2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın

Kızlaaar korkularınızı yenin bir kenara koyun ve keyfini sürmeye başlayın... Ne kadar çok endişe korku o kadar çok olumsuzluk getirir unutmayın batma sancı ağrı kramp bel ağrısı ilk üç ay özellikle bat zamanları yakınlaşınca tekrar edecek bir durum... Bulantı henüz öğrenmeden bile olabilecek birşey mide yanması keza öyle.. İnanın şuan en rahat zamanı yaşıyoruz inanın tam anlamıyla bulantılar ve yanmaları yaşayınca biz diyeceğiz ki kramplar hiç birşeymiş

Canımm ben de 5 haftalık oldum ve 4. Haftada git gelli yanmaya benzer rahatsızlık, bulantı hissi yaşadım. Vücut şaşkın
böyle asit geliyor ağzıma ve yanıyor hiç söylenmiyorum bunlar için ama güzel olsun da her şey elhamdülillah allah sabrını verir

Kızlar ağrı, kramp hersey çok ama çok normal. Allah korusun ciddi birsey olsa kanama ve dayanılmaz bir ağrı olur.
Rahim, vücut kendini hazırlıyor çok normal yaşadığımız şeyler. Bu sabah bir hapşurdum muhtemelen yanlış duruş pozisyonun da yaşadım bir ağrı girdi kasığıma.
Yani hepsi yaşanacak. Keyfini çıkarın kendinizi dinlemeyin

Günaydın ukalalık olarak kabul etmezsen eğer bir bilgi paylaşmak istiyorumbana nescafe kesinlikle yasak dedi doktor çok işlem görüyormuş azıcık sütle yumuşat içerken istersen

Günaydın ukalalık olarak kabul etmezsen eğer bir bilgi paylaşmak istiyorumbana nescafe kesinlikle yasak dedi doktor çok işlem görüyormuş azıcık sütle yumuşat içerken istersen
Estağfurullah me ukalalığı olsun evet biliyorum yasak olduğunu günde 200mg a kadar kafein tüketme hakkımı kullanıyorum normalde de bir silme birde çeyrek çay kaşığı kadar koyup içerdim şimdi bir silme çay kaşığı koyuyorum normalinden çok çok az içiyorum anlayacağın

Gunaydin kizlar
Dünden belli yataktan kafami kaldiramiyorim hiç belirtim yok çok iyiyim çok iyiyim diye herkese soyledim tam 8. Haftada geldi belirti inanin kalkip çocuklarima bakamiyorum 6 yasinda ki kizim bulasiklari yikiyor o derce yani..
Nezaman gecer acaba bu sekilde yataklik olmam

7. Haftaya girdim bugün. Adet olcak gibi ağrım var iki gündür. Normalde adet döneminde değilim şu an. Bu ağrı hep devam edecek mi. Bende de şu anlık sadede mide yanması ve yorgunluk var başka bi şey yok. Geçen hafta keseyi gördük bayramdan sonra da inşallah bebeği görmeye gidicez

Beta 1500leri geçmiştir 7 gün geçmiş 94ün üzerinden muhtemelen görünür

Hepimiz aynı duygulardayız Kese görünür Güzel haberlerle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…