2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlar 4+1 gözüktü ultrasonda hesabıma göre 5+3 aslında uygulamalara göre de öyle ama doktor o hesaba göre yanlış çıkıyor aldanma dedi.. Kalğp duyana kadar her gebelikte düşük riski yüksektir dedi bu yüzden cinselliği yasakladı kalp duyduktan sonra rahatlayabiliriz dedi

Hayır Ankara'da Mehmet Fatih Karslı. Hatta bizim 5 yıldır çocuğumuz olmuyordu yani kendiligimden hiç hamile kalamamistim bu doktorun takviyeleriyle 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim 🤗 ama maalesef doğum yaptırmıyor ben riski atlatana kadar onda devam edicem ondan sonrasında zaten hiç paraci bir insan değil kendisi bir süre sonra tamam gelme artık sıkıldım senden hadi şu şu doktora git diye kovuyor 😂
Ay şu tatlı doktor senin doktorun mu 😂
Doğum yaptırmıyor mu o. Allahım instagram dan takip ediyorum nasıl şeker bir doktor çok gülüyorum 😂

Kızlar be belırtınız var ben içten içe mide bulantım var bazen bulunmayınca belim agrımayınca goguslerım agrımayınca bırsey oldu dıyorum korkuyorum . Bendaha önce dış gebelik gecırdım sudan öyle bu ıhtımal yoksa keseyı gördük ama üste ondan korkuyor sıZlerde durumlar ne arkadaslar
Tatlım aynı şeyler bende de var ama ara ara gidiyor ara ara yoğunlaşıyor.
24 saat belirti yaşamamız münkün değil rahat ol tatlım ❤️❤️🙏

Bu konuda aynı fikirdeyim.
Kullanmayan arkadaşlara saygı duyuyorum.
Hepimiz sağlıklı gebelik geçirip evlatlarımızı kucağımıza alalım 🙏❤️
ben folik asit kullanmaya gebelik öncesi başladım ve bir kimyasalım olmuştu sonrasında ilk denememizde çok şükür sağlıklı gebelik elde ettik🙏 doktorum zaten şuan da benim eşim bu durumda olsa kimyasal olmasını engelleyemem yapıcağım tek şey gebelik planlaması itibarren 3 ay öncesi folik asit başlamak demişti ve bununla ilgili bir çok yararlı araştırmalar var kromozom bozukluklarını giderdiği hakkında. Besinlerden yeteri kadar alınmıyor🙏 tüm görüşlere saygı duyuyorum folik asit konusunda özellikle doktorlarımızı dinlememiz gerektiğini düşünüyorum
hepimize sağlıklı bebişler doğurmak nasip olsun inşallah

Kızlaaar tünaydınnn, biz bugün 4+6’da keseyi gördük çok şükür 🙌🏻 bir problem yok dedi ama yolk ya da bebeği daha göremedik bayramdan sonra görürsünüz dedi. 🥹🥹

Eklentiler

• 05DF247A-9E26-4066-B640-9BF315E94ED0.jpeg
    05DF247A-9E26-4066-B640-9BF315E94ED0.jpeg
    103 KB · Görüntüleme: 65
Günaydın kızlar, 4 gündür bir şey yiyemiyorum başım dönüyor midem bir şey kabul etmiyor. Hastaneye gittim bu sabah kan istedi dahiliye doktoru 1 saat sonra sonuçlar için gideceğim. Siz nasılsınız? 6cı haftaya girer girmez kötü geçmeye başladı, hiç bir şey yiyesim gelmiyor

Günaydın kızlar, 4 gündür bir şey yiyemiyorum başım dönüyor midem bir şey kabul etmiyor. Hastaneye gittim bu sabah kan istedi dahiliye doktoru 1 saat sonra sonuçlar için gideceğim. Siz nasılsınız? 6cı haftaya girer girmez kötü geçmeye başladı, hiç bir şey yiyesim gelmiyor
Günaydınnnn 🌸 Ben de 6. Haftaya girdim ama hiç bulantı ağrı vs. yok. Belirtiler de bı gelip bı gidiyor göğüs ağrısı falan da yok ilk hamileliğimde de yoktu kardeşim de hamile o en başından bulantidan ağrıdan ayakta duramiyor ben şanslı oldum biraz ona göre ☺️ inşallah düzelir rahat geçer hamileliğin 🙏🥰

Ben de 6. Haftamdayım. Midem hiç bulanmıyor çok şükür. Benimde kasık batmalarım oluyor ara ara. Doktora sorduğumda normal olduğunu daha iki hafta devam edebileceğini söyledi. İnşallah çok sağlıklı hamilelikler geçiririz ve çok sağlıklı bebişlerimiz olur 🥰🙏🏻

Ben de 6. Haftamdayım. Midem hiç bulanmıyor çok şükür. Benimde kasık batmalarım oluyor ara ara. Doktora sorduğumda normal olduğunu daha iki hafta devam edebileceğini söyledi. İnşallah çok sağlıklı hamilelikler geçiririz ve çok sağlıklı bebişlerimiz olur 🥰🙏🏻
kalp atisini duydunuz mu siz

Ay şu tatlı doktor senin doktorun mu 😂
Doğum yaptırmıyor mu o. Allahım instagram dan takip ediyorum nasıl şeker bir doktor çok gülüyorum 😂
Hehehe evet canım benim takibimi o yapıyor 🥰 ya o kadar içten doğal bir adam ki çok seviyorum doktorumu ama malesef doğum yaptırmıyor riskli zamanları geçince kendi söylüyor senin benimle işin bitti diye o zaman da onun yönlendirecegi bir doktora gidicem 🤗

Merhabalar, bizde bugün 6 haftalık olduk ve hem bebişi hem kalp atışını gördük. Tek taraflı iki çikolata kisti ile 4. Ayımda hamile kaldım ☺️🐥 mfk takviyelerini kullandık eşimle birlikte o ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Canım hayırlı olsun ben de mfk gebesiyim 😍

X