Erkenmiş zaten silik çıkması ondandır inşallah koyulaşır güzelce canımEvet ilk 5 dk da çıktı canımAminn inşallah vardır cumartesi regli günüm normalde zaten 2 günüm kaldı bakalım
İnşAllah Allahım inşallahErkenmiş zaten silik çıkması ondandır inşallah koyulaşır güzelce canım
Varsa zaten koyulaşır canım ama bazen testlerde hata da olabiliyo çok fazla hayal kırıklığına izin vermeyecek şekilde koyulaşmasını bekle sen en iyisiİnşAllah Allahım inşallahbende acaba dedim ben mi görmek istiyorum. Çünkü arkadaşıma gönderdim fotoları o göremiyorum dedi. bende o öyle diyince sevinemedim . Formdaki herkes gördü ama
Evet canım bekliyorum işte çaresizceVarsa zaten koyulaşır canım ama bazen testlerde hata da olabiliyo çok fazla hayal kırıklığına izin vermeyecek şekilde koyulaşmasını bekle sen en iyisi
Aminn canım inşallahEvet canım bekliyorum işte çaresizceo ihtimali de düşünüp 2 farklı test yaptım markaları farklı ikisinde de oldu. Bakalım hayırlısı inşallah rabbim herkese versin
Ya çennnn benı mı takıppp ediyooooçunnnnndıyıp sevıyemı dusureyım ıyıcene
Evet terazı kova ıke cok ıyı anlaşırmışş bende kovayım bak ondan demekkııoGizli sapıkın aşıkınımkız çenin bebişin terazi mi olacak benden bitane geliyor desene eve
Benımde bugun bat gunum 3+5 gunluk son adete goreHerkese iyi akşamlar bugün aile hekimim çağırdı. Gebelik kaydı yapıldı. Kahverengi akıntının bu haftalar normal olduğunu kendime dikkat etmem gerektiğini söyledi. Folik asit aldığım için yaptığı kan testlerini çıktı şeklinde verdi. Hekimine gidince bunları da götür dedi. Tabi her şey çok yeni birkaç kişi ile bat ımız aynı. Normalde bugün bat günümdü. Kendimi yorduğum için kasığımda hafif ağrı ve hafif farklı renkli akıntım mevcut biraz dinleneceğim. İnşallah bir sıkıntı çıkmazsa 7. 8.haftada doktora gitmeyi planlıyorum. Şimdilik böyle aramıza yeni katılanlara hoş geldiniz diyorum betası belli olanlara da gözü aydınlar ediyorum :)
Evet terazı kova ıke cok ıyı anlaşırmışş bende kovayım bak ondan demekkııo
Amin bitanem amin cümlemizinRabbim hayırlı sağlıklı kismetli uzun güzel ömürlü eylesin , aminnn
Benim son adet 2 ocak tı 30 günde bir oluyordum. O şekilde girince 4+3 günlük çıkıyor hayırlısı ile gelsinlerBenımde bugun bat gunum 3+5 gunluk son adete gore
Amin amin inşallah.. Sağlıkla kucağımıza alalım insallahBenim son adet 2 ocak tı 30 günde bir oluyordum. O şekilde girince 4+3 günlük çıkıyor hayırlısı ile gelsinler
Ay biz seninle ayni gun dogum yapicaz gibi gorunuyoEvet terazı kova ıke cok ıyı anlaşırmışş bende kovayım bak ondan demekkııo
Benim 5. Haftada mi 6.haftadamiydi neydi tam hatirlayamadimKızlar kese kaçıncı gün gözükür tecrübeli anneler hatırlıyor musunuz
Hayırlı olsunEki Görüntüle 3196372 Regle 3 gün var, 2 farklı markadan 3 tane erken gebelik testi yaptım bu şekilde silik çizgi çıktı ilk dakikalarda, yarın kan testi vermeye gideceğim ama çok heyecanlıyım. Sizce gebelik var mıdır? 3 test birden yanıltmış olabilir mi?
Teşekkür ederim. Burlington’dayım siz neredesinizHayırlı olsun
Bende amerikadayım neredesiniz siz
Bende TexasTeşekkür ederim. Burlington’dayım siz neredesiniz