2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
İlk zamanlar sanırım kontrol etmek gerekiyor devamlı. Hani kafasını tam çeviremez Allah korusun boğulma riski var diye. Ama şimdi içgüdüsel olarak öyle bir tehlike anında kafasını kaldıracak durumdalar o yüzden bir şey olmaz Allahın izniyle.
Bu arada ben de yüzüstü uyumayı çok severim. Hamilelikte uyuyamıyodum, doğumdan sonra memeler akar diye korkup uyuyamıyodum. Şimdi daha yeni yeni yüzüstü yatıyorum büyük bir keyifle 😂
Kafasını cevirebiliyordu ona güvendim tabi yoksa yatiramazdim...kızım doğumdan beri benim yanımda yatıyor yatak yumuşak gömülebileceği bi yatak değil bide benim uykumda çok hafiftir öyle yanımda gözümün önünde diye yatırdım.. şimdi zaten ufaktan hepsi dönmeye baslayacak sırtüstü yatırmak bile kendi keyifleri göre doneceklr
Ya evet hamileliğin en zor yani yüzüstü uyuyamamak iki dogumumda da eve gelir gelmez kendimi yüzüstü attım yataga🤣

Oy maşallah maşallahh 😍
Bizimki sırtüstü tam yan dönüyor azıcık zorlasa döner ama mazallah yorulur diye dönmüyor sanki 😂 çok dert etmiyorum ama nasıl yapacak ne tepki verecek merak ediyorum. Ben kendim döndürüyorum bazen saftirik dönünce çok mutlu oluyor, kafasını kaldırıp sağa sola gülüyor 😂
Çok tatlı oluyorlar yeni bir şey yapınca dimi😄Bu ara bir de ayaklarını kaldırıp pat diye vuruyor çok seviniyor ve kaldırıp ayağını inceliyor çok komik bir de ciddi ciddi kaşlarını çatıp bakıyor 😄

Kızı uyutalı 1 buçuk saat oldu 20 dakika da bir kalkıyor böylede ben uyumaya çalıştıkça salağa dönüyorum oturdum derin dalmasını bekliyorum bu saatte yaa...Bu uyku gerilemesi kalıcı yazıyordu bikac yerde bu sekilde kalmaz demi🤦‍♀️

Oy maşallah maşallahh 😍
Bizimki sırtüstü tam yan dönüyor azıcık zorlasa döner ama mazallah yorulur diye dönmüyor sanki 😂 çok dert etmiyorum ama nasıl yapacak ne tepki verecek merak ediyorum. Ben kendim döndürüyorum bazen saftirik dönünce çok mutlu oluyor, kafasını kaldırıp sağa sola gülüyor 😂
İdil kuşum o nasıl sarılmak eriyorum böyle sarılmalarına🥹

Eklentiler

• IMG-20240115-WA0006.jpg
    IMG-20240115-WA0006.jpg
    161,4 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG-20240115-WA0007.jpg
    IMG-20240115-WA0007.jpg
    139,9 KB · Görüntüleme: 31
Maşallah kilosu yerinde ama kalıplar dar bebce😅😅😅

Bu bikinileri niye aldım bilmiyorum 🤣🤣🤣
Civilin net küçük kalıpları 3-6 aylıklar olmuyor bize artık..ama lcw kalıpları tam ayına göre bence bebek ortalama persentildeyse...ayına uygun oluyor aldığım kıyafetler o yüzden ben yazın 9-12 giydiririm diye düşünüyorum hep öyle aldım..kızım üst persentilden gitmiyor çünkü

Civilin net küçük kalıpları 3-6 aylıklar olmuyor bize artık..ama lcw kalıpları tam ayına göre bence bebek ortalama persentildeyse...ayına uygun oluyor aldığım kıyafetler o yüzden ben yazın 9-12 giydiririm diye düşünüyorum hep öyle aldım..kızım üst persentilden gitmiyor çünkü
Maşallah çok güzel kuzucuklar 🥰🥰🥰😍 civil hakikaten öyle çok dar kalıplar yazlıkları da ordan almıştım ama çok dar malesef.. bundan sonra ayı yaklasmadsn kolay kolay almam sanırım..
Lcw İnternet fiyatı mağazadan pahalı mı? Sizede öyle geldi mi? Bir mont gelmişti hediye internette baktım 800 tl idi magazan değişim yaptım 399 TL verdiler..

Aminn canım..Allahim bütün çocukları korusun...Denizcigimde cokk tatlı❤️ben hep fotolardan seviyorum bebisleri benimkileri de teyzeleri görsün istedim🥰
Teşekkür ederiz teyzesi ama gerçekten bizim grubun bebeleri çok tatlı ya🤩
Deniz de öyle persentilde baya düşük o yüzden bende 9-12 ay lcw rahat olur diye düşünüyorum 😊

Maşallah çok güzel kuzucuklar 🥰🥰🥰😍 civil hakikaten öyle çok dar kalıplar yazlıkları da ordan almıştım ama çok dar malesef.. bundan sonra ayı yaklasmadsn kolay kolay almam sanırım..
Lcw İnternet fiyatı mağazadan pahalı mı? Sizede öyle geldi mi? Bir mont gelmişti hediye internette baktım 800 tl idi magazan değişim yaptım 399 TL verdiler..
Belli olmuyor ya genelde mağazadan indirim fazla olduğu da oluyor ama uygulamada kupon da çok veriyor karışık sanırım

Genelde aynı mağazayla fiyatlari ama bazen urunlerde anlamsiz fiyat degsikligi oluyor bigun once 400 lira olan bi ürün bi bakıyorsun 250 ye düşmüş sonra bidaha yükseliyor falan
Ben alacağım bi şeyin fiyatını genel olarak karsilastiriyorum uygun olanları kapıyorum bide kupon oluyor sitede sürekli öyle piyasadan baya uygun geliyor
Bu ara hem oğlana hem kıza çok şey aldım onları da farklı farklı siparişlerde kupon yakaladikca aldım.. eve hergun lcw poşeti geliyor hepsijet kuryesi bitek bizim eve çalışıyor 😂

Kızlar bebişleriniz dönüyor mu ya?
Bizimki dönecek gibiydi sonra oturmaya başlayınca o çabası gitti sanki
Tembel kızım😂
Bizimki artık hiç sırtüstü durmuyor. Oyun matına koyar koymaz anında yüzüstü dönüyor. Yere koyuyorum anında dönüyor. İşin kötüsü altını değiştirirken bile dönmeye çalışıyor 😅 o yüzden alt değiştirmek epey zorlaştı. Günün çoğunda yüzüstü vakit geçiriyor oyun zamanları. Birkaç gündür de yüzüstünden sırtüstüne geçmeye başladı. Yoksa Yorulunca mızırdanmaya başlıyordu, biz düzeltiyorduk.😅

Kızı uyutalı 1 buçuk saat oldu 20 dakika da bir kalkıyor böylede ben uyumaya çalıştıkça salağa dönüyorum oturdum derin dalmasını bekliyorum bu saatte yaa...Bu uyku gerilemesi kalıcı yazıyordu bikac yerde bu sekilde kalmaz demi🤦‍♀️
Doğduğundan beri öyleyiz biz 😄😄 maşallah çok tatlılar kardesler😍😍

Kuzey'in ppdeki fotoda giydiği gömlek 2 yaş 😁 Hediye gelmişti. Büyük her türlü giydiriliyor , en güzelini yapıyorsun
Kalıp da önemli tabiki canım maşallah kuzuma ya 😍 ben genel.lcw olarak yazdım bu arada giydirdiklerim geneli hediye de genelde oradan geldi Gülerek kullansınlar. En şişko bebek bile yürüdüğü zaman eriyor sağlıklı olsunlar da kilosu olduğu kadar bebek kendi alabildiği kadar alıyor

Çok tatlı oluyorlar yeni bir şey yapınca dimi😄Bu ara bir de ayaklarını kaldırıp pat diye vuruyor çok seviniyor ve kaldırıp ayağını inceliyor çok komik bir de ciddi ciddi kaşlarını çatıp bakıyor 😄
Hem de ne tatlı 😅 idil de ayaklarını kaldırıp vuruyor bazen bunu çığlıkla birlikte yapıyor. Bazen de uykuda 😅 dün kucağımda dışarı dönük duruyodu. Ayağını alıp babasının yüzüne dıkşınn diyetek sözde tekme attırıyodum. Bir kahkaha attı ona Allahımm 😂 kaç dk bu oyunu oynadık bilmiyorum kolumun ağrıdığını bırakınca fark ettim 😅
Ay nolur kalıcı olmasın bu dönemin geçeceği umudu beni ayakta tutuyor. Özellikle gündüz yarım saatten fazla uyuyamıyor İdil. Bugün çocuğum resmen uykuya dalamadı diye ağladı 😔 çok pis bi dönemmiş gerçekten
İdil kuşum o nasıl sarılmak eriyorum böyle sarılmalarına🥹
Ahhh ben de 🥹🥹
Bizimki artık hiç sırtüstü durmuyor. Oyun matına koyar koymaz anında yüzüstü dönüyor. Yere koyuyorum anında dönüyor. İşin kötüsü altını değiştirirken bile dönmeye çalışıyor 😅 o yüzden alt değiştirmek epey zorlaştı. Günün çoğunda yüzüstü vakit geçiriyor oyun zamanları. Birkaç gündür de yüzüstünden sırtüstüne geçmeye başladı. Yoksa Yorulunca mızırdanmaya başlıyordu, biz düzeltiyorduk.😅
Oh oh pek sevmiş ne güzel 😍 ama bebişler bazen vur diyince öldürüyor hakikaten alt değiştirmek çok zor olur tahmin edebiliyorum 😅 maşallah diyeyim kuzuma 🧿
Bizde pek yok canım nadir sırt üstünden yüz üstüne döndü her zaman da değil umrunda da değil sanki resminize bayildimmmm maşallah
Çok sağol bebem 🥰
Dertahta görünce ben de bir selam vereyim dedim İdil kuşla 🥰

X