- 8 Mart 2023
- 594
- 651
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.721
Karından görür mü bilmiyorum ama vajinalden görülür bencePazartesi gideceğim. 4+3 üz şu an
1900 lerdeydi beta. Döngüm kısa olduğu için erken yumurtlamadan dolayı sanırım.Beta değerleriniz kaçtı acaba 4+4te
Neden yasak dedi lekelenme vs var mıydıBana yasakladıkalp duyana kadar risk var dedi
Tatlım kilo cihaz geç döllenme bir çok şey etkiliyor.Evet kilolularda gözükmüyormuşuz ama ben zayıfımhem de fazlasıyla.
Vajinalden göründü
Hımmm o zaman karından da görme ihtimali varmış keseyi. Benim dün 452ydi 1000lere anca çıkacak pazartesiKarından görür mü bilmiyorum ama vajinalden görülür bence
1900 lerdeydi beta. Döngüm kısa olduğu için erken yumurtlamadan dolayı sanırım.
Ay şu tatlı doktor senin doktorun muHayır Ankara'da Mehmet Fatih Karslı. Hatta bizim 5 yıldır çocuğumuz olmuyordu yani kendiligimden hiç hamile kalamamistim bu doktorun takviyeleriyle 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendimama maalesef doğum yaptırmıyor ben riski atlatana kadar onda devam edicem ondan sonrasında zaten hiç paraci bir insan değil kendisi bir süre sonra tamam gelme artık sıkıldım senden hadi şu şu doktora git diye kovuyor
Tatlım aynı şeyler bende de var ama ara ara gidiyor ara ara yoğunlaşıyor.Kızlar be belırtınız var ben içten içe mide bulantım var bazen bulunmayınca belim agrımayınca goguslerım agrımayınca bırsey oldu dıyorum korkuyorum . Bendaha önce dış gebelik gecırdım sudan öyle bu ıhtımal yoksa keseyı gördük ama üste ondan korkuyor sıZlerde durumlar ne arkadaslar
6+2 yim tatlım ben5+1 ve buna yakın olan var mı beybiler
ben folik asit kullanmaya gebelik öncesi başladım ve bir kimyasalım olmuştu sonrasında ilk denememizde çok şükür sağlıklı gebelik elde ettikdoktorum zaten şuan da benim eşim bu durumda olsa kimyasal olmasını engelleyemem yapıcağım tek şey gebelik planlaması itibarren 3 ay öncesi folik asit başlamak demişti ve bununla ilgili bir çok yararlı araştırmalar var kromozom bozukluklarını giderdiği hakkında. Besinlerden yeteri kadar alınmıyor tüm görüşlere saygı duyuyorum folik asit konusunda özellikle doktorlarımızı dinlememiz gerektiğini düşünüyorum
hepimize sağlıklı bebişler doğurmak nasip olsun inşallah
Vajinal mi gördü karından mıKızlaaar tünaydınnn, biz bugün 4+6’da keseyi gördük çok şükürbir problem yok dedi ama yolk ya da bebeği daha göremedik bayramdan sonra görürsünüz dedi.
Hayır yok söyledim de ama hiç belli olmaz dedi kalp atışını duyana kadar her zaman risk vardır dedi bu yüzden dikkatli ol dedi birliktelik de yasak dediNeden yasak dedi lekelenme vs var mıydı
Karından hiç bakmadan vajinal bakıcam dediVajinal mi gördü karından mı
GünaydınnnnGünaydın kızlar, 4 gündür bir şey yiyemiyorum başım dönüyor midem bir şey kabul etmiyor. Hastaneye gittim bu sabah kan istedi dahiliye doktoru 1 saat sonra sonuçlar için gideceğim. Siz nasılsınız? 6cı haftaya girer girmez kötü geçmeye başladı, hiç bir şey yiyesim gelmiyor
Ben de 6. Haftamdayım. Midem hiç bulanmıyor çok şükür. Benimde kasık batmalarım oluyor ara ara. Doktora sorduğumda normal olduğunu daha iki hafta devam edebileceğini söyledi. İnşallah çok sağlıklı hamilelikler geçiririz ve çok sağlıklı bebişlerimiz olurGünaydın kızlar, 4 gündür bir şey yiyemiyorum başım dönüyor midem bir şey kabul etmiyor. Hastaneye gittim bu sabah kan istedi dahiliye doktoru 1 saat sonra sonuçlar için gideceğim. Siz nasılsınız? 6cı haftaya girer girmez kötü geçmeye başladı, hiç bir şey yiyesim gelmiyor
kalp atisini duydunuz mu sizBen de 6. Haftamdayım. Midem hiç bulanmıyor çok şükür. Benimde kasık batmalarım oluyor ara ara. Doktora sorduğumda normal olduğunu daha iki hafta devam edebileceğini söyledi. İnşallah çok sağlıklı hamilelikler geçiririz ve çok sağlıklı bebişlerimiz olur
Hehehe evet canım benim takibimi o yapıyorAy şu tatlı doktor senin doktorun mu
Doğum yaptırmıyor mu o. Allahım instagram dan takip ediyorum nasıl şeker bir doktor çok gülüyorum
Canım hayırlı olsun ben de mfk gebesiyimMerhabalar, bizde bugün 6 haftalık olduk ve hem bebişi hem kalp atışını gördük. Tek taraflı iki çikolata kisti ile 4. Ayımda hamile kaldımmfk takviyelerini kullandık eşimle birlikte o ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin