Bende şaşırdım.. arada yarı yarıya fark var..iyi indirim verince bende uygulamadan alıyorum ama mağaza ile aynı sanirimBelli olmuyor ya genelde mağazadan indirim fazla olduğu da oluyor ama uygulamada kupon da çok veriyor karışık sanırım
Ay cok tatlıymış bikiniler mesajın geri kalanini görmemişim..
yaza olmazlar mi diyosun ebebekten ben çok bisey almadım kalıplarını bilmiyorum
Ya uf dun bende sepete attım ama max 1 yaş olanı vardıMaşallah kilosu yerinde ama kalıplar dar bebce
Bu bikinileri niye aldım bilmiyorum
Yenı sezon ürünleri mağazayla aynı o yuzden kuponla almak mantıklı diğer eski sezon urunlerın fıyatları cok sık degısıyor mağaza olsun net olsunBende şaşırdım.. arada yarı yarıya fark var..iyi indirim verince bende uygulamadan alıyorum ama mağaza ile aynı sanirim
Kaç günlük oldu kuzu?Bizimki artık hiç sırtüstü durmuyor. Oyun matına koyar koymaz anında yüzüstü dönüyor. Yere koyuyorum anında dönüyor. İşin kötüsü altını değiştirirken bile dönmeye çalışıyoro yüzden alt değiştirmek epey zorlaştı. Günün çoğunda yüzüstü vakit geçiriyor oyun zamanları. Birkaç gündür de yüzüstünden sırtüstüne geçmeye başladı. Yoksa Yorulunca mızırdanmaya başlıyordu, biz düzeltiyorduk.
En iyisini yapıp sakince bırakmışsınYa uf dun bende sepete attım ama max 1 yaş olanı vardıalmadım o yuzden
Dün tam 19 haftalık oldu.Kaç günlük oldu kuzu?
Benimki kafasıyla dönmeye çalışıyor beceremiyor tam. Tek yön dönüyor daha
Sizin ne kadar oldu?Kaç günlük oldu kuzu?
Benimki kafasıyla dönmeye çalışıyor beceremiyor tam. Tek yön dönüyor daha
Bugün 115 günlükSizin ne kadar oldu?
Maşallah kuzuya. Daha 16 haftalık oluyor de mi? Daha döner, dönemiyor dönemiyorlar, sonra bir bakmışsın pat diye dönüyorlar sanki günlerdir dönüyormuş gibiBugün 115 günlük
Evet 16 haftalık oluyorMaşallah kuzuya. Daha 16 haftalık oluyor de mi? Daha döner, dönemiyor dönemiyorlar, sonra bir bakmışsın pat diye dönüyorlar sanki günlerdir dönüyormuş gibi
Evet öyle, gece güncellemesi geliyor hemenEvet 16 haftalık oluyorbana benimki haraketli bile geliyor. Huyu iyi ama hiç durmuyor yerinde
İlk sırt üstünden yan dönmeye başladı. Şimdi hafif hafif yüzüstü yapacak ama kolunu nereye koyacağını çözemedi tam. Yakındır ama güncellemeyi de alması
Sizinkiler de öyle değil mi? Gece ios gibi güncelleme alıyor sanki. Sabah bir kalkıyoruz sürüm güncellenmiş
Her şey ağızda dört parmağını ağzına sokmayı öğrendi, aşırı salya öyle ki ta göğsü falan kabarmış yıkıyorum ama yine her yer salyaDişleri kaşınan bebeler var mı aramızds
Aa çok geçmiş olsunMerhaba canlar,biz doktora gittik egzama olmus minigim,krem verdi dr .1 haftada gecer dedi.
Öğlen uykusundan mekik çekerek kendini uyandırdı, illa kalkacak, doktor oturtma dedi ama yattığı gibi ağlıyor oturucam diye deli oluyorEvet 16 haftalık oluyorbana benimki haraketli bile geliyor. Huyu iyi ama hiç durmuyor yerinde
İlk sırt üstünden yan dönmeye başladı. Şimdi hafif hafif yüzüstü yapacak ama kolunu nereye koyacağını çözemedi tam. Yakındır ama güncellemeyi de alması
Sizinkiler de öyle değil mi? Gece ios gibi güncelleme alıyor sanki. Sabah bir kalkıyoruz sürüm güncellenmiş
Ya kahkaha attırdı foto bana. Alıştırma yapıyor resmenHer şey ağızda dört parmağını ağzına sokmayı öğrendi, aşırı salya öyle ki ta göğsü falan kabarmış yıkıyorum ama yine her yer salyaDiştir diye düşünüyorum
Aa çok geçmiş olsun
Öğlen uykusundan mekik çekerek kendini uyandırdı, illa kalkacak, doktor oturtma dedi ama yattığı gibi ağlıyor oturucam diye deli oluyorÖğrendiklerini uykuda tekrarlıyorlar ya çok komik, ayağını tuttuğu ilk gün ayağını tutuyordu uykusunda ppye koyucam
Ben de çok güldümYa kahkaha attırdı foto bana. Alıştırma yapıyor resmen
Mekik çekme bizde de var bayadır. Benden daha iyi yani öyle söyleyeyim
Benimki de öyle üst damağını parmağımla kaşıyınca rahatlıyor dün gece 3 te kalktı 5 e kadar yatmadı ilk defa yaşıyoruz bunuHer şey ağızda dört parmağını ağzına sokmayı öğrendi, aşırı salya öyle ki ta göğsü falan kabarmış yıkıyorum ama yine her yer salyaDiştir diye düşünüyorum
Aa çok geçmiş olsun
Öğlen uykusundan mekik çekerek kendini uyandırdı, illa kalkacak, doktor oturtma dedi ama yattığı gibi ağlıyor oturucam diye deli oluyorÖğrendiklerini uykuda tekrarlıyorlar ya çok komik, ayağını tuttuğu ilk gün ayağını tutuyordu uykusunda ppye koyucam
Ben özellikle vermiyorum canım ama bulduğu herseyi ağzına atıyor zaten.. onu felan ipislak önlük takıyorum onu bile emiyorKızlar bebişlere diş kaşıyıcı veriyor musunuz