- 15 Temmuz 2015
- 18.723
- 31.213
beklenen adetten kac gun gectı pekı kuzum.
Ben beklenen adete 1 gün kala kan testi verdiğimde 56 çıkmıştı.
Miniğim
4 gün sonra yeniden verdim 7 kat artmışÜçüncüyü tekrarlamadım.
Şuan 5+3 üm. Haftaya muayeneye gideceğim inşallah
Bat 24 Ocak idi.beklenen adetten kac gun gectı pekı kuzum
oo sen bızım bat buyugumuzzsunn o zamann :)Bat 24 Ocak idi.
yanıyor ve uyusuk gıbı ilk gebeliğimde 9 ay yasadımmerhabalar arkadaslar tek taraflı bel agrısı gebelık suphesı olabılır mı? bu benm 4. gebelıgım olacak nasıpse dığerlerınde böyle bısey yasamadım bel agrısı yasayanlar nasıl bır bel agrısı yasıyor?
Teşekkür ederimBenim 5. Haftada mi 6.haftadamiydi neydi tam hatirlayamadim
Saat bıle farkeder canım , bende yarın verıcem cok korkuyorumMoralim çok bozuldu bugün
1 şubat beta testim : 185
3 şubat bugün : 289
Artış %60 bile değil doktorum da bu istediğimiz bir şey değil ama yine de iki gün sonra bakalım tekrar dedi.
Böyle olup sağlıkla işerleyen örnekler var mı acaba?
Malesef aynı saatte yapmıştım testleriSaat bıle farkeder canım , bende yarın verıcem cok korkuyorum
Yuzde 60 a cok yakın ama kuzum hıc bellı olmaz bozma moralını hemen lütfenMalesef aynı saatte yapmıştım testleri
Ben iyi haber alamadım ama umarım en iyilerini sen alırsın canım,
Ben de pazar acilde baktıracağım mecburen yine aynı saatte ki iki günlük artışı bir daha göreyim son bir umut
Hahah evet :)oo sen bızım bat buyugumuzzsunn o zamann :)
Lütfen kendini strese sokma inşallah bebeğin seninledir biraz moralin düzelsin bunu izleyebilirsin. Bak bu doktor %56 artış olabilir o da yeterli diyorMoralim çok bozuldu bugün
Artış %60 bile değil doktorum da bu istediğimiz bir şey değil ama yine de iki gün sonra bakalım tekrar dedi.
Hatta ne 56sı %53 demişMoralim çok bozuldu bugün
İzledim şimdi canımHatta ne 56sı %53 demişsen lütfen moralini yüksek tut bu ilk dönemlerde moral çok önemli
E benımde sezeryan muhtemel Eylül sonuda olabılır , sımdı orası herkesın gunu gectı ya ondan kalabalıktır burasının daha zamanı var ekımı doldurmayaHahah evet :)
Tahmini doğum Ekim başı gösteriyor ama Allah nasip eder de bu gebelik doğuma kadar giderse, normal doğum düşünmüyorum. O yüzden Eylül sonu olur gibime geliyor.
Eylül grubuna da gidiyorum. Orası büyük, burası küçük. Arada kaldım
Sayı anlamında demedim.E benımde sezeryan muhtemel Eylül sonuda olabılır , sımdı orası herkesın gunu gectı ya ondan kalabalıktır burasının daha zamanı var ekımı doldurmaya
Anladım kzuucumSayı anlamında demedim.
Kendi günüme yakın kişileri bulmaya çalışıyorum. Oradakiler benim bebişten büyük, buradakiler küçük kalıyor demek istedim
Kan vermeye gittin mi canımAnladım kzuucum