2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben özellikle vermiyorum canım ama bulduğu herseyi ağzına atıyor zaten.. onu felan ipislak önlük takıyorum onu bile emiyor 😅😅 kehribar da taktım ben bacağına umarım sağlıkla atlatirlar 🙏🙏🙏
Evet ya bizimki de ne bulduysa ağızda 😂vereyim ben en iyisi onla oyalansın kehribar işe yarar inşallah bende almak istiyorum ☺️

Evet ya bizimki de ne bulduysa ağızda 😂vereyim ben en iyisi onla oyalansın kehribar işe yarar inşallah bende almak istiyorum ☺️
Boynuna emin olamadım canım o yüzden doladim ayak bileğine taktım ben.. biraz çaba büyüsün o zaman boynuna takarım sanırım..

Merhaba canlar,biz doktora gittik egzama olmus minigim,krem verdi dr .1 haftada gecer dedi.
Çok geçmiş olsun canım
Evet 16 haftalık oluyor🎉 bana benimki haraketli bile geliyor. Huyu iyi ama hiç durmuyor yerinde 😂
İlk sırt üstünden yan dönmeye başladı. Şimdi hafif hafif yüzüstü yapacak ama kolunu nereye koyacağını çözemedi tam. Yakındır ama güncellemeyi de alması🫣😂
Sizinkiler de öyle değil mi? Gece ios gibi güncelleme alıyor sanki. Sabah bir kalkıyoruz sürüm güncellenmiş😀
Bizimkine de çığlık güncellemesi gece gelmişti aklım çıktı bir şey oldu diye jdşdjdl hakikatten IOS gibiler 😂
Her şey ağızda dört parmağını ağzına sokmayı öğrendi, aşırı salya öyle ki ta göğsü falan kabarmış yıkıyorum ama yine her yer salya 😭 Diştir diye düşünüyorum🥲

Aa çok geçmiş olsun :KK43:

Öğlen uykusundan mekik çekerek kendini uyandırdı, illa kalkacak, doktor oturtma dedi ama yattığı gibi ağlıyor oturucam diye deli oluyor 🤣 Öğrendiklerini uykuda tekrarlıyorlar ya çok komik, ayağını tuttuğu ilk gün ayağını tutuyordu uykusunda ppye koyucam 😂
Yaa yerim yeriimm 😂😂

Benim kızım bebek arabasında uyumayı seviyor diye bugün dışarı çıkardım. Peki benim kızım naptı? Dışarıyı izlemekten uyumadı 😂 en az 3 defa esnedi gözler kaydı ama uyumadı. Yorulmuştur diye eve geldiğimde yatırdım gene uyumadı. 🤦🏻‍♀️ öyle böyle uyuttum bu sefer uyandı diye ağladı. Tekrar uykuya geçirmeye çalıştım uyumadı diye ağladı 😂

Osman gönülalın 4. ay videosunu izledim uyku gerilemesi birkaç hafta sonra geçecek sabredin diyor. Sonra çocuk kendi düzenini bulacak diyor. Bu umuda sarıldım bekliyorum cidden😂

Mochinin dişliği hangisi kızlar
Bu kuzum

ay tükenmiş ya ben indirim beklerken😂 D dra21
Bu kuzum

X