2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlar tiksinene kadar bırakmanın yolu yok ikinci aya yakın başlar bence tiksinmeler bende hala bekliyorum kokulardan tiksinti gelsin de sigarayı bırakayım diye.. Ama ilk gebeliğimde bazen öyle Bi an geliyordu ki sigara aşeriyordum resmen hele sinirli olduğumda yiyesim geliyordu tiksinsemde içiyordum ara ara ayy o koku ve his geldi aklıma öyle beter geliyorki direk kusmaya koşardım

Kızlar bugün ilk vajinal ultrasonu yaptık şükür bebişin kalp atışını duyduk. Bebeğin rahimde bulunduğu yer cinsiyeti belirliyor diyorlar ya o doğru mu? Ultrason fotoğrafı elimdeyken sağıma geliyor ama vajinal olduğu için tahminim solda bebek böyle olunca kız mı erkek mi?

4+5 hem yakın hem çok uzak gibi 3 günün lafı olur mu?
Benim de 4+5 canım sat 12 marttı

Merhaba anneler hepinize hayırlı olsun cansu ben de , 3 bucuk yaşında kızım var ve usg de üç kese görüldü bakalım ne olucak
Woww tebrik ederim kaç haftalıkta gözüktü 3 kese, beta değeriniz nasıl artış gösteriyordu acaba?
ay ne güzel darısı kalp atışı duymayı bekleyenlerr kaçıncı haftada duydunuz

Böyle hissetmen çok normal bende 8.hafta kalp durması sebebiyle kürtaj olmuştum şimdi 6. Haftadayım. Tedirginim. Ama iyi düşünelim iyi olsun hep

Karından ve vajinal bakıldığında değişiyor benim karından solda ramzi teorisine göre erkek oluyormuş bakalım görcez

Kızlar cinsiyet için hiç test yaptınız mııııı hani şu eskilerden gelen deneyleri yüzük testi lahana testi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…