- 1 Kasım 2021
- 594
- 652
- 23
Sanırım öyle haftaya doktora gitcem bakalım ne diyecek keseyi de görürüm belkiTam 4+0 oluyorsunuz sanırım o halde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım öyle haftaya doktora gitcem bakalım ne diyecek keseyi de görürüm belkiTam 4+0 oluyorsunuz sanırım o halde
Dogacagı muhtemelen tarıhı degıstırmen gerekır ozamn femo ya gore bende ordan takıp edıyorum pıkı fln hersey orda kayıtlı net cıkıyor donguye goreBende 6+3'de hala 6. Hafta yazıyor aslında bu 6+3 ü femometer söylüyor geçen hafta doktor 1 gün eksik söyledi
Devlet hastanesi mBen diyarbakırda yaşıyorum korkudan gittim ultrasonda baktı ama kese yok dedi hesaplarıma göre 4+5 ama göremedi . 10 gün sonra gel dedi ama randevu aldığım doktor değildi rastgele bir hastaneye girdim çokta ilgilenmedi . Biraz korktum açıkçası . Umarım kesem ve bebeğim vardır . Yanındaki asistan ben gördüm dedi ama hoca görmedi
Kızlar femometer dediğiniz uygulama mı ?Dogacagı muhtemelen tarıhı degıstırmen gerekır ozamn femo ya gore bende ordan takıp edıyorum pıkı fln hersey orda kayıtlı net cıkıyor donguye gore
Evet canım ben bilgilerimi buraya kaydedip takip ediyordum döngümü şimdi de gün gün gebelikteki gelişmeleri takip ediyorum tavsiye ederimKızlar femometer dediğiniz uygulama mı ?
Ben de yükleyeyim diğer uygulamaları da yükledim ne bulduysamEvet canım ben bilgilerimi buraya kaydedip takip ediyordum döngümü şimdi de gün gün gebelikteki gelişmeleri takip ediyorum tavsiye ederim
Devlete mı gıdıyorsun kuzum
Yaşadığım yerdeki özel hastane çok hasar gördü mecburen ilk gördüğüm hastaneye girdim ama kese yok dış gebelik olmasın dedi çok korktumDevlete mı gıdıyorsun kuzum
Çok aminHiç telaş yapma canım vardır bir kaç güne görürsün keseyi inşallah
Herkes ozele gıdecek dıye bı sey yok kuzum bende devlete gıdıcem sadece devlettekı makıneler eskı oldugu ıcın daha gec cıkabılıyormusYaşadığım yerdeki özel hastane çok hasar gördü mecburen ilk gördüğüm hastaneye girdim ama kese yok dış gebelik olmasın dedi çok korktum
Evet devlet hastanesindeki doktor söyledi ama çok bakmadı zaten . Kendi doktorum tekrar hasta bakmaya başlayınca ona gideceğim . Diyarbakır çok kötü durumdaDevlet hastanesi m
İnşallah eskidir asistanı gördü ama kendisi göremedi . Bu ekonomik şartlarda ben de özele gidemezdim açıkçası . Gebelik plandığım için sigorta yaptım bu yüzden çok daha uyguna gelecekHerkes ozele gıdecek dıye bı sey yok kuzum bende devlete gıdıcem sadece devlettekı makıneler eskı oldugu ıcın daha gec cıkabılıyormus
İnşallah bir an önce yaralar sarılır, sen de miniğini görürsün canım benimEvet devlet hastanesindeki doktor söyledi ama çok bakmadı zaten . Kendi doktorum tekrar hasta bakmaya başlayınca ona gideceğim . Diyarbakır çok kötü durumda
Kese ve belkı bebek gorme sansınız yuksek gıbı hayırlı haberler alırsınız inşallahMerhaba kızlar. 26 ocak dondurulmuş 6. Gün çift embriyo transfer edildi pozitifi gördüm sms kaç haftalık oluyor 15 gün sonra dr. Kontrole çağırdı ne görüceğiz. Bilgi verirseniz sevinirim.
Bızlerede haber ver mutlaka canım benımKızlar yarın kalp atışını duyacağım inşallah çok heyecanlıyım
Bebıskonun kesesını gormussun ama bak ne guzel cabucak atlatırsan ınsallah kuzum yaSelam arkadaşlar bugün dayanamayıp ürtiker için cildiyeye gittim gebelikte artan progesteron seviyesinin yükselmesine bağlı olarak ürtiker olabilirmiş ilk haftalarda çok ilaç kullanmayı önermiyorlarmış doğal yöntemleri dene geçmezse mecbur ilaç kullanacaksın dedi daha sonra da kadın doğuma gittim o da aynı şeyi söyledi progesteron artışına bağlı olabilir diye miniğime baktık abdomen usg ile 4+4 haftalık kesemizi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi hayırlısı ile duyarız inşallah miniğim bana ilk haftadan acısını çektirdi anlayacağınız şimdi ürtiker için papatya çayı sürüyorum
İnşallah canım benimBebıskonun kesesını gormussun ama bak ne guzel cabucak atlatırsan ınsallah kuzum ya
Cihazın kalitesnden görememiş olabilir canım sıkıntı yapma kendine görülür yakında biliyorum deprem olunca şubat grubunda seni etiketledim ama göremedin haliyle canımEvet devlet hastanesindeki doktor söyledi ama çok bakmadı zaten . Kendi doktorum tekrar hasta bakmaya başlayınca ona gideceğim . Diyarbakır çok kötü durumda
Ay hadi inşallahKızlar yarın kalp atışını duyacağım inşallah çok heyecanlıyım