Kafasını cevirebiliyordu ona güvendim tabi yoksa yatiramazdim...kızım doğumdan beri benim yanımda yatıyor yatak yumuşak gömülebileceği bi yatak değil bide benim uykumda çok hafiftir öyle yanımda gözümün önünde diye yatırdım.. şimdi zaten ufaktan hepsi dönmeye baslayacak sırtüstü yatırmak bile kendi keyifleri göre doneceklrİlk zamanlar sanırım kontrol etmek gerekiyor devamlı. Hani kafasını tam çeviremez Allah korusun boğulma riski var diye. Ama şimdi içgüdüsel olarak öyle bir tehlike anında kafasını kaldıracak durumdalar o yüzden bir şey olmaz Allahın izniyle.
Bu arada ben de yüzüstü uyumayı çok severim. Hamilelikte uyuyamıyodum, doğumdan sonra memeler akar diye korkup uyuyamıyodum. Şimdi daha yeni yeni yüzüstü yatıyorum büyük bir keyifle
Çok tatlı oluyorlar yeni bir şey yapınca dimiOy maşallah maşallahh
Bizimki sırtüstü tam yan dönüyor azıcık zorlasa döner ama mazallah yorulur diye dönmüyor sankiçok dert etmiyorum ama nasıl yapacak ne tepki verecek merak ediyorum. Ben kendim döndürüyorum bazen saftirik dönünce çok mutlu oluyor, kafasını kaldırıp sağa sola gülüyor
Aminn canım Rabbım hepsini korusun...İdil kuşum da çok tatlı ..grubun bebeklerin hepsi bal damlasi
Ayy maşallah oğlun da kızın da ne tatlı rabbim nazardan saklasınAminn canım Rabbım hepsini korusun...İdil kuşum da çok tatlı ..grubun bebeklerin hepsi bal damlasi
İdil kuşum o nasıl sarılmak eriyorum böyle sarılmalarınaOy maşallah maşallahh
Bizimki sırtüstü tam yan dönüyor azıcık zorlasa döner ama mazallah yorulur diye dönmüyor sankiçok dert etmiyorum ama nasıl yapacak ne tepki verecek merak ediyorum. Ben kendim döndürüyorum bazen saftirik dönünce çok mutlu oluyor, kafasını kaldırıp sağa sola gülüyor
Aminn canım..Allahim bütün çocukları korusun...Denizcigimde cokk tatlıAyy maşallah oğlun da kızın da ne tatlı rabbim nazardan saklasın
Maşallah kilosu yerinde ama kalıplar dar bebceBebegin çok kilolu değilse olur canim
Civilin net küçük kalıpları 3-6 aylıklar olmuyor bize artık..ama lcw kalıpları tam ayına göre bence bebek ortalama persentildeyse...ayına uygun oluyor aldığım kıyafetler o yüzden ben yazın 9-12 giydiririm diye düşünüyorum hep öyle aldım..kızım üst persentilden gitmiyor çünküMaşallah kilosu yerinde ama kalıplar dar bebce
Bu bikinileri niye aldım bilmiyorum
Maşallah çok güzel kuzucuklarCivilin net küçük kalıpları 3-6 aylıklar olmuyor bize artık..ama lcw kalıpları tam ayına göre bence bebek ortalama persentildeyse...ayına uygun oluyor aldığım kıyafetler o yüzden ben yazın 9-12 giydiririm diye düşünüyorum hep öyle aldım..kızım üst persentilden gitmiyor çünkü
Teşekkür ederiz teyzesi ama gerçekten bizim grubun bebeleri çok tatlı yaAminn canım..Allahim bütün çocukları korusun...Denizcigimde cokk tatlıben hep fotolardan seviyorum bebisleri benimkileri de teyzeleri görsün istedim
Deniz de öyle persentilde baya düşük o yüzden bende 9-12 ay lcw rahat olur diye düşünüyorumCivilin net küçük kalıpları 3-6 aylıklar olmuyor bize artık..ama lcw kalıpları tam ayına göre bence bebek ortalama persentildeyse...ayına uygun oluyor aldığım kıyafetler o yüzden ben yazın 9-12 giydiririm diye düşünüyorum hep öyle aldım..kızım üst persentilden gitmiyor çünkü
Belli olmuyor ya genelde mağazadan indirim fazla olduğu da oluyor ama uygulamada kupon da çok veriyor karışık sanırımMaşallah çok güzel kuzucuklarcivil hakikaten öyle çok dar kalıplar yazlıkları da ordan almıştım ama çok dar malesef.. bundan sonra ayı yaklasmadsn kolay kolay almam sanırım..
Lcw İnternet fiyatı mağazadan pahalı mı? Sizede öyle geldi mi? Bir mont gelmişti hediye internette baktım 800 tl idi magazan değişim yaptım 399 TL verdiler..
Ay cok tatlıymış bikiniler mesajın geri kalanini görmemişim..Maşallah kilosu yerinde ama kalıplar dar bebce
Bu bikinileri niye aldım bilmiyorum
Bana da öyle dediler yenidoğanı 1.5 ay rahat giydik 0-3 ay olanları tepe tepe kullandık daha bir kaç haftadır 3-6 aya geçtikİlk başta da herkes büyük al demişti. Yavrum içinde kayboldu kıyafetlerinin hep
Genelde aynı mağazayla fiyatlari ama bazen urunlerde anlamsiz fiyat degsikligi oluyor bigun once 400 lira olan bi ürün bi bakıyorsun 250 ye düşmüş sonra bidaha yükseliyor falanMaşallah çok güzel kuzucuklarcivil hakikaten öyle çok dar kalıplar yazlıkları da ordan almıştım ama çok dar malesef.. bundan sonra ayı yaklasmadsn kolay kolay almam sanırım..
Lcw İnternet fiyatı mağazadan pahalı mı? Sizede öyle geldi mi? Bir mont gelmişti hediye internette baktım 800 tl idi magazan değişim yaptım 399 TL verdiler..
Bizimki artık hiç sırtüstü durmuyor. Oyun matına koyar koymaz anında yüzüstü dönüyor. Yere koyuyorum anında dönüyor. İşin kötüsü altını değiştirirken bile dönmeye çalışıyorKızlar bebişleriniz dönüyor mu ya?
Bizimki dönecek gibiydi sonra oturmaya başlayınca o çabası gitti sanki
Tembel kızım
Bizde pek yok canım nadir sırt üstünden yüz üstüne döndü her zaman da değil umrunda da değil sanki resminize bayildimmmm maşallahKızlar bebişleriniz dönüyor mu ya?
Bizimki dönecek gibiydi sonra oturmaya başlayınca o çabası gitti sanki
Tembel kızım
Doğduğundan beri öyleyiz bizKızı uyutalı 1 buçuk saat oldu 20 dakika da bir kalkıyor böylede ben uyumaya çalıştıkça salağa dönüyorum oturdum derin dalmasını bekliyorum bu saatte yaa...Bu uyku gerilemesi kalıcı yazıyordu bikac yerde bu sekilde kalmaz demi
Kalıp da önemli tabiki canım maşallah kuzuma yaKuzey'in ppdeki fotoda giydiği gömlek 2 yaşHediye gelmişti. Büyük her türlü giydiriliyor , en güzelini yapıyorsun
Hem de ne tatlıÇok tatlı oluyorlar yeni bir şey yapınca dimiBu ara bir de ayaklarını kaldırıp pat diye vuruyor çok seviniyor ve kaldırıp ayağını inceliyor çok komik bir de ciddi ciddi kaşlarını çatıp bakıyor
Ay nolur kalıcı olmasın bu dönemin geçeceği umudu beni ayakta tutuyor. Özellikle gündüz yarım saatten fazla uyuyamıyor İdil. Bugün çocuğum resmen uykuya dalamadı diye ağladıKızı uyutalı 1 buçuk saat oldu 20 dakika da bir kalkıyor böylede ben uyumaya çalıştıkça salağa dönüyorum oturdum derin dalmasını bekliyorum bu saatte yaa...Bu uyku gerilemesi kalıcı yazıyordu bikac yerde bu sekilde kalmaz demi
Ahhh ben deİdil kuşum o nasıl sarılmak eriyorum böyle sarılmalarına
Oh oh pek sevmiş ne güzelBizimki artık hiç sırtüstü durmuyor. Oyun matına koyar koymaz anında yüzüstü dönüyor. Yere koyuyorum anında dönüyor. İşin kötüsü altını değiştirirken bile dönmeye çalışıyoro yüzden alt değiştirmek epey zorlaştı. Günün çoğunda yüzüstü vakit geçiriyor oyun zamanları. Birkaç gündür de yüzüstünden sırtüstüne geçmeye başladı. Yoksa Yorulunca mızırdanmaya başlıyordu, biz düzeltiyorduk.
Çok sağol bebemBizde pek yok canım nadir sırt üstünden yüz üstüne döndü her zaman da değil umrunda da değil sanki resminize bayildimmmm maşallah