Evet ya bizimki de ne bulduysa ağızdaBen özellikle vermiyorum canım ama bulduğu herseyi ağzına atıyor zaten.. onu felan ipislak önlük takıyorum onu bile emiyorkehribar da taktım ben bacağına umarım sağlıkla atlatirlar
Hemde nasıl.. bulduğu herseyi haşin haşin ısırıyor elini yumruğuyla ağzına sokmaya ççalışıyor heryer salya...oğlum 5 aya doğru çıkarmıştı dişini bakalım bu da sanki erken cikaracakDişleri kaşınan bebeler var mı aramızds
Boynuna emin olamadım canım o yüzden doladim ayak bileğine taktım ben.. biraz çaba büyüsün o zaman boynuna takarım sanırım..Evet ya bizimki de ne bulduysa ağızdavereyim ben en iyisi onla oyalansın kehribar işe yarar inşallah bende almak istiyorum
İlk dis alt damaktan gelecekBenimki de öyle üst damağını parmağımla kaşıyınca rahatlıyor dün gece 3 te kalktı 5 e kadar yatmadı ilk defa yaşıyoruz bunu
5-6-7 rahat gidiyor ortalama 3-3.5 saatte bir açıyorum benKizlar, günde ortalama kaç bez gidiyor sizde? Biz stoklari bitirmişiz de ufak bi kriz çıktı evdene ara bittiniz ahahah
1 aydır veriyorım hem içi su dolu olanlardan verdim hem de fisher price sert olan var onu verdim baya oyalıyorKızlar bebişlere diş kaşıyıcı veriyor musunuz
Bende öyle yapıyorum sık sık değişince piskte olmuyor diye hep değiştim.. ama bezler tükenmiş5-6-7 rahat gidiyor ortalama 3-3.5 saatte bir açıyorum ben
Çok geçmiş olsun canımMerhaba canlar,biz doktora gittik egzama olmus minigim,krem verdi dr .1 haftada gecer dedi.
Bizimkine de çığlık güncellemesi gece gelmişti aklım çıktı bir şey oldu diye jdşdjdl hakikatten IOS gibilerEvet 16 haftalık oluyorbana benimki haraketli bile geliyor. Huyu iyi ama hiç durmuyor yerinde
İlk sırt üstünden yan dönmeye başladı. Şimdi hafif hafif yüzüstü yapacak ama kolunu nereye koyacağını çözemedi tam. Yakındır ama güncellemeyi de alması
Sizinkiler de öyle değil mi? Gece ios gibi güncelleme alıyor sanki. Sabah bir kalkıyoruz sürüm güncellenmiş
Yaa yerim yeriimmHer şey ağızda dört parmağını ağzına sokmayı öğrendi, aşırı salya öyle ki ta göğsü falan kabarmış yıkıyorum ama yine her yer salyaDiştir diye düşünüyorum
Aa çok geçmiş olsun
Öğlen uykusundan mekik çekerek kendini uyandırdı, illa kalkacak, doktor oturtma dedi ama yattığı gibi ağlıyor oturucam diye deli oluyorÖğrendiklerini uykuda tekrarlıyorlar ya çok komik, ayağını tuttuğu ilk gün ayağını tutuyordu uykusunda ppye koyucam
Bizde şu her yerde satılan içi su dolu dandik kaşıyıcıdan vardıKızlar bebişlere diş kaşıyıcı veriyor musunuz
Bizim de minimum 5-6 gidiyor yaKizlar, günde ortalama kaç bez gidiyor sizde? Biz stoklari bitirmişiz de ufak bi kriz çıktı evdene ara bittiniz ahahah
Hemde nasıl.. bulduğu herseyi haşin haşin ısırıyor elini yumruğuyla ağzına sokmaya ççalışıyor heryer salya...oğlum 5 aya doğru çıkarmıştı dişini bakalım bu da sanki erken cikaracak
Sanki bizim üsttekiler sertleşmiş gibi geldi banaİlk dis alt damaktan gelecek
En az 6 gidiyor o da en azBizim de minimum 5-6 gidiyor ya
Bu kuzumMochinin dişliği hangisi kızlar
Bu kuzum
MOCHi - Diş Kaşıyıcı
Yeni Nesil Diş Kaşıyıcıyla Tanışın Yeni nesil MOCHi diş kaşıyıcı ile diş çıkarma evreleri çok daha kolay ve eğlenceli. Sevimli tasarım, uzun süreli kullanım, farklı dokudaki kaşıma yüzeyleri ve çoklu tutma alanları ile bebeğin hassas dişlerini ve diş etlerini yatıştırarak huzurlu ve etkili bir...mochibaby.com.tr
Bizim de ayni normal demek ki hepimizde aynı..Bizim de minimum 5-6 gidiyor ya
Aynen kuşum. Eskiye nazaran daha iyi gidiyor tabi.Bizim de ayni normal demek ki hepimizde aynı..
Ben gece prima takıyorum hiç bakmıyorum vallahi, uykusunu bolmeyeyim diye..Aynen kuşum. Eskiye nazaran daha iyi gidiyor tabi.Gece bez değiştirmiyorum bebişlerin çoğu gece yapmıyor zaten artık.