2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Anladım öyle tercih ediyor demek ki

Bende aynı durumdayım

Dün temizlik için zorladım kendimi biraz galiba o yüzden bugün arttı başım felan dönüyor. İnşallah iyi geçer hepimiz için inşallah

Merhaba hoşgeldin benimde çikolata kıstım vardı iki tüp bebek sonrası kızım oldu şimdi de ikinciye doğal oldu normalde imkansız derler ama mucizemiz bizim

Ben gibi bende tüp bebeği Ocak ayında transfer olacakken embriyo ilerlemedi ama
Bu ay hamileliği öğrendim hayırlı olsun

Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim adınıza bende çikolata kistim olduğunu öğrenince çok üzülmüştüm ama olabiliyormuş şükürler olsun

Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim adınıza bende çikolata kistim olduğunu öğrenince çok üzülmüştüm ama olabiliyormuş şükürler olsun
Teşekkür ederim
Ben çok şeyler yaşadım öğrendiğimde öncesi sonrası ve tüp bebek tedavisi çok zordu kendiliğinden olunca ne güzelmiş rabbimin mucizesi işte

Ben gibi bende tüp bebeği Ocak ayında transfer olacakken embriyo ilerlemedi ama
Bu ay hamileliği öğrendim hayırlı olsun
ben de mayısta toplama olacaktı o kadar bekledim ki çok mutluyum gerçekten hiç beklemediğim bir anda öğrendim inşallah güzel haberler peşpeşe gelir ikimiz içinde hayırlı olsun

Tatlım Aralık sonu gibi hayırlı olsun

ben de mayısta toplama olacaktı o kadar bekledim ki çok mutluyum gerçekten hiç beklemediğim bir anda öğrendim inşallah güzel haberler peşpeşe gelir ikimiz içinde hayırlı olsun
Amin insallah kaç haftalıktı hangi tüp bebek merkezinde tedavi olmuştunuz
Allah'ın izniyle sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı kaç haftalık sizin
İnsallah
Ben geçtiğimiz perşembe gittim kese ve kanama alani var daha yolk bile göremedim karindan bakıldı
Bu Çarşamba tekrar çağırdı kanama olduğu için sık çağırıyor doktor
Sizin?

Benim bugün 6 haftalık 4+6 da karından kese gözükmüştü bugün yine karından bebişi ve kalp atışını gördük.
Kanama alanı genelde geçici oluyor kayboluyor diye okumuştum. Allah'ın izniyle çok sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallah

Masallah insallah bende görürüm
Çarşamba gününü iple çekiyorum
Kanama alani çok fazla umarım kaybolur dün hamilelik psikolojisi mi bilmiyorum indirdiğim tüm uygulamaları geri sildim heveslenmek istemedim rabbim bilir doktorumda dedi gerisi takdiri ilahi diye

Hiç kötüyü düşünmeyin inşallah göreceksiniz ve her çok güzel ilerleyecek hem sizin hem bebeğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…