2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlar günaydın Aileniz ile paylaştınız mı Ben kalp atışını da beklesem mi diyorum
VAlla ben dayanamadım birinci derece aile üyelerine minik sürprizlerle müjde verdik anı olarak kayıtta aldık 3 ay dan sonra da diğer sevdiklerimize müjde vericez

Kızlar günaydın Aileniz ile paylaştınız mı Ben kalp atışını da beklesem mi diyorum
Ben 5. Haftada paylaştım iki aileyle de. Eşimin ailesine kalp atışını duyunca herkese söyleriz zamanı gelince dedim. Tanımadığım bütün akrabaları hayırlı olsuna aradı sağolsun rabbim mahcup etmesin. Bu güzel duyguyu almasın bizden

Günaydın diyetisyene googledan baktım şimdi öyle güzel yorumlar varki ve cevapsız değiller bayıldım kadına.. Şuan kapalı gözüküyor arayamadım fiyat bilgisi var mı sizde
Ben de instadan yazdım dönüş bekliyorum. Öğrenirsen yazarım

kız bu kvdeler hep mi aynı ya inşallah rabbim hepimize güzel bir süreç nasip etsin

Ben annem ve eşim dışında kımseye söylemedim söylemeyi de düşünmüyorum Allah korusun bir şey olursa açıklama kısmı insanı bitiriyor yaşamış biri olarak
Haklısınız ben sadece aileme söylemiştim. 8.haftada kalp durduğu için kürtaj olmuştum. Kürtaj olduktan sonra yakın akrabalarım ile paylaşmıştım. Bu sefer anneme de söylemek istemiyorduk ama eşim dayanamamış söylemiş. 7. Haftaya girdim . 8 i bir an önce hayırlısıyla bitirmek istiyorum bu yüzden

Günaydın kızlar, 6+4 olduk bugün Salı günü kalp atışımızı dinleyeceğiz inşallah ama çok zor geçiyor benim ailem uzakta maalesef çok hassasım 3 gündür hüngür hüngür ağlıyorum. Kendimi tutmaya çalışıyorum bebeğe üzüntüm geçmesin diye ama tutamıyorum kendimi.. 4 gündür ağzıma doğru dürüz bir şey süremedim midem çok kötü.. çok yalnız hissediyorum kendimi

Teselli olur mu bilmiyorum bende senden farklı değilim annemler yeni taşındılar İstanbul dışına henüz başındayım hamileliğin ama diyorum kötüleşeceğim o zaman ne olacak 10 yaşında okula giden oğlum var ona nasıl yeteceğim eşim destekci ama anne gibi olmuyor biliyorsun

benim annem anlamıştı zaten ayın başından beri hamilesin deyip duruyordu ben de kızıyordum boşuna heveslenme diye sonra beraber söyledik
Oyy ne güzel maşallah içinde kalmasın birşey güzel öğrenmişsin güzel yayılmıi aslında

Çok üzüldüm bulantıya iyi gelen şeyler yiyebildiniz mi? Doktorunuza danıştınız mı? Ben de günün herhangi bi saatinde bulantı hissedebiliyorum.

canım benim meditasyon falan yapmaya çalış yada ibadet iyi gelebilir stresini azaltır insanlarla dertleş belki profesyonel biriyle konuşmak da sana iyi gelebilir. ağlamak o kadar da kötü bir şey değil göz yaşının içinde yüksek dozda stres hormonu var yani aslında ağlamak vücudumuzun stresi atma şekli. açık havada yürüyüş yapmak da kadınların serotonin salgılamasını sağlar.

Oyy ne güzel maşallah içinde kalmasın birşey güzel öğrenmişsin güzel yayılmıi aslında
işte biraz endişeliyim ya olmazsa diye bu sefer herkes üzülecek mahçup olacakmışım gibi geliyor aslında benden çok kim üzülebilir ve ne mahçupluğu yani düşününce

Allah yardımcımız olsun, çok kutsal bir şey bir yandan çok zor ama yine de şükür

Çok üzüldüm bulantıya iyi gelen şeyler yiyebildiniz mi? Doktorunuza danıştınız mı? Ben de günün herhangi bi saatinde bulantı hissedebiliyorum.
Sade makarna yiyebiliyorum biraz, bugün ilk defa uzun zamandır kahvaltı yapabildim az da olsa dün doktorum bana başka bir ilaç yazdı iyi geldi sanki.

Canım benimde ailem uzakta maalesef üzülme onlar ne kadar uzakta da olsa hep yanımızdalar

İçimi dökebileceğim sadece eşim var, sağ olsun yanımda her zaman usanmadan ilgileniyor. Bugün biraz kendimi dışarı atıcam iyi gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…