2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben özellikle vermiyorum canım ama bulduğu herseyi ağzına atıyor zaten.. onu felan ipislak önlük takıyorum onu bile emiyor kehribar da taktım ben bacağına umarım sağlıkla atlatirlar
Evet ya bizimki de ne bulduysa ağızda vereyim ben en iyisi onla oyalansın kehribar işe yarar inşallah bende almak istiyorum

Evet ya bizimki de ne bulduysa ağızda vereyim ben en iyisi onla oyalansın kehribar işe yarar inşallah bende almak istiyorum
Boynuna emin olamadım canım o yüzden doladim ayak bileğine taktım ben.. biraz çaba büyüsün o zaman boynuna takarım sanırım..

Merhaba canlar,biz doktora gittik egzama olmus minigim,krem verdi dr .1 haftada gecer dedi.
Çok geçmiş olsun canım
Bizimkine de çığlık güncellemesi gece gelmişti aklım çıktı bir şey oldu diye jdşdjdl hakikatten IOS gibiler
Yaa yerim yeriimm

Benim kızım bebek arabasında uyumayı seviyor diye bugün dışarı çıkardım. Peki benim kızım naptı? Dışarıyı izlemekten uyumadı en az 3 defa esnedi gözler kaydı ama uyumadı. Yorulmuştur diye eve geldiğimde yatırdım gene uyumadı. öyle böyle uyuttum bu sefer uyandı diye ağladı. Tekrar uykuya geçirmeye çalıştım uyumadı diye ağladı

Osman gönülalın 4. ay videosunu izledim uyku gerilemesi birkaç hafta sonra geçecek sabredin diyor. Sonra çocuk kendi düzenini bulacak diyor. Bu umuda sarıldım bekliyorum cidden

Mochinin dişliği hangisi kızlar
Bu kuzum

ay tükenmiş ya ben indirim beklerken D dra21

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…