- 26 Mayıs 2014
- 762
- 1.403
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.701
İnşallah canım öyle yapmaya calisiyorumBöyle hissetmen çok normal bende 8.hafta kalp durması sebebiyle kürtaj olmuştum şimdi 6. Haftadayım. Tedirginim. Ama iyi düşünelim iyi olsun hep
Ben canım 27 ile öğrendim 2 gün sonra ve 5 gün sonra test verdim ardından sanırım 4/5 gün sonra da kese gördümKızlar merhabaRabbim nasip ederse ben de aralık annesi olucam inşallah ilk betam 21 2 gün sonra yani bugün 51 inşallah sağlıklı artar düşük değerle öğrenip değeri sağlıklı artan var mı
Ayy darısı bana inşallahBen canım 27 ile öğrendim 2 gün sonra ve 5 gün sonra test verdim ardından sanırım 4/5 gün sonra da kese gördüm
Bende 5. Haftanın sonunda tiksinmeler başladı ve 7. Haftanın başında bitti kızlar daha önce defalarca sigarayı bırakmayı denemiştim bebeği öğrenincede denedim bu nedenle ilk ay1,5-2kg aldım. Çerez meyve vs derken ama çok zorladım her gün 1 veya yarım içiyordum taki koku hassasiyeti başlayana kadar Şuan sigara içip yanıma gelmiş biri bile hatta bunu düşünmek bile miğdemi mahvediyor. İnanılmaz tiksindim. Başlarda canım çekiyordu uykumda 2 kere rüyamda sigara içerken gördüm kendimiKızlar tiksinene kadar bırakmanın yolu yok ikinci aya yakın başlar bence tiksinmeler bende hala bekliyorum kokulardan tiksinti gelsin de sigarayı bırakayım diye.. Ama ilk gebeliğimde bazen öyle Bi an geliyordu ki sigara aşeriyordum resmen hele sinirli olduğumda yiyesim geliyordu tiksinsemde içiyordum ara araayy o koku ve his geldi aklıma öyle beter geliyorki direk kusmaya koşardım
Ya gerçekten buradakilere umut oldun canım şu an bunu okurken çok mutlu oldum darısı başımaBende 5. Haftanın sonunda tiksinmeler başladı ve 7. Haftanın başında bitti kızlar daha önce defalarca sigarayı bırakmayı denemiştim bebeği öğrenincede denedim bu nedenle ilk ay1,5-2kg aldım. Çerez meyve vs derken ama çok zorladım her gün 1 veya yarım içiyordum taki koku hassasiyeti başlayana kadar Şuan sigara içip yanıma gelmiş biri bile hatta bunu düşünmek bile miğdemi mahvediyor. İnanılmaz tiksindim. Başlarda canım çekiyordu uykumda 2 kere rüyamda sigara içerken gördüm kendimibaya baya ama Şuan hiç içmiyorum.
Ben de yarın gidiyorummm19unda gidicem nasipse senin ne zaman
Ay ne güzelKızlar merhabaRabbim nasip ederse ben de aralık annesi olucam inşallah ilk betam 21 2 gün sonra yani bugün 51 inşallah sağlıklı artar düşük değerle öğrenip değeri sağlıklı artan var mı
İşte tam olarak bundan bahsediyorum bendeBende 5. Haftanın sonunda tiksinmeler başladı ve 7. Haftanın başında bitti kızlar daha önce defalarca sigarayı bırakmayı denemiştim bebeği öğrenincede denedim bu nedenle ilk ay1,5-2kg aldım. Çerez meyve vs derken ama çok zorladım her gün 1 veya yarım içiyordum taki koku hassasiyeti başlayana kadar Şuan sigara içip yanıma gelmiş biri bile hatta bunu düşünmek bile miğdemi mahvediyor. İnanılmaz tiksindim. Başlarda canım çekiyordu uykumda 2 kere rüyamda sigara içerken gördüm kendimibaya baya ama Şuan hiç içmiyorum.
Darısı başımızaaBende 5. Haftanın sonunda tiksinmeler başladı ve 7. Haftanın başında bitti kızlar daha önce defalarca sigarayı bırakmayı denemiştim bebeği öğrenincede denedim bu nedenle ilk ay1,5-2kg aldım. Çerez meyve vs derken ama çok zorladım her gün 1 veya yarım içiyordum taki koku hassasiyeti başlayana kadar Şuan sigara içip yanıma gelmiş biri bile hatta bunu düşünmek bile miğdemi mahvediyor. İnanılmaz tiksindim. Başlarda canım çekiyordu uykumda 2 kere rüyamda sigara içerken gördüm kendimibaya baya ama Şuan hiç içmiyorum.
kan rahlillerinizde folat kac cikti pekiBen kullanmıyorum ilk gebeliğimde de kullanmadım yapay folik asit beyin hasarı veriyor bebeğe yiyeceklerden almak daha faydalı bana göre
Herşeyim normal çıktı anormal hiç birşey yok şükürkan rahlillerinizde folat kac cikti peki
deger olarak kac suan kac haftaliksinizHerşeyim normal çıktı anormal hiç birşey yok şükür
5. Haftanın içindeyim şuan değer olarak hatırlamıyorumdeger olarak kac suan kac haftaliksiniz
e nabiza folat yazinca cikiyor merak ettigim folik asit destegi kullanmadim dediniz buna ragmen folat kac ve gunumuzdeki yesil sebzeler gubreli kimyasal oldugu icin icinde folat acisindan zengin kaynak yok5. Haftanın içindeyim şuan değer olarak hatırlamıyorum
5+1 olcam nasipse ben de. Kese gördünüz mü acaba5+6 oluyor benim. Aynen canım bayramda güzel olur bu haberi vermek
Bana direk hiçbir sorun yok dedi cinsel hayatınıza devam edin dedi. Kendi açıkladı doktorum ben sormadan.Kızlar doktorunuz cinsel hayatınız için bilgi verdi mi acaba
4+4 te ilk muayeneye gittim vajinal baktı gördü keseyi. Karından bakmadı görünmezdi sanırım. Siz gittiniz mi kese için5+1 olcam nasipse ben de. Kese gördünüz mü acaba
Beta değerleriniz kaçtı acaba 4+4te4+4 te ilk muayeneye gittim vajinal baktı gördü keseyi. Karından bakmadı görünmezdi sanırım. Siz gittiniz mi kese için
Bana yasakladıBana direk hiçbir sorun yok dedi cinsel hayatınıza devam edin dedi. Kendi açıkladı doktorum ben sormadan.
Ama bu durum kişisel zaten.
Düşük tehlikesi veya farklı durumlar da doktor yasaklıyor..