- 24 Ağustos 2018
- 6.987
- 10.640
- 41
- Konu Sahibi sunshine__
- #82.261
Prima’nın night pantsini aldım, 3 gecedir taşmıyor. Hatta karanlıkta başka bez giydirmişim, o çıkmıştı gece. Primadan çıkmadı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdan onerdi Nilsibel harika. Bakayim yazarimBebeklerin lekelenen elbiseleri için ne kullanıyorsunuz? Ben ne yaptıysam çıkmıyor
Bende favorilemiştim arkadaşın tavsiyesini sanırım şuydu: Amwayin sa8Burdan onerdi Nilsibel harika. Bakayim yazarim
Hamilwlik dusundugum sene yuzme dersi aliyordum tek kisi. Hoca iki gunde bir cagiriyordu yine bu aylardi. Adetim hep gecikti. Dersi yarim biraktim hamile kalmayi olumsuz etkiledigini dusundum hic gecikme olmazdi cunku.Ben de ya üşüttüm ta havuzdan mikrop kaptım daha çok üşütme gibi
My Rabbit Çamaşır Ve Yüzey Için Çok Amaçlı Oksijenli Toz Leke Çıkarıcı ve beyazlatıcı 800 gr Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu canim muthis cikariyor. S Sret-NiseBende favorilemiştim arkadaşın tavsiyesini sanırım şuydu: Amwayin sa8
He evet bende bunu kullanıyordum sonra Nilsibel ’in önerisini favorilemiştim.
Aaa bende deneyeyimPrima’nın night pantsini aldım, 3 gecedir taşmıyor. Hatta karanlıkta başka bez giydirmişim, o çıkmıştı gece. Primadan çıkmadı.
Baby me toz deterjanda beklettim ben kaynar su ile sonra normal 40 derecede yıkadım çoğu leke çıktı eskiden kalan bazı lekeler çıkmadı, memnun kaldım diyebilirimBebeklerin lekelenen elbiseleri için ne kullanıyorsunuz? Ben ne yaptıysam çıkmıyor
Sipariş verdim canım şimdi sağolasın
Benim hep eskiden kalma lekeler çıkmıyor öyle çokta uğraşmaya enerjim yok atayım makinaya çıksın istiyorum. Şimdi yeni bir şey aldım Ksmbnmcnm tavsiyesiyle bakalım o nasıl olacak.Baby me toz deterjanda beklettim ben kaynar su ile sonra normal 40 derecede yıkadım çoğu leke çıktı eskiden kalan bazı lekeler çıkmadı, memnun kaldım diyebilirim
Yaaaa yerim ben onu maşallah miniğe nice hayırlı güzel yaşları olsun yavrularınDoğum günü dündü, bugün minik ailemizde pasta yaparak kutladık. Oben alkanın bebek pastasını yaptım. Çok duygusal birşey geçen seneyi hatırlamak Sağlıkla büyüsün inşallah miniklerimiz
Normalde 12-13 saat ise siz başbaşa giderken, onu 15-16 gibi düşün. Uyuması da gerekir şoförün 24 saati bulur. Otel masrafı olacak gel-git ikisinde de ve bebek için eziyete döner. Kesinlikle uçak diyorum ben.Ben size bir şey soracağım. Özellikle bebekle uzun yol yapanlar cevaplarsa çok sevinirim. Eylul ayına tatil rezervasyonu yapmayı düşünüyoruz. Lakin neyle gideceğimiz konusunda kararsızım. Kendi arabamızla gitsek 12-13 saatlik yol. Çocuk o kadar yolda durur mu, bilmiyorum. Normalde arabaya bindiği gibi uyur. Ama o kadar uzun yolu kestiremiyorum. Aksam 9 da, onun da uyku saatinde yola çıksak diyorum. Sabaha kadar uyuyor o zaten. Ama yol uzun ya, kalkar mı, huysuzluk yapar mı ? Ucakla gidelim desem hem kendi aracınla gitmeye göre 2 kat daha maliyetli olacak. Hem de gittiğim yerde araç kiralamam gerekecek. Ama 1.5 saatte de varış… ne dersiniz hangisi daha doğru olur ?