- 10 Haziran 2011
- 116
- 107
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.681
Bende bugün abartarak bu saat oldu 5 tane içtim bırakmanın yolunu bulursanız lütfen yazınDünden beri çok gerildim o yüzden bir paketi iki günde bitirdim yarın tekrar azaltacam
Hmm anladım canım ben de onun takviyelerle hamile kaldım şu an doktorum o da o yüzden sordumYok ben mfk takvimine göre ilişki denedim ilk denememdi çok şükür tuttu 3-2-3-2 takvimi var ya o. Ürünlerine bakıyorum görünce sordum öyle konuştuk
Evet yapıyor ama doğum yaptırmıyorGebelik takibi yapıyo mu ben bilmiyodum onu
Ooo maşallah ne güzelMerhaba anneler hepinize hayırlı olsun cansu ben de , 3 bucuk yaşında kızım var ve usg de üç kese görüldü bakalım ne olucak
Merhabalar hayırlı olsunHanımlar merhaba adetime 4 gün kala beta 236 çıktı normal mi pazartesi doktora gidicem keseyi ne zaman görürüm
Teşekkür ederimMerhabalar hayırlı olsun8-10 gün sonra gidersen rahat rahat görürsün inşallah
Ay baya benzer durumlarımız benim de son adet tarihi 12 Mart’tı, çatlatma iğnemi de 24 Mart’ta olmuştum.ilk kanı 7 Nisan’da verdim 152 ile öğrendim ben de. En son Salı günü vermiştim o da 981 çıktı. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz yarın Cumartesi de
Benim de 4+5 canım sat 12 marttı4+5 hem yakın hem çok uzak gibi3 günün lafı olur mu?
Woww tebrik ederimMerhaba anneler hepinize hayırlı olsun cansu ben de , 3 bucuk yaşında kızım var ve usg de üç kese görüldü bakalım ne olucak
ay ne güzel darısı kalp atışı duymayı bekleyenlerrKızlar bugün ilk vajinal ultrasonu yaptık şükür bebişin kalp atışını duyduk. Bebeğin rahimde bulunduğu yer cinsiyeti belirliyor diyorlar ya o doğru mu? Ultrason fotoğrafı elimdeyken sağıma geliyor ama vajinal olduğu için tahminim solda bebek böyle olunca kız mı erkek mi?
Böyle hissetmen çok normal bende 8.hafta kalp durması sebebiyle kürtaj olmuştum şimdi 6. Haftadayım. Tedirginim. Ama iyi düşünelim iyi olsun hepKızlar ben daha önce bir boş gebelik geçirdim bu ikinci gebeliğim sanırım fobi oluştu hiç kalp atışını duyamayacakmişim ya da Allahim korusun ya dusecekmis yada kalbi duracakmiş gibi hissediyorum hep kötü düşünüyorum yani içimde kötü bir his oluyor hep sizde de oluyor mu ben mi çok karamsarim
Ayy ne güzel beraber takip ederiz, kese için gittin mi?Benim de 4+5 canım sat 12 marttı
Amin darısı bekleyenlere 6. haftaya yeni girdik bugünWoww tebrik ederimkaç haftalıkta gözüktü 3 kese, beta değeriniz nasıl artış gösteriyordu acaba?
ay ne güzel darısı kalp atışı duymayı bekleyenlerrkaçıncı haftada duydunuz
Karından ve vajinal bakıldığında değişiyor benim karından solda ramzi teorisine göre erkek oluyormuş bakalım görcezKızlar bugün ilk vajinal ultrasonu yaptık şükür bebişin kalp atışını duyduk. Bebeğin rahimde bulunduğu yer cinsiyeti belirliyor diyorlar ya o doğru mu? Ultrason fotoğrafı elimdeyken sağıma geliyor ama vajinal olduğu için tahminim solda bebek böyle olunca kız mı erkek mi?
19unda gidicem nasipse senin ne zamanAyy ne güzel beraber takip ederiz, kese için gittin mi?
Çok sağolun sağlıklı olsunlar inşallahKarından ve vajinal bakıldığında değişiyor benim karından solda ramzi teorisine göre erkek oluyormuş bakalım görcez
Üç kese yanlış mı anladım üçüz demek mi buuMerhaba anneler hepinize hayırlı olsun cansu ben de , 3 bucuk yaşında kızım var ve usg de üç kese görüldü bakalım ne olucak