-
- Konu Sahibi sunshine__
- #2.001
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınKızlar doktoruma sordum o da ayrıntılı bir şekilde açıklamıştı öncelikle içiniz rahat olsun. Bu kasılmalar kramplar ve ağrılar bizi durdurmayacak şekilde olmadığı müddetçe çook normalmiş. Rahim büyüyor, Kasıklara ve rahme 2 kat hızlı kan pompalaniyor ayrıca uzerine bir de kaslarımız geriliyormus vücut da buna adapte olmaya çalışıyormuş. Doktorum evet tedirgin eder ama hiç korkacagin birşey değil dedi siz de rahat olun lütfen
Yok canım göğüslerim dolgun tabi biraz ağırlaştı ama adet döneminde olur zaten bendeİnşallah benim ki de kızınız gibidir ama hiç göğüs ağrısı bile yok sizde de yok mu şuan? Demek yalnız değilim belirtisizler olarak fazlayiz yaşasın
Canımm ben de 5 haftalık oldum ve 4. Haftada git gelli yanmaya benzer rahatsızlık, bulantı hissi yaşadım. Vücut şaşkınkızlar benim midemde yanma hissi var ama çok erken gibi geliyo bunlar için sizde oldu mu 4+4teyim
böyle asit geliyor ağzıma ve yanıyor hiç söylenmiyorum bunlar için ama güzel olsun da her şey elhamdülillah allah sabrını verirCanımm ben de 5 haftalık oldum ve 4. Haftada git gelli yanmaya benzer rahatsızlık, bulantı hissi yaşadım. Vücut şaşkın
Doktorunuzdan ilaç isteyinböyle asit geliyor ağzıma ve yanıyor hiç söylenmiyorum bunlar için ama güzel olsun da her şey elhamdülillah allah sabrını verir
Günaydın ukalalık olarak kabul etmezsen eğer bir bilgi paylaşmak istiyorumAnım anıma uymuyor benim şuan hiç tık yok mesela sadece açım ama canım hiç birşey istemiyor gidip gelip dolaba bakıyorum kapatıyorumbiraz çikolata biraz peynir ekmek ve sade neskafe içtim biraz uzandım göğüs acısı hep var regli olsam da geçse dediğimiz türden onu artık saymıyorum bile resmen Bi beden büyüdü göğüslerim dün ölçüm 92 cm olmuş 88 Di ölçüm akıntı ara ara oluyor
42 den sesleniyorum verilmiyorHahaha sen 35ten sonra gor bir de
Estağfurullah me ukalalığı olsunGünaydın ukalalık olarak kabul etmezsen eğer bir bilgi paylaşmak istiyorumbana nescafe kesinlikle yasak dedi doktor çok işlem görüyormuş azıcık sütle yumuşat içerken istersen
Beta 1500leri geçmiştir 7 gün geçmiş 94ün üzerinden muhtemelen görünürBenim bugün sat a göre 5+1; 8 nisanda 22,83 ile öğrendim sonra 94 kusur olmuştu 10 Nisan'da. doktor 17 sinde kontrole gel dedi. Yani bugün gideceğim ama hiçbir şey hissetmiyorum normaldir umarım herşey. Bugün kese görünür değil mi.Hem heyecanlı hem tedirginim
Hepimiz aynı duygulardayızBenim bugün sat a göre 5+1; 8 nisanda 22,83 ile öğrendim sonra 94 kusur olmuştu 10 Nisan'da. doktor 17 sinde kontrole gel dedi. Yani bugün gideceğim ama hiçbir şey hissetmiyorum normaldir umarım herşey. Bugün kese görünür değil mi.Hem heyecanlı hem tedirginim
Kaçıncı haftada geçti acabaBana da fitili genelde dogru sekilde itemedigi icin hastalar hap veriyrum dedi ben kullanamadim onu da. ben de de kanama alani vardi ama icerde disari cikmamisti
Bana doktorum.susuz kalırsan sancilanirsin o da düşük yaptırır kesinlikle tutmayacak son dediKizlar oruc tutuyor musunuz peki doktor bir swy soyledi mi
ben ozele gidiyorum doktorum gordu 4 gun sonra devletteki doktor yok dedi. ultrason farki da olâbilirKaçıncı haftada geçti acaba