2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    332
Nefes verdim kısmına çok güldüm
Bende aşırı kilo aldım bugün diyete başladım haftada 3 günde leslie yapmayı planlıyorum. İnşallah başarılı olurum

Bende hayatımda görmediğim kiloyu gördüm tartıda iki öğün beslenen akşam ekmek yemeyen sürekli ona buna koşturan ben hiç kilo almamak hedefimdi bu haftaya kadar en azından son iki ay alırım rahat davranırım dedim ama dikkat etmem lazım
Akiam kestane muz falan yiyorum yemeğin üzerine belkide bu kilo yapıyor

Adet dönemindeysen ödemin olur. Ya da yakında.

Emzirirken verirsin canım. Afiyet olsun. Bebişe sağlık olsun.

Kızlar benim bebiş öncden düzenli hergün 1 defa kakasını yapardı 1 yaşına girdiğinden beri 2-3 güne bir yapıyor. Ve yaparken zorlanıyor. Bazen çok katı olsa da bazen yaptığında öyle katı olmuyor ama yine de zorlanıyor. Kurukaysı kaynatıp suyunu içirdim, z.yağı verdim falan başka ne önerirsiniz. Daha çok su teklif edeceğim ama su ile de karnı doysun istemiyorum.

NE zamandir kullaniyorsun 3 hafta falan oldu mu? Bebeginde bir degisim gözlemliyor musun onun icin soruyorum aslinda.ben belki uykulari düzelir mi diye bir umut icindeyim de
1 ay oldu. Herhangi bir değişiklik yok açıkcası bende iştah açar umuduyla bekledim ama iştahta uykuda değişmedi.

Kayısı suyu iyi geliyor

Ben demir vermiyorum ya onlar kabız yapıyordur muhtemelen. Kayısı suyu cok azı bile etkili keşke azcık içse

Demire neden devam ediyorsun bizdeki.ozel doktor da devlet de hgb normal cikinca biraktirdi. Ferritin vs diger degerleri baz almadi. Osman hoca demirin fazlasini kaka ile atar diyor. Ayrica bebek kabizsa ek gidada hata yapiyorsun diyor kizim da kabiz ve suyla hic arasi yok
Ben gun kurusu kayisiya biraz elma suyu tatlandiricisi koyuyorum o sekilde icer belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…