- 25 Şubat 2016
- 5.986
- 10.149
- 248
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #82.801
Açıkcası iki çocuğumda her öğün 3-4 çeşit yapmadım bir iştahlı biri iştahsız 2 örnektende var bende.Kızlar Twitterda cekubalım diye bir hesap var hani bebeğim bugün ne yedi diye paylaşan. Gecen bir baktım bir yaşındayken de çok çeşitli ve miktar olarak da benim için çok fazla tabakları var bebesi için. Böyle çok çok çeşitli yapıyor musunuz bir öğün için?
Bi Ege’de bizde var aynısından. İsminden midir nedir ya keşke osman koyaydım ya da AhmetOlabilir seninki ege benimki egehan
Osman da bende varBi Ege’de bizde var aynısından. İsminden midir nedir ya keşke osman koyaydım ya da Ahmet
Heh bak ben dedim offf offf neden osman koymadım kiOsman da bende varyok valla çok akıllı yavrucağızım hakkını ödeyemem bir gün beni üzmedi annemin bedduaları tutmadı bunda ben çok feci bir bebekmişim arkadaşı osman var oda bizden akıllı ha var ha yok
BIr yas icin ben saglik icagina gittim tahlil vs istenmedi dursun bi bakalim ya hgb dusuk vs cikinca mi tekrar istenir bilmiyorumYarın 1 yaş kontrolüne gideceğiz. 9. Ayda kan tahlili yaptırılmıştı tekrar istiyor mu doktor?
Ay ege diye iki ogrencim oldu ilki hakketen beyfendi cqlisjqn merakli okuyan ikincisinin suan 10.sinif kendinden haberi yokBi Ege’de bizde var aynısından. İsminden midir nedir ya keşke osman koyaydım ya da Ahmet
Baya yaradı. Bu gece uyanınca deneyeceğimGündüzleri benimki anakucağında uyuyor yatağa alınca uyanıyor. Ama akşamları orda daldırıp derin uykuya geçince yatağa alıyorum bazen uyuyor bazen uyanıyor. Umarım işe yarar
Canim bizim doktor sadece 1 yas da yaptirdi,o yüzden bilemiyorumYarın 1 yaş kontrolüne gideceğiz. 9. Ayda kan tahlili yaptırılmıştı tekrar istiyor mu doktor?
hiç bir Ahmet de tanımadım ki aklı başında olsun. Nur içinde yatsın, kumarbaz dedeciğim de dahil. Ama Ahmet+bir isim bunlar çok akıllı oluyor.Bi Ege’de bizde var aynısından. İsminden midir nedir ya keşke osman koyaydım ya da Ahmet
Kaç yaşındasın ki? Ben çocukken otizm diye bişey bile yoktuHeh bak ben dedim offf offf neden osman koymadım kigerçi diğer adıda Hamza ama hiç onun ağırlığı yok bizimkinde. Bugün koltuğa çıkmış oradan koltuk tepesine çıktı oradan sarkarken zor tuttum kafa üstü gidiyordu
Kızım ne kadar sakinse oğlum onun tam tersi
Ağlak bir çocuk değil ama çok hareketli ve tehlikeli işler peşinde
Babası da bende bebekken çok usluymuşuz hatta ikimizin anneleride acaba otizm mi diye doktora götürmüşler
Bu sene 3 tane Ege var bende. Egehan, Ege Başar ve sadece Ege. Üçü de iyi ama bizim okuldaki oğlanlar iyi hep.Ay ege diye iki ogrencim oldu ilki hakketen beyfendi cqlisjqn merakli okuyan ikincisinin suan 10.sinif kendinden haberi yok
34Kaç yaşındasın ki? Ben çocukken otizm diye bişey bile yoktu
canım senin enfeksiyonun nasıl oldu?Ay ege diye iki ogrencim oldu ilki hakketen beyfendi cqlisjqn merakli okuyan ikincisinin suan 10.sinif kendinden haberi yok
Bu yaziya denk gelmistim aynen soyle ki ben az su icince ve usutunce oluyor tekrar tahlil verdim crp normal aral8ga donmustu ben de S Sret-Nise nin dedigi ni bi uygulayacagim yine decanım senin enfeksiyonun nasıl oldu?
Merhaba herkes faydalansın diye bende yaşadıklarımı ve BORİK ASİT sayesinde bu enfeksiyondan nasıl kurtulduğumu paylaşmak istiyorum. Bende yaklaşık 1yılı geçkin süredir bu enfeksiyonla savaşmaktaydım hayatımın hiçbir döneminde buna benzer bir olay yaşamadım, benimde belirtilerim yoğun akıntı(önce sıvı sonraları hep parçalı katı kalıp şekilde) ve kaşıntı ile birlikte başladı şikayetlerim akıntım okadar yoğunduki taşıp kıyafetimi kirletiyordu(günde 7-8kez günlük ped değiştiriyordum enfeksiyon yokken günde 1kez değiştirirdim) akıntım önce beyazdı daha sonra yeşile döndü ve aylarca kaşıntı ile...
- Pediatrinurse
- borik asit borik asit fitil candida candida albicans candida mantarı çürümüş balık kokusu mantar enfeksiyonu trikomonas trikomonazis vajinal enfeksiyon vajinal mantar
- Yorumlar: 7
- Forum: Kadın Hastalıkları
Şöyle bişey buldum
Ben bi sene orucun ilk günü sistit oldum. Kus kus kus ateşim bile çıktı. Sonra ne zaman oruç tutsam o kadar olmasa da akşama doğru başlıyor rahatsızlık, o batma yanma. Hiç susuz kalmamaya çalışıyorum.
Maden suyu demi cok severim ama bebek oldugundan beri yorgunluktan hep asitli iceceklere yoneldim mutluluk veriyor :) o kiza yazdim uygulwmayacagim dan8sip etmeden ama dursun bir kenarda.Ben bi sene orucun ilk günü sistit oldum. Kus kus kus ateşim bile çıktı. Sonra ne zaman oruç tutsam o kadar olmasa da akşama doğru başlıyor rahatsızlık, o batma yanma. Hiç susuz kalmamaya çalışıyorum.
Soda ve yaban mersini de iyi geliyor aklında bulunsun.
Evet susuzluk bence de çok etkiliyor.Ben bi sene orucun ilk günü sistit oldum. Kus kus kus ateşim bile çıktı. Sonra ne zaman oruç tutsam o kadar olmasa da akşama doğru başlıyor rahatsızlık, o batma yanma. Hiç susuz kalmamaya çalışıyorum.
Soda ve yaban mersini de iyi geliyor aklında bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?