- 1 Kasım 2021
- 594
- 652
Teşekkür ederimÇok sevindim canım o kadar iyi anlıyorum ki seni bende koşa koşa gelip buraya yazmıştım ilk görüncehadi gözün aydın
Bat bugündü . Şu anda adet belirtilerim var meme hassasiyeti kasık batması ve bel ağrısı. Hatta 3 gün önce olmadı diye ağlamıştımEee belirtiler ne anlatsana. Bat ne zaman geçti mi ?
Benim de kasıklarımda batma şeklinde bir ağrı var . Hatta belim de çok ağrıyorKızlar sol kasıkta daha cok bacakla bırlesme bolgesınde bazen yogun baskı seklınde agrı oluyor yasayan varmı,
Ben canım hatta dün çok belirgin şekilde yaşadım tam da sol da dediğin yerde bariz bir ağrı idi. Ama leke olmadığı için sıkıntı etmiyorumKızlar sol kasıkta daha cok bacakla bırlesme bolgesınde bazen yogun baskı seklınde agrı oluyor yasayan varmı,
Kanama ve çok aşırı şiddetli olmadıkça bir çok gecede olur oKızlar sol kasıkta daha cok bacakla bırlesme bolgesınde bazen yogun baskı seklınde agrı oluyor yasayan varmı,
Teşekkür ederimaynı şeyi yaşayanlar anlıyor ancak o yüzden hemen buraya geldim
Ben 4 yıl bekledim. Klomenler aşılamalar tutmadı. Tüp bebeğe başladım covid olunca tamamlayamadık. Tam umudumun kalmadığı anda geliverdiBat bugündü . Şu anda adet belirtilerim var meme hassasiyeti kasık batması ve bel ağrısı. Hatta 3 gün önce olmadı diye ağlamıştımşu anda da tuhaf bir his var içimde korkuyla heyecan karışık . Umarım beta yükselir de sağlıklı ilerler sende durumlar nasıl ?
Ben de bir çok tedaviyi denedim iki kez tüp bebek bile yaptırdım olmadı. Şimdi o yüzden endişe ediyorum. Beta 47 çıktı inşallah kimyasal olmaz .Ben 4 yıl bekledim. Klomenler aşılamalar tutmadı. Tüp bebeğe başladım covid olunca tamamlayamadık. Tam umudumun kalmadığı anda geliverdio kadar çok negatif gördüm ki böyle uğraşan gebelere ayrı bi seviniyorum.
O karmakarışık hissi de çok iyi biliyorum. İnanamadım bi süre. Keseyi görünce evet dedim orda miniğimBenim de adet günlerimde adet sancım var göğüs bel vs. Hassasiyet hep var ama şiddetli değildi. O adet ağrısı hala da devam ediyor bende.
Hadi gözün aydın benim de sat 1 Ocak. PeşpeşeyizMerhabalar bende geldim grubasat 2 ocak ama biraz supriz bir gebelik oldu 1 hafta önce çok ağır grip oldum ve bilmeden bir sürü ilaç kullandım bilmiyorum ne olacak ama Allah büyüktür diye aranıza katıldım
Yok keseye erken biraz 2 gün önce beta 719 çıktı sanırım haftaya giderim kese için . Bende hem olumlu hem olumsuza hazırlanıyorum sanırımHadi gözün aydın benim de sat 1 Ocak. Peşpeşeyizbende çok ağır ağrı kesiciler kullandım bu ay. Ama artık düşünmüyorum tadını çıkarmaya çalışıyorum keseyi gördün mü
Ben çok fazla negatif gördüğüm için test fobim oluşmuştu artık. O yüzden ben adetim nerdeyse 1 hafta gecikti öyle test yaptım. 3000 civarında çıktı beta.Ben de bir çok tedaviyi denedim iki kez tüp bebek bile yaptırdım olmadı. Şimdi o yüzden endişe ediyorum. Beta 47 çıktı inşallah kimyasal olmaz .
Senin şu anda kaç haftalıkkalp atışı için gün aldınız mı ? Bir de ilk öğrendiğinde beta kaçtı ?
Hiç umutsuz olma. Beta 5000 i geçince kese gözüküyor demişti dr. Ki benim gözüktü dün bakıldı. Dün 5400 civarlarındaydı. Ama benim erken döllenme. Adetim bitti hemen yumurtam çatladı bu ay.Yok keseye erken biraz 2 gün önce beta 719 çıktı sanırım haftaya giderim kese için . Bende hem olumlu hem olumsuza hazırlanıyorum sanırım
Benim de bu ay tedaviyle olduğu için yumurtalar erken gelişti normalde bat 11 şubattı ama tedaviden dolayı bugün sayılıyor. Çok korkuyorum kimyasal olur diyeBen çok fazla negatif gördüğüm için test fobim oluşmuştu artık. O yüzden ben adetim nerdeyse 1 hafta gecikti öyle test yaptım. 3000 civarında çıktı beta.şu an adete göre 5+0
Tedavi neydi acaba? korkma inşallah değildir. Anın tadını çıkar canımBenim de bu ay tedaviyle olduğu için yumurtalar erken gelişti normalde bat 11 şubattı ama tedaviden dolayı bugün sayılıyor. Çok korkuyorum kimyasal olur diye
Gonal f ile yumurta geliştirdik çatlatma iğnesi yaptım sonra da normal ilişki . O yüzden bat tarihim değiştiTedavi neydi acaba? korkma inşallah değildir. Anın tadını çıkar canım
Çok güzel maşallah ben kaç ay kullandım ama hiç gebelik olmadı bile. Sen de hiç kimyasal falan mı diye düşünme. O kadar çok kadın var ki böyle çatlatma iğnesi ile hamile kalan ve sağlıkla ilerleyen. Bence hiç kimyasal mı falan onları düşünme. Kendini şanslı hisset ve mutlu olGonal f ile yumurta geliştirdik çatlatma iğnesi yaptım sonra da normal ilişki . O yüzden bat tarihim değişti
Teşekkür ederim canım moral oluyorsun. 2 yıldır ben de çok çatlatma iğnesi Aşılama iki kez tüp bebek denedim olmadı . Şimdi olunca ister istemez tedirgin oluyorumÇok güzel maşallah ben kaç ay kullandım ama hiç gebelik olmadı bile. Sen de hiç kimyasal falan mı diye düşünme. O kadar çok kadın var ki böyle çatlatma iğnesi ile hamile kalan ve sağlıkla ilerleyen. Bence hiç kimyasal mı falan onları düşünme. Kendini şanslı hisset ve mutlu ol