- 26 Mayıs 2014
- 762
- 1.403
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.981
Uygulamada 5+5 gösteriyor benim dongum 26 günde birdi belki ondandır. Haklısınız daha erken sanırım bence 6 haftanın sonlarına doğru başlar gibiSenle ben aynı değilmiyiz ya 5+4 deyiz bende bişi yok henüz bi gün iyiyim bi gün kötüyüm ama mide rahatsızlığım hala yok bence normal şeyapma hemen
Salı günü randevum var bakalım, ben doktoruma güveniyorum açıkçası ondan önce bir doktora gitmiştim hiç beğenmedim. Bu doktoru çok araştırdım kaldığım yerin en iyisi 18 yıllık tecrübesi var adamınBenim de bir düşüğüm var iki farklı doktora gittim ikisi de hemen coraspin verdi progesteron değerim 39.77 çıkmasına rağmen progesteron başladı bir doktora daha görün istersen
Sen yine bir sor istersen çünkü gittiğim doç. Dr başlatılması gerektiğini söylemişti belki kalp atışını bekliyordur doktorunSalı günü randevum var bakalım, ben doktoruma güveniyorum açıkçası ondan önce bir doktora gitmiştim hiç beğenmedim. Bu doktoru çok araştırdım kaldığım yerin en iyisi 18 yıllık tecrübesi var adamın
Hahaha sen 35ten sonra gor bir deBebeğe ne kilo aldırıyor bilmiyorum ama bize herşey aldırıyor onu biliyorumotuza bir kala bende veremez oldum kiloları Allah yardımcımız olsun bacım
Olabilir canım, bakalım Salı günü ne diyecekSen yine bir sor istersen çünkü gittiğim doç. Dr başlatılması gerektiğini söylemişti belki kalp atışını bekliyordur doktorun
ayyynen öyle ya kızmakta istemiyorum çok mutlu ama ben zaten korktuğum için iyice beklenti yükseldi gibi geliyor biraz gerildim. o kadar heyecanlı ki bana kendine yardıma gelen hanımı ayarlamış ben biliyorum sen kabul etmezsin ama dinlen kendini hiç yorma bari 15 günde bir gelsin camını kapını silsin diyeBen anne ve baba hariç paylaşma hakkını kimsede görmüyorum ilk hamileligimde eşime annene söyleme herkese söyler dedim eşim annesini aradı yemin ettirdi ona rağmen bütün herkese söylemişti benim haberim yoktu ortaya çıkar gibi olduğunda eşim hani önemli değil söylemiş olmuş gibi yapmaya getirdi evde kıyamet koptu şimdi annesine bile söylemiyor ve bizimki de iki ailenin ilk torunu olacak
Bende çağırdım birine sonra iptal ettim bir yandan pişmanım çünkü zorluyor ya, ama en iyisi.ayyynen öyle ya kızmakta istemiyorum çok mutlu ama ben zaten korktuğum için iyice beklenti yükseldi gibi geliyor biraz gerildim. o kadar heyecanlı ki bana kendine yardıma gelen hanımı ayarlamış ben biliyorum sen kabul etmezsin ama dinlen kendini hiç yorma bari 15 günde bir gelsin camını kapını silsin diyebu kadar üstüme titrerken kırmak istemem ama allah nasip eder 2. olursa artık kesinlikle söyleyemez eşim
zorladığında destek almak lazım ama ben de kendim yaparım dedim kabul etmedimBende çağırdım birine sonra iptal ettim bir yandan pişmanım çünkü zorluyor ya, ama en iyisi.
Batmalar bende de var hiç bir sebebi yokken dünden beri ara ara beş on saniye sürüyor. Ben de bugün 6+1 im. Benimde sol kasığımda Dün doktora gittiğimde sordum normal dedi ama ben de tedirgin oluyorum.Kızlar 6 haftalık gebeyim. Bugün biraz stresli bi gün geçirdim sol kasığımda ara ara batma var her zamanki batma gibi değil ama çok şiddetli beni zorlayan bi ağrı da değil. Adet olacak gibi ağrıyla sol kasıkta 10 saniyede bi anlık ağrı giriyo normal mi
Aynen öyle benim de gaz sancısı olabilir mi bilemedim normaldir o zaman lekelenme yok çünkü hiç beyaz akıntı varBatmalar bende de var hiç bir sebebi yokken dünden beri ara ara beş on saniye sürüyor. Ben de bugün 6+1 im. Benimde sol kasığımda Dün doktora gittiğimde sordum normal dedi ama ben de tedirgin oluyorum.
aynı durumdayız, zaten gazdan dolayı baya şişkinlikte var. Kendime sürekli normal olduğunu söylüyorum ama işte içimde şüphede gitmiyor. Sağlıklı olsunlar inşallahAynen öyle benim de gaz sancısı olabilir mi bilemedim normaldir o zaman lekelenme yok çünkü hiç beyaz akıntı var
İnşallah canım inşallahaynı durumdayız, zaten gazdan dolayı baya şişkinlikte var. Kendime sürekli normal olduğunu söylüyorum ama işte içimde şüphede gitmiyor. Sağlıklı olsunlar inşallah
Bende de yanma ve şişkinlik var. Sanki bir haftada 2 kilo aldım. Patlamak üzere bir balon var gibi içimde.kızlar benim midemde yanma hissi var ama çok erken gibi geliyo bunlar için sizde oldu mu 4+4teyim
Bana da fitili genelde dogru sekilde itemedigi icin hastalar hap veriyrum dedi ben kullanamadim onu da. ben de de kanama alani vardi ama icerde disari cikmamistiKanama alanım olduğu için progestan fitil verdi fitil kullanmaya başladığımdan beri tutmuyorum ama genel olarak tutulabilirmis
kac haftalik sizinkiAllah hepimize bebişlerimizim sağlıkla kalp atışlarını duymayı nasip etsin inşallah, bende duyamamaktan çok korkuyorum..aminn
Kızlar 6 haftalık gebeyim. Bugün biraz stresli bi gün geçirdim sol kasığımda ara ara batma var her zamanki batma gibi değil ama çok şiddetli beni zorlayan bi ağrı da değil. Adet olacak gibi ağrıyla sol kasıkta 10 saniyede bi anlık ağrı giriyo normal mi
Kızlar doktoruma sordum o da ayrıntılı bir şekilde açıklamıştı öncelikle içiniz rahat olsun. Bu kasılmalar kramplar ve ağrılar bizi durdurmayacak şekilde olmadığı müddetçe çook normalmiş. Rahim büyüyor, Kasıklara ve rahme 2 kat hızlı kan pompalaniyor ayrıca uzerine bir de kaslarımız geriliyormus vücut da buna adapte olmaya çalışıyormuş. Doktorum evet tedirgin eder ama hiç korkacagin birşey değil dedi siz de rahat olun lütfenBatmalar bende de var hiç bir sebebi yokken dünden beri ara ara beş on saniye sürüyor. Ben de bugün 6+1 im. Benimde sol kasığımda Dün doktora gittiğimde sordum normal dedi ama ben de tedirgin oluyorum.
Canım 4. Haftalarda bende de inanılmaz vardı ama 5e girince bir anda geçti şu an 7+1im ben de çok erken değil mi diye düşünüyordum ama her vücudun tepkisi farklı oluyorkızlar benim midemde yanma hissi var ama çok erken gibi geliyo bunlar için sizde oldu mu 4+4teyim