2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlar bugün kimler kalp atışı duymaya gidiyordu? N’aptınız nettiniz haber edin. Duyanlara da hayırlı olsuuunn maşallah

Ay hikayemiz aynı ben de tip bebek için görüşmeye gittiğim de öğrendim gebe olduğumu

Merhaba arkadaşlar. Benim Sat 28 şubat ti 30 Mart'ta kan tahlili verdim beta 235 çıktı. 8 Nisan'da tekrar tahlil verdim beta 3908 çıktı ama keseyi çok zor gördü çok küçük dedi. Dün tekrar hastaneye gittim 14 Nisan. Keseyi çok zor gördü küçük dedi hafta içi polinige yönlendirdi. Bundan bir yıl önce kimyasal gebelik geçirdim. Çok endişeliyim. Yine tekrar edecek diye. 7. Hafta bitmek üzere kesenin çok küçük olması kalp atışı duyulmaması normal mi. Bu arada rahmim ters. Acaba ondan mı goremiyorlar. Kalp atışı da mi duyulmaz ters olunca. Vajinal muayene olmadım. Bir de devlet Hastanesi'ne gittim hep içim hiç rahat değil tecrubelerinze ihtiyacım var

Canım merhaba Kasım annelerinde bir arkadaşımızın da rahmi ters O da senin gibi karından kalp atışı duyamadı çok endişelendi sonra başka bir doktora gitti vajinal bakıldı alp atışı duydu hiç endişelenme içine sinen bir doktora gidip vajinal ultrason baktırırsan daha iyi olur diye düşünüyorum

Kız senin bugün kontrol vardı noldu?

Ultrason cihazlarından bile farklılık oluyor belki de eski bir cihaz ile bakmıştır. Başka bir doktorun daha görmesinde yarar olabilir. Tanıdığımın 8. Haftanın sonuna doğru kalp atışı duyulmuştu şimdi kızı 5 yaşında, inşallah sizinde çok sağlıklı bir bebişiniz olur

merhabalarrr 5+6 haftalık hamileyim. Artık bende Aralık annelerindenim her ne kadar henüz kalp atışını duyamasam da sizler hangi hafta ve günde kalp atışını duydunuz acaba
Bizim aynıymış neredeyse benimde bugün tam 6 haftalık karından ultrason ile kalp atışlarını gördük ama kesik kesik sesi geldi Allah kısmet ederse 24 nisanda kontrole gideceğiz tam olarak dinlemek için

Ay maşallah ne güzel bebeği ya da kalbini görebildiniz mi?

Hiç karından bakmadan direkt vajinal bakıcam dedi teşekkürler canımmm hepimize inşallah
Sadece kese göründü sizin görseldeki gibi Benim doktorum da direkt vajinal baktı Çarşamba kesemiz büyümüş mü bi bakarız sonraki haftalar da (6. Yada 7.)kalbi duymaya çalışırız dedi, sağlıkla ilerler inşallah hepimizin süreci

Kızlar 7+0 dan selammm bugün kontrolümüz vardi kalbini de duyduk bebişimizi de gördük çok şükür herşey yolundaymis darısı sizlere ben şaşkınlıktan ultrason kâğıdımı düşürmüşüm ama video çekmiştim ondan ekran görüntüsü aldım biiyruunn sıcak sıcak taze taze

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-15-16-02-54-682_com.miui.videoplayer.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 79
Maşallah barekallah darısı bizim başımıza Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…