5 ml yazıyor oraya kadar cek ver dedi damla saymadım o yüzden simdilik böyle veriyorum 5. Ayda doktora sorucam artık

X