- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 35
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.841
Ben herkese söyledimKızlar günaydınAileniz ile paylaştınız mı Ben kalp atışını da beklesem mi diyorum
GünaydınGünaydın kızlarben evde teste koyulaşmayı takip ediyorum da bu sabah yine tekrarladım testi. İlk testimde değerim 21 2. testimde 51 çıkmıştı. En alttaki de bu sabah. Sizce değerim kaç olmuştur aynı siliklikle gebelik öğrenen varsa bana yardımcı olabilir misiniz
Allahın izniyle görürsünüz endişe duyma erken öğrenenler olarak bu endişeyi hala duyuyoruz şimdide kalbi duymak için bekliyoruz.. Ben ikinci kan tahlilimde yükselişi görünce söyledim yükseliş güzelse endişe duymaben de eşime keseyi görene kadar bekleyelim dedim ama dün dayanamayıp annesine söyledi annesi de tüm sülaleye aktarmış sağolsuntabi hiç hoşuma gitmedi herkesin duymuş olması biraz beklemek taraftarıydım keseyi göremezsem diye stres oldum baya bir
Tatlı heyecanlar bunlar maruz gör bende kese gözükene kadar söylemeyecektim dayanamadım koşarak gittik söylemeyeben de eşime keseyi görene kadar bekleyelim dedim ama dün dayanamayıp annesine söyledi annesi de tüm sülaleye aktarmış sağolsuntabi hiç hoşuma gitmedi herkesin duymuş olması biraz beklemek taraftarıydım keseyi göremezsem diye stres oldum baya bir
Ben ikinci kan testim güzel yükselince koşarak söylemeye gittimKızlar günaydınAileniz ile paylaştınız mı Ben kalp atışını da beklesem mi diyorum
ya ailelere söylemekten rahatsız değilim de yedi sülalenin duyması iyi olmadıTatlı heyecanlar bunlar maruz gör bende kese gözükene kadar söylemeyecektim dayanamadım koşarak gittik söylemeye
Ben annem ve eşim dışında kımseye söylemedim söylemeyi de düşünmüyorum Allah korusun bir şey olursa açıklama kısmı insanı bitiriyor yaşamış biri olarakKızlar günaydınAileniz ile paylaştınız mı Ben kalp atışını da beklesem mi diyorum
İlk torun mu pekiya ailelere söylemekten rahatsız değilim de yedi sülalenin duyması iyi olmadı
ilk torun biraz süpriz yumurtadan çıkmış bir torunİlk torun mu peki
Bat geçti ama günümü net bilmiyorum canım +-2 gün oynar her ay. Bu ay takvime göre gecikmenin 5. günü bugünGünaydınbende senin gibi önce evde koyulaşmayı takip ettim battan yedi gün önce başlamıştım son yaptığın test gibi olduğunda kan vermiştim 128.10 çıkmıştı şuan senin bata ne kadar var
Canım günaydın hayırlı olsunGünaydın kızlarben evde teste koyulaşmayı takip ediyorum da bu sabah yine tekrarladım testi. İlk testimde değerim 21 2. testimde 51 çıkmıştı. En alttaki de bu sabah. Sizce değerim kaç olmuştur aynı siliklikle gebelik öğrenen varsa bana yardımcı olabilir misiniz
Günaydınn ben keseyi görene kadar kimseye söylemedim sonra aile bireylerine ve en yakın arkadaşlarıma söyledim şimdi kalp atışını duydum ama yine de herkese söylemek için dayanabilirsem 3. Ayı bekliycemKızlar günaydınAileniz ile paylaştınız mı Ben kalp atışını da beklesem mi diyorum
E o zaman çok normal be canım anla onlarıda nasıl bir heyecan mutlulukilk torun biraz süpriz yumurtadan çıkmış bir torun
O zaman Bi kere daha kan tahlili yaptır doktora gitmen için çok erken aslında kese gözükmez beta takibiyle anlaşılır ilerleyiş şuanBat geçti ama günümü net bilmiyorum canım +-2 gün oynar her ay. Bu ay takvime göre gecikmenin 5. günü bugün
Teşekkür ederim hepimize hayırlı olsunCanım günaydın hayırlı olsunbenim testlerin de aynı bu sekildeydi ve en alttaki testin gibiyken değerim 23tü yani testten teste ve idrarın yoğunluğuna göre değişir en iyisi kan vermek ama onda da Cook kolun delik deşik olacak çünkü sen de benim gibi çok erken ogrenmissin ben 4-5 günde bir kan verdim toplamda 3 kere verdim bir daha vermedim
kızmadım aslında ama ağlamamı durduramıyorum sabaha ağlayarak başladımE o zaman çok normal be canım anla onlarıda nasıl bir heyecan mutlulukkızma kimseye geçen sene kimyasal yaşamıştım duyurduğum an sülalem duymuştu düşün ilk torun da değil üstelik
Aynen bende aynı fikirdeyimKızlar selam ,
Farklı bir topic ama burda hepimiz birbirimize yakın tarihli gebeyiz veya hamile adayıyızbir sorum var, gebe diyetisyeni ile ilerlemeyi düşünen var mı aranızda? Ben Merve Aksoy diye bir gebe diyetisyeni gördüm hep olumlu yorum var. Siz biliyor musunuz veya eşiniz dostunuz ona giden var mı ?
Yaa kıyamam hormonlar hızla yükseliyor sende anlaşıldıkızmadım aslında ama ağlamamı durduramıyorum sabaha ağlayarak başladım
çok mutlular ve inanılmaz üstüme titriyorlar sağolsunlar inan çok severim de hepsini birilerine anlatmış olmasına görümcelerim kızıyordu söyleme diye onları durdurdum boşverin üzülmesin çok heyecanlı dedim bugün ama kafayı takmış bi şekilde ağlayarak uyandımYaa kıyamam hormonlar hızla yükseliyor sende anlaşıldısil gözlerini şimdi Bi nefes al seninle aynı heyecanı yaşıyorlar içleri içlerine sığmıyor bunu düşün ve mutlu oldukları için mutlu ol
Kendin duyuramadın diye içerlemişsin galiba sençok mutlular ve inanılmaz üstüme titriyorlar sağolsunlar inan çok severim de hepsini birilerine anlatmış olmasına görümcelerim kızıyordu söyleme diye onları durdurdum boşverin üzülmesin çok heyecanlı dedim bugün ama kafayı takmış bi şekilde ağlayarak uyandım