-
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.761
Ay hikayemiz aynı ben de tip bebek için görüşmeye gittiğim de öğrendim gebe olduğumukızlar selammmm ben de tüp bebek tedavisine başlayacakken hamile olduğumu öğrendimsabah testim pozitif çıktı kan testine gittim beta hcg 560,9 çıktı sat 16 mart. aralık annesi mi ocak annesi mi olacağım acaba
Bugün özele gittim canım. Başka doktora. O karından görebildi. 2 hafta sonra gel kalp atışı da duyulmuş olur bebek de oluşmuş olur dediT
Tatlım kilo cihaz geç döllenme bir çok şey etkiliyor.
5. Haftadan sonra cihaz iyiyse bebek gözükür. Bende kiloluyum karından çok net gördü.
Sağol canım inşallahÇok teşekkür ederim seninde hayırlı olsuninşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Ay maşallah ne güzelAynıyız 4+6, 3.9 mm lik minikAralık anneleri hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah
Hiç karından bakmadan direkt vajinal bakıcam dedivajinadan mı gördü canım. Hayırlı olsun bu arada sağlıkla büyüsün
Canım merhaba Kasım annelerinde bir arkadaşımızın da rahmi ters O da senin gibi karından kalp atışı duyamadı çok endişelendi sonra başka bir doktora gitti vajinal bakıldı alp atışı duydu hiç endişelenme içine sinen bir doktora gidip vajinal ultrason baktırırsan daha iyi olur diye düşünüyorumMerhaba arkadaşlar. Benim Sat 28 şubat ti 30 Mart'ta kan tahlili verdim beta 235 çıktı. 8 Nisan'da tekrar tahlil verdim beta 3908 çıktı ama keseyi çok zor gördü çok küçük dedi. Dün tekrar hastaneye gittim 14 Nisan. Keseyi çok zor gördü küçük dedi hafta içi polinige yönlendirdi. Bundan bir yıl önce kimyasal gebelik geçirdim. Çok endişeliyim. Yine tekrar edecek diye. 7. Hafta bitmek üzere kesenin çok küçük olması kalp atışı duyulmaması normal mi. Bu arada rahmim ters. Acaba ondan mı goremiyorlar. Kalp atışı da mi duyulmaz ters olunca. Vajinal muayene olmadım. Bir de devlet Hastanesi'ne gittim hep içim hiç rahat değil tecrubelerinze ihtiyacım var
Kız senin bugün kontrol vardı noldu?Canım merhaba Kasım annelerinde bir arkadaşımızın da rahmi ters O da senin gibi karından kalp atışı duyamadı çok endişelendi sonra başka bir doktora gitti vajinal bakıldı alp atışı duydu hiç endişelenme içine sinen bir doktora gidip vajinal ultrason baktırırsan daha iyi olur diye düşünüyorum
Ultrason cihazlarından bile farklılık oluyor belki de eski bir cihaz ile bakmıştır. Başka bir doktorun daha görmesinde yarar olabilir. Tanıdığımın 8. Haftanın sonuna doğru kalp atışı duyulmuştu şimdi kızı 5 yaşında, inşallah sizinde çok sağlıklı bir bebişiniz olurMerhaba arkadaşlar. Benim Sat 28 şubat ti 30 Mart'ta kan tahlili verdim beta 235 çıktı. 8 Nisan'da tekrar tahlil verdim beta 3908 çıktı ama keseyi çok zor gördü çok küçük dedi. Dün tekrar hastaneye gittim 14 Nisan. Keseyi çok zor gördü küçük dedi hafta içi polinige yönlendirdi. Bundan bir yıl önce kimyasal gebelik geçirdim. Çok endişeliyim. Yine tekrar edecek diye. 7. Hafta bitmek üzere kesenin çok küçük olması kalp atışı duyulmaması normal mi. Bu arada rahmim ters. Acaba ondan mı goremiyorlar. Kalp atışı da mi duyulmaz ters olunca. Vajinal muayene olmadım. Bir de devlet Hastanesi'ne gittim hep içim hiç rahat değil tecrubelerinze ihtiyacım var
Benim doktorum da aynısını dedi canımBugün özele gittim canım. Başka doktora. O karından görebildi. 2 hafta sonra gel kalp atışı da duyulmuş olur bebek de oluşmuş olur dedi
Bizim aynıymış neredeyse benimde bugün tam 6 haftalıkmerhabalarrr5+6 haftalık hamileyim. Artık bende Aralık annelerindenim her ne kadar henüz kalp atışını duyamasam da sizler hangi hafta ve günde kalp atışını duydunuz acaba
Sadece kese göründü sizin görseldeki gibiAy maşallah ne güzelbebeği ya da kalbini görebildiniz mi?
Hiç karından bakmadan direkt vajinal bakıcam dediteşekkürler canımmm hepimize inşallah
İnşallahh, güzel haberlerinizi bekliyoruz perşembe günüYaa inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız minikleribende duymayı sabırsızlıkla bekliyorum önümüzdeki perşembe günü
İnşallahİnşallahh, güzel haberlerinizi bekliyoruz perşembe günü
Hemen yazıyorum aşağıyaKız senin bugün kontrol vardı noldu?
Maşallah barekallah darısı bizim başımıza Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımKızlar 7+0 dan selammmbugün kontrolümüz vardi kalbini de duyduk bebişimizi de gördük çok şükür herşey yolundaymis darısı sizlere ben şaşkınlıktan ultrason kâğıdımı düşürmüşüm ama video çekmiştim ondan ekran görüntüsü aldım biiyruunn sıcak sıcak taze taze
Aminn çok teşekkürler, inşallahMaşallah barekallah darısı bizim başımıza Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım