2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ay cok tatlıymış bikiniler mesajın geri kalanini görmemişim..
yaza olmazlar mi diyosun ebebekten ben çok bisey almadım kalıplarını bilmiyorum
Bende dayanamadim aldım 9 ay ve tanesi 30 tl olunca al dedim hemen.. altı olmaz canım ama ustleri giydiririm sanırım.. e bebek kalıpları da dar baya

Bende şaşırdım.. arada yarı yarıya fark var..iyi indirim verince bende uygulamadan alıyorum ama mağaza ile aynı sanirim
Yenı sezon ürünleri mağazayla aynı o yuzden kuponla almak mantıklı diğer eski sezon urunlerın fıyatları cok sık degısıyor mağaza olsun net olsun

Kaç günlük oldu kuzu?
Benimki kafasıyla dönmeye çalışıyor beceremiyor tam. Tek yön dönüyor daha

Maşallah kuzuya. Daha 16 haftalık oluyor de mi? Daha döner, dönemiyor dönemiyorlar, sonra bir bakmışsın pat diye dönüyorlar sanki günlerdir dönüyormuş gibi
Evet 16 haftalık oluyor bana benimki haraketli bile geliyor. Huyu iyi ama hiç durmuyor yerinde
İlk sırt üstünden yan dönmeye başladı. Şimdi hafif hafif yüzüstü yapacak ama kolunu nereye koyacağını çözemedi tam. Yakındır ama güncellemeyi de alması
Sizinkiler de öyle değil mi? Gece ios gibi güncelleme alıyor sanki. Sabah bir kalkıyoruz sürüm güncellenmiş

Evet öyle, gece güncellemesi geliyor hemen
Biz de 19. hafta atağındayız bir süredir. Geceleri uykusu çok bölünüyor, normalden çok daha fazla ilgi istiyor, ağlamalar arttı. Bakalım ne zaman bitecek bu süreç de..

Dişleri kaşınan bebeler var mı aramızds
Her şey ağızda dört parmağını ağzına sokmayı öğrendi, aşırı salya öyle ki ta göğsü falan kabarmış yıkıyorum ama yine her yer salya Diştir diye düşünüyorum
Merhaba canlar,biz doktora gittik egzama olmus minigim,krem verdi dr .1 haftada gecer dedi.
Aa çok geçmiş olsun
Öğlen uykusundan mekik çekerek kendini uyandırdı, illa kalkacak, doktor oturtma dedi ama yattığı gibi ağlıyor oturucam diye deli oluyor Öğrendiklerini uykuda tekrarlıyorlar ya çok komik, ayağını tuttuğu ilk gün ayağını tutuyordu uykusunda ppye koyucam

Ya kahkaha attırdı foto bana. Alıştırma yapıyor resmen
Mekik çekme bizde de var bayadır. Benden daha iyi yani öyle söyleyeyim

Benimki de öyle üst damağını parmağımla kaşıyınca rahatlıyor dün gece 3 te kalktı 5 e kadar yatmadı ilk defa yaşıyoruz bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…