- 6 Temmuz 2022
- 2.068
- 5.033
- 29
Bizim artık klasikleşti. Gece boyu yapmıyor. Yapsa bile 1 çiş anlaşılmıyor bile. Sabaha karşı uyanıyor emip geri uyuyor. Emdikten sonra yatırdığımda kaka yapıyorBen gece prima takıyorum hiç bakmıyorum vallahi, uykusunu bolmeyeyim diye..
Gece uyku beslenmesi yapmıyorsun o zaman sen.. Gece kaçta uyuyor peki canım?Bizim artık klasikleşti. Gece boyu yapmıyor. Yapsa bile 1 çiş anlaşılmıyor bile. Sabaha karşı uyanıyor emip geri uyuyor. Emdikten sonra yatırdığımda kaka yapıyorbirkaç saat sonra uyanıyor ne de olsa diye almıyorum pişik olmadı henüz.
9 civarı uyutuyorum kuzum. Gece 12 civarı uyku beslenmesi yapıyorum sabaha karşı gene acıkıyor. Bazen uyanıyor bazen uykusunda elini emmeye başlıyor o sese uyanıp kalkıp emziriyorum.Gece uyku beslenmesi yapmıyorsun o zaman sen.. Gece kaçta uyuyor peki canım?
Pişik değil de enfeksiyon kapmasin canım dikkat et idrarla emip bekler de ben hiç kaka bekletmedim.Bizim artık klasikleşti. Gece boyu yapmıyor. Yapsa bile 1 çiş anlaşılmıyor bile. Sabaha karşı uyanıyor emip geri uyuyor. Emdikten sonra yatırdığımda kaka yapıyorbirkaç saat sonra uyanıyor ne de olsa diye almıyorum pişik olmadı henüz.
Ya önceden ben de bekletmiyodum son 1-2 haftadır rutine döndü yatağa koyduktan sonra kaka yapması. Uyanır uyumaz diye korktuğumdan bekletiyodum 2 saat falan bekliyor. Bundan sonra temizlerim canım madem riskPişik değil de enfeksiyon kapmasin canım dikkat et idrarla emip bekler de ben hiç kaka bekletmedim.
Yani karışmak istemiyorum aslında kuzum benim fikrim bu sadece uykusunu bölmeden alabilir misin acaba bilemedim rutinizi bozmak istemem uykuya hasret ben ama kaka bekletilir mi inan bilmiyorum ben kızımda da hiç.bekletmedim bunda da aklıma öyle geldiYa önceden ben de bekletmiyodum son 1-2 haftadır rutine döndü yatağa koyduktan sonra kaka yapması. Uyanır uyumaz diye korktuğumdan bekletiyodum 2 saat falan bekliyor. Bundan sonra temizlerim canım madem risk
Sağol kuzum güzel birşeye benziyor bende alayım kullanan var mı aramızda
Benimki gecenin 3-4 gibi kaka yapıyor ya ona uyanıyoruz9 civarı uyutuyorum kuzum. Gece 12 civarı uyku beslenmesi yapıyorum sabaha karşı gene acıkıyor. Bazen uyanıyor bazen uykusunda elini emmeye başlıyor o sese uyanıp kalkıp emziriyorum.
Ben hep pişik olur beklerse diye düşünmüştüm. Enfeksiyon riski hiç aklıma gelmedi. Uyanır mutlaka ama yapacak bir şey yok kuzu. BakalımYani karışmak istemiyorum aslında kuzum benim fikrim bu sadece uykusunu bölmeden alabilir misin acaba bilemedim rutinizi bozmak istemem uykuya hasret ben ama kaka bekletilir mi inan bilmiyorum ben kızımda da hiç.bekletmedim bunda da aklıma öyle geldi
Bende çok beğendim parmakları icerde mi kalır acaba elde duruşu nasılSağol kuzum güzel birşeye benziyor bende alayım kullanan var mı aramızda
Maşallah darısı bizim başımıza inşallah.. ben sallamaktan yoruldum babasi devraldı şimdi..9 civarı uyutuyorum kuzum. Gece 12 civarı uyku beslenmesi yapıyorum sabaha karşı gene acıkıyor. Bazen uyanıyor bazen uykusunda elini emmeye başlıyor o sese uyanıp kalkıp emziriyorum.
Nokta şeklinde dişi gözüküyor desemDişleri kaşınan bebeler var mı aramızds
Ya olaysınnnHer şey ağızda dört parmağını ağzına sokmayı öğrendi, aşırı salya öyle ki ta göğsü falan kabarmış yıkıyorum ama yine her yer salyaDiştir diye düşünüyorum
Aa çok geçmiş olsun
Öğlen uykusundan mekik çekerek kendini uyandırdı, illa kalkacak, doktor oturtma dedi ama yattığı gibi ağlıyor oturucam diye deli oluyorÖğrendiklerini uykuda tekrarlıyorlar ya çok komik, ayağını tuttuğu ilk gün ayağını tutuyordu uykusunda ppye koyucam
Yok balım ilk alttan gelir onu takıp eden bır bı bucuk ay ıcınde üstler baslar sonraSanki bizim üsttekiler sertleşmiş gibi geldi bana
En az 6 gidiyor o da en az
Benimki gündüz uyuyamadığından gece pert olduğu için uyuyor benceMaşallah darısı bizim başımıza inşallah.. ben sallamaktan yoruldum babasi devraldı şimdi..
Bir tek babymallda buldum aldım ben.. gri rengi kalmıştı. Her yerde bitmişBende çok beğendim parmakları icerde mi kalır acaba elde duruşu nasıl
Galiba içerde kalıyor canımBende çok beğendim parmakları icerde mi kalır acaba elde duruşu nasıl
Ouyyy maşAllah LinoşaNokta şeklinde dişi gözüküyor desem
Yaa elimle kontrol ediyorum arada üstler sert geliyordu dur takip edeyim o zaman bizimkide çabuk patlatsa bari yaYok balım ilk alttan gelir onu takıp eden bır bı bucuk ay ıcınde üstler baslar sonra
Vallahi destekleyen olmadan gerçekten yorucu oluyor canım.. Aman sağlıklı olsunlarda kuzular bu zamnalar su gibi.. gecen galaride ilk hafta ki cirkinn fotoğrafını gördüm Ya Rabbım nasıl büyümüş maşallah diyorumBenimki gündüz uyuyamadığından gece pert olduğu için uyuyor bencebir de bizimkinin uyuma şekli kumar. Canı ister emzik alırsa uyuyor. İstemez ve almazsa istediğin kadar salla kucağına al fark etmiyor uyumuyor. Bir de son zamanlarda uyutmak için uğraştığımda daha çok ağlıyor Ya ağzında benim memem olacak ya da emzik. Gün boyu hiç emzik almadı mesela. Akşam da memede uyudu yatağa yatırınca uyandı. O ara emzik verdim anlamadı kaynadı öyle
Seninki de uyur inşallah kuzum vallahi insan yoruluyor
6 6 bucuk ay anca sankı gelır gıbı bakalım takıp edıyorumGaliba içerde kalıyor canım
Ouyyy maşAllah Linoşa
Yaa elimle kontrol ediyorum arada üstler sert geliyordu dur takip edeyim o zaman bizimkide çabuk patlatsa bari ya
Linoşun belliydi ama meme ısırmalar falanNokta şeklinde dişi gözüküyor desem