- 25 Şubat 2016
- 5.985
- 10.149
- 248
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #82.821
Nefes verdim kısmına çok güldümDelirmek üzereyim ya 1 haftadır hergün 3 litre su içiyorum. Akşam yemeklerinde ekmek yemiyorum. (Sadece 1 gün mantı 1 gün makarna yedim) kocam inceldin falan dedi son günlerde aynaya bakıyorum falan incelmişimde bugün bi hevesle çıktım tartıldım 80 gr. 80 gr ne yaaaa kesin o da çıkmadan iyice nefes vermiştim odur
Pantolonların hiç biri olmuyor, bugün nişan var ekstra pantolon aldım. Ama bu kiloda kalmak istemiyorum.
Neyse haftaya Bırakmadan devam edeceğim. Belki sporda eklerim inşallah yani. Öyle işte çok şükür bebeğimde iyi. Kahvaltıda 3 dilim ekmek saçtı etrafa ağzına ne kadar girdi bilemem
Bende hayatımda görmediğim kiloyu gördüm tartıda iki öğün beslenen akşam ekmek yemeyen sürekli ona buna koşturan ben hiç kilo almamak hedefimdi bu haftaya kadar en azından son iki ay alırım rahat davranırım dedim ama dikkat etmem lazımDelirmek üzereyim ya 1 haftadır hergün 3 litre su içiyorum. Akşam yemeklerinde ekmek yemiyorum. (Sadece 1 gün mantı 1 gün makarna yedim) kocam inceldin falan dedi son günlerde aynaya bakıyorum falan incelmişimde bugün bi hevesle çıktım tartıldım 80 gr. 80 gr ne yaaaa kesin o da çıkmadan iyice nefes vermiştim odur
Pantolonların hiç biri olmuyor, bugün nişan var ekstra pantolon aldım. Ama bu kiloda kalmak istemiyorum.
Neyse haftaya Bırakmadan devam edeceğim. Belki sporda eklerim inşallah yani. Öyle işte çok şükür bebeğimde iyi. Kahvaltıda 3 dilim ekmek saçtı etrafa ağzına ne kadar girdi bilemem
Adet dönemindeysen ödemin olur. Ya da yakında.Delirmek üzereyim ya 1 haftadır hergün 3 litre su içiyorum. Akşam yemeklerinde ekmek yemiyorum. (Sadece 1 gün mantı 1 gün makarna yedim) kocam inceldin falan dedi son günlerde aynaya bakıyorum falan incelmişimde bugün bi hevesle çıktım tartıldım 80 gr. 80 gr ne yaaaa kesin o da çıkmadan iyice nefes vermiştim odur
Emzirirken verirsin canım. Afiyet olsun. Bebişe sağlık olsun.Bende hayatımda görmediğim kiloyu gördüm tartıda iki öğün beslenen akşam ekmek yemeyen sürekli ona buna koşturan ben hiç kilo almamak hedefimdi bu haftaya kadar en azından son iki ay alırım rahat davranırım dedim ama dikkat etmem lazım
Akiam kestane muz falan yiyorum yemeğin üzerine belkide bu kilo yapıyor
Hala emziren benEmzirirken verirsin canım. Afiyet olsun. Bebişe sağlık olsun.
Biz başlamadık.İyi Pazarlar kızlar,omega 3 e basladiniz mi bebeklerinize?
Bizde başlamadık takviye gıda kullanmayı unuttuk hepİyi Pazarlar kızlar,omega 3 e basladiniz mi bebeklerinize?
Ben kendim.icin siparis verdim.kiza da baslayim diyorum bakalim nasil olacakBizde başlamadık takviye gıda kullanmayı unuttuk hep
12. Aydan beri möllers 1 çay kaşığı veriyorum doktorumuz haftada 2 gün balık yiyorsa verme yemiyorsa ver demiştiİyi Pazarlar kızlar,omega 3 e basladiniz mi bebeklerinize?
Ölcüyü doktor mu belirledi peki?12. Aydan beri möllers 1 çay kaşığı veriyorum doktorumuz haftada 2 gün balık yiyorsa verme yemiyorsa ver demişti
Evet 1 çay kaşığı dedi.Ölcüyü doktor mu belirledi peki?
NE zamandir kullaniyorsun 3 hafta falan oldu mu? Bebeginde bir degisim gözlemliyor musun onun icin soruyorum aslinda.ben belki uykulari düzelir mi diye bir umut icindeyim deEvet 1 çay kaşığı dedi.
1 ay oldu. Herhangi bir değişiklik yok açıkcası bende iştah açar umuduyla bekledim ama iştahta uykuda değişmedi.NE zamandir kullaniyorsun 3 hafta falan oldu mu? Bebeginde bir degisim gözlemliyor musun onun icin soruyorum aslinda.ben belki uykulari düzelir mi diye bir umut icindeyim de
Kayısı suyu iyi geliyorKızlar benim bebiş öncden düzenli hergün 1 defa kakasını yapardı 1 yaşına girdiğinden beri 2-3 güne bir yapıyor. Ve yaparken zorlanıyor. Bazen çok katı olsa da bazen yaptığında öyle katı olmuyor ama yine de zorlanıyor. Kurukaysı kaynatıp suyunu içirdim, z.yağı verdim falan başka ne önerirsiniz. Daha çok su teklif edeceğim ama su ile de karnı doysun istemiyorum.
Teşekkürler canım yaptım Kaysı suyu çok içmedi ama belki daha çok vermeliyim. Demiri bir kaç gün vermeyeyim diyorum. Çünkü hamilelik döneminde demir ben de aşırı kabız yapmıştı doktor bıraktırmıştı. Bi deneyeceğimKayısı suyu iyi geliyor
Ben demir vermiyorum ya onlar kabız yapıyordur muhtemelen. Kayısı suyu cok azı bile etkili keşke azcık içseTeşekkürler canım yaptım Kaysı suyu çok içmedi ama belki daha çok vermeliyim. Demiri bir kaç gün vermeyeyim diyorum. Çünkü hamilelik döneminde demir ben de aşırı kabız yapmıştı doktor bıraktırmıştı. Bi deneyeceğim
Chia tohumu verebilirsin canım.Teşekkürler canım yaptım Kaysı suyu çok içmedi ama belki daha çok vermeliyim. Demiri bir kaç gün vermeyeyim diyorum. Çünkü hamilelik döneminde demir ben de aşırı kabız yapmıştı doktor bıraktırmıştı. Bi deneyeceğim
Demire neden devam ediyorsun bizdeki.ozel doktor da devlet de hgb normal cikinca biraktirdi. Ferritin vs diger degerleri baz almadi. Osman hoca demirin fazlasini kaka ile atar diyor. Ayrica bebek kabizsa ek gidada hata yapiyorsun diyor kizim da kabiz ve suyla hic arasi yokTeşekkürler canım yaptım Kaysı suyu çok içmedi ama belki daha çok vermeliyim. Demiri bir kaç gün vermeyeyim diyorum. Çünkü hamilelik döneminde demir ben de aşırı kabız yapmıştı doktor bıraktırmıştı. Bi deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?