- Konu Sahibi sunshine__
- #1.741
Karından ultrason ile kalp atışını gördük, ara ara atış sesi de geldi ama tam olarak duymak için 24 nisanda tekrar gideceğizkalp atisini duydunuz mu siz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karından ultrason ile kalp atışını gördük, ara ara atış sesi de geldi ama tam olarak duymak için 24 nisanda tekrar gideceğizkalp atisini duydunuz mu siz
Çok teşekkür ederim seninde hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırız kucağımızaCanım hayırlı olsun ben de mfk gebesiyim
Anladım öyle tercih ediyor demek kiHehehe evet canım benim takibimi o yapıyor ya o kadar içten doğal bir adam ki çok seviyorum doktorumu ama malesef doğum yaptırmıyor riskli zamanları geçince kendi söylüyor senin benimle işin bitti diye o zaman da onun yönlendirecegi bir doktora gidicem
Bende aynı durumdayımGünaydın kızlar, 4 gündür bir şey yiyemiyorum başım dönüyor midem bir şey kabul etmiyor. Hastaneye gittim bu sabah kan istedi dahiliye doktoru 1 saat sonra sonuçlar için gideceğim. Siz nasılsınız? 6cı haftaya girer girmez kötü geçmeye başladı, hiç bir şey yiyesim gelmiyor
Dün temizlik için zorladım kendimi biraz galiba o yüzden bugün arttı başım felan dönüyor. İnşallah iyi geçer hepimiz için inşallahGünaydınnnn Ben de 6. Haftaya girdim ama hiç bulantı ağrı vs. yok. Belirtiler de bı gelip bı gidiyor göğüs ağrısı falan da yok ilk hamileliğimde de yoktu kardeşim de hamile o en başından bulantidan ağrıdan ayakta duramiyor ben şanslı oldum biraz ona göre inşallah düzelir rahat geçer hamileliğin
Aynıyız 4+6, 3.9 mm lik minik Aralık anneleri hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallahKızlaaar tünaydınnn, biz bugün 4+6’da keseyi gördük çok şükür bir problem yok dedi ama yolk ya da bebeği daha göremedik bayramdan sonra görürsünüz dedi.
Merhaba hoşgeldin benimde çikolata kıstım vardı iki tüp bebek sonrası kızım oldu şimdi de ikinciye doğal oldu normalde imkansız derler ama mucizemiz bizimMerhabalar, bizde bugün 6 haftalık olduk ve hem bebişi hem kalp atışını gördük. Tek taraflı iki çikolata kisti ile 4. Ayımda hamile kaldım mfk takviyelerini kullandık eşimle birlikte o ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ben gibi bende tüp bebeği Ocak ayında transfer olacakken embriyo ilerlemedi amakızlar selammmm ben de tüp bebek tedavisine başlayacakken hamile olduğumu öğrendim sabah testim pozitif çıktı kan testine gittim beta hcg 560,9 çıktı sat 16 mart. aralık annesi mi ocak annesi mi olacağım acaba
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim adınıza bende çikolata kistim olduğunu öğrenince çok üzülmüştüm ama olabiliyormuş şükürler olsunMerhaba hoşgeldin benimde çikolata kıstım vardı iki tüp bebek sonrası kızım oldu şimdi de ikinciye doğal oldu normalde imkansız derler ama mucizemiz bizim
Ben gibi bende tüp bebeği Ocak ayında transfer olacakken embriyo ilerlemedi ama
Bu ay hamileliği öğrendim hayırlı olsun
Teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun çok sevindim adınıza bende çikolata kistim olduğunu öğrenince çok üzülmüştüm ama olabiliyormuş şükürler olsun
ben de mayısta toplama olacaktı o kadar bekledim ki çok mutluyum gerçekten hiç beklemediğim bir anda öğrendim inşallah güzel haberler peşpeşe gelir ikimiz içinde hayırlı olsunBen gibi bende tüp bebeği Ocak ayında transfer olacakken embriyo ilerlemedi ama
Bu ay hamileliği öğrendim hayırlı olsun
Allah'ın izniyle sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı kaç haftalık sizinTeşekkür ederim
Ben çok şeyler yaşadım öğrendiğimde öncesi sonrası ve tüp bebek tedavisi çok zordu kendiliğinden olunca ne güzelmiş rabbimin mucizesi işte
vajinadan mı gördü canım. Hayırlı olsun bu arada sağlıkla büyüsünKızlaaar tünaydınnn, biz bugün 4+6’da keseyi gördük çok şükür bir problem yok dedi ama yolk ya da bebeği daha göremedik bayramdan sonra görürsünüz dedi.
Tatlım Aralık sonu gibi hayırlı olsunkızlar selammmm ben de tüp bebek tedavisine başlayacakken hamile olduğumu öğrendim sabah testim pozitif çıktı kan testine gittim beta hcg 560,9 çıktı sat 16 mart. aralık annesi mi ocak annesi mi olacağım acaba
Amin insallah kaç haftalıktı hangi tüp bebek merkezinde tedavi olmuştunuzben de mayısta toplama olacaktı o kadar bekledim ki çok mutluyum gerçekten hiç beklemediğim bir anda öğrendim inşallah güzel haberler peşpeşe gelir ikimiz içinde hayırlı olsun
İnsallahAllah'ın izniyle sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı kaç haftalık sizin
Benim bugün 6 haftalık 4+6 da karından kese gözükmüştü bugün yine karından bebişi ve kalp atışını gördük.Amin insallah kaç haftalıktı hangi tüp bebek merkezinde tedavi olmuştunuz
İnsallah
Ben geçtiğimiz perşembe gittim kese ve kanama alani var daha yolk bile göremedim karindan bakıldı
Bu Çarşamba tekrar çağırdı kanama olduğu için sık çağırıyor doktor
Sizin?
Masallah insallah bende görürümBenim bugün 6 haftalık 4+6 da karından kese gözükmüştü bugün yine karından bebişi ve kalp atışını gördük.
Kanama alanı genelde geçici oluyor kayboluyor diye okumuştum. Allah'ın izniyle çok sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallah
Hiç kötüyü düşünmeyin inşallah göreceksiniz ve her çok güzel ilerleyecek hem sizin hem bebeğiniz içinMasallah insallah bende görürüm
Çarşamba gününü iple çekiyorum
Kanama alani çok fazla umarım kaybolur dün hamilelik psikolojisi mi bilmiyorum indirdiğim tüm uygulamaları geri sildim heveslenmek istemedim rabbim bilir doktorumda dedi gerisi takdiri ilahi diye
Çok teşekkür ederim umarımHiç kötüyü düşünmeyin inşallah göreceksiniz ve her çok güzel ilerleyecek hem sizin hem bebeğiniz için