2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Doğum günü dündü, bugün minik ailemizde pasta yaparak kutladık. Oben alkanın bebek pastasını yaptım. Çok duygusal birşey geçen seneyi hatırlamak 🥹 Sağlıkla büyüsün inşallah miniklerimiz

Eklentiler

• 1000037380.jpg
    1000037380.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000037279.jpg
    1000037279.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 10
Baby me toz deterjanda beklettim ben kaynar su ile sonra normal 40 derecede yıkadım çoğu leke çıktı eskiden kalan bazı lekeler çıkmadı, memnun kaldım diyebilirim
Benim hep eskiden kalma lekeler çıkmıyor öyle çokta uğraşmaya enerjim yok atayım makinaya çıksın istiyorum. Şimdi yeni bir şey aldım Ksmbnmcnm Ksmbnmcnm tavsiyesiyle bakalım o nasıl olacak.
Vanish boykot o yüzden alamıyorum.

Ben size bir şey soracağım. Özellikle bebekle uzun yol yapanlar cevaplarsa çok sevinirim. Eylul ayına tatil rezervasyonu yapmayı düşünüyoruz. Lakin neyle gideceğimiz konusunda kararsızım. Kendi arabamızla gitsek 12-13 saatlik yol. Çocuk o kadar yolda durur mu, bilmiyorum. Normalde arabaya bindiği gibi uyur. Ama o kadar uzun yolu kestiremiyorum. Aksam 9 da, onun da uyku saatinde yola çıksak diyorum. Sabaha kadar uyuyor o zaten. Ama yol uzun ya, kalkar mı, huysuzluk yapar mı ? Ucakla gidelim desem hem kendi aracınla gitmeye göre 2 kat daha maliyetli olacak. Hem de gittiğim yerde araç kiralamam gerekecek. Ama 1.5 saatte de varış… ne dersiniz hangisi daha doğru olur ?
Normalde 12-13 saat ise siz başbaşa giderken, onu 15-16 gibi düşün. Uyuması da gerekir şoförün 24 saati bulur. Otel masrafı olacak gel-git ikisinde de ve bebek için eziyete döner. Kesinlikle uçak diyorum ben.

X