2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Bende 5. Haftanın sonunda tiksinmeler başladı ve 7. Haftanın başında bitti kızlar daha önce defalarca sigarayı bırakmayı denemiştim bebeği öğrenincede denedim bu nedenle ilk ay1,5-2kg aldım. Çerez meyve vs derken ama çok zorladım her gün 1 veya yarım içiyordum taki koku hassasiyeti başlayana kadar Şuan sigara içip yanıma gelmiş biri bile hatta bunu düşünmek bile miğdemi mahvediyor. İnanılmaz tiksindim. Başlarda canım çekiyordu uykumda 2 kere rüyamda sigara içerken gördüm kendimi baya baya ama Şuan hiç içmiyorum.

Ya gerçekten buradakilere umut oldun canım şu an bunu okurken çok mutlu oldum darısı başıma

19unda gidicem nasipse senin ne zaman
Ben de yarın gidiyorummm kendi doktorum bayram sonra anca bakarız dedi ama dayanamadım ben başka doktora gidicem yarın hem kan testi vermem gerekiyordu tekrardan. İnşallah güzel haberlerle burada olurum yarın dua edin lütfen
Kızlar merhaba Rabbim nasip ederse ben de aralık annesi olucam inşallah ilk betam 21 2 gün sonra yani bugün 51 inşallah sağlıklı artar düşük değerle öğrenip değeri sağlıklı artan var mı
Ay ne güzel ben de 3+3’te 68 beta ile öğrendim, Salı günü 981’di güzel gidiyoruz inşallah

İşte tam olarak bundan bahsediyorum bende inşallah çok zorlanmazsın hamileliğin boyunca benim ilk gebeliğim zor geçmişti şimdi hem istiyorum tiksinmek hemde herşeyden tiksinir kusucam diye korkuyorum

Darısı başımızaa

Kızlar doktorunuz cinsel hayatınız için bilgi verdi mi acaba
Bana direk hiçbir sorun yok dedi cinsel hayatınıza devam edin dedi. Kendi açıkladı doktorum ben sormadan.
Ama bu durum kişisel zaten.
Düşük tehlikesi veya farklı durumlar da doktor yasaklıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…