2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Erkenmiş zaten silik çıkması ondandır inşallah koyulaşır güzelce canım
İnşAllah Allahım inşallah bende acaba dedim ben mi görmek istiyorum. Çünkü arkadaşıma gönderdim fotoları o göremiyorum dedi. bende o öyle diyince sevinemedim. Formdaki herkes gördü ama

İnşAllah Allahım inşallah bende acaba dedim ben mi görmek istiyorum. Çünkü arkadaşıma gönderdim fotoları o göremiyorum dedi. bende o öyle diyince sevinemedim. Formdaki herkes gördü ama
Varsa zaten koyulaşır canım ama bazen testlerde hata da olabiliyo çok fazla hayal kırıklığına izin vermeyecek şekilde koyulaşmasını bekle sen en iyisi

Varsa zaten koyulaşır canım ama bazen testlerde hata da olabiliyo çok fazla hayal kırıklığına izin vermeyecek şekilde koyulaşmasını bekle sen en iyisi
Evet canım bekliyorum işte çaresizce o ihtimali de düşünüp 2 farklı test yaptım markaları farklı ikisinde de oldu. Bakalım hayırlısı inşallah rabbim herkese versin

Herkese iyi akşamlar bugün aile hekimim çağırdı. Gebelik kaydı yapıldı. Kahverengi akıntının bu haftalar normal olduğunu kendime dikkat etmem gerektiğini söyledi. Folik asit aldığım için yaptığı kan testlerini çıktı şeklinde verdi. Hekimine gidince bunları da götür dedi. Tabi her şey çok yeni birkaç kişi ile bat ımız aynı. Normalde bugün bat günümdü. Kendimi yorduğum için kasığımda hafif ağrı ve hafif farklı renkli akıntım mevcut biraz dinleneceğim. İnşallah bir sıkıntı çıkmazsa 7. 8.haftada doktora gitmeyi planlıyorum. Şimdilik böyle aramıza yeni katılanlara hoş geldiniz diyorum betası belli olanlara da gözü aydınlar ediyorum :)

Benımde bugun bat gunum 3+5 gunluk son adete gore

11 şubatta Dr. Randevumuz var kalp atışı dinlemek için. Insallah yavrum tutunmaya devam eder ve sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur. İlk hamileliğim her wc gidişi tedirgin oluyorum. Ara ara kahverengi leke, ara arada açık kirmizi lekelerim oluyor. Kasık ağrım henüz olmadı bugün 5+6 ya girdim. Progestan sabah akşam 1 er tane ve folikasit günde 1 defa içiyorum. Sizin günleriniz nasılsın ilerliyor hanımlar? Hepimize saglikli hamilelik diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…