2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
İkinci hamilelik nasıl daha kolay geçer
Çevremdeki herkes böyle diyor ikinci kez vücut yıpranıyor daha toparlanmadan sütten kesmeden hamile kalmışım yaşımda 17-18 değil ilki kötü geçmişti zaten çevremdekiler prenses gibi aşerirken
Şimdi yedi aylık karnım ilkinin 9 aylığı gibi son ayda gibiyim ağrılarım uykusuzluklarım hepsi daha beter neresi nasıl daha iyi geçebilir?
20 kusur yasinda yasim 17-18 degil ki diyen sen,ve bunu 35 yasinda okuyan ben😅 Benim niyetim var gibi ikinciye,korkmali miyim?

İkinci hamilelik nasıl daha kolay geçer
Çevremdeki herkes böyle diyor ikinci kez vücut yıpranıyor daha toparlanmadan sütten kesmeden hamile kalmışım yaşımda 17-18 değil ilki kötü geçmişti zaten çevremdekiler prenses gibi aşerirken
Şimdi yedi aylık karnım ilkinin 9 aylığı gibi son ayda gibiyim ağrılarım uykusuzluklarım hepsi daha beter neresi nasıl daha iyi geçebilir?
Valla ben 27 yaşımda ilkini 32 yaşında ikinciyi doğurdum gerçekten ikinci gebelik ilkine göre zor geçti en baştan şişmeye başladım. İkincilerin zor geçmesi bence normal. Diğer bir çocuğa daha bakım gösterirken ki seninki daha küçük daha çok yorulman yorgun hissetmen çok çok normal bence. 5 sene sonra yapsanda böyle yorulacaktın ama az kalmış dayan bitiyor :)

20 kusur yasinda yasim 17-18 degil ki diyen sen,ve bunu 35 yasinda okuyan ben😅 Benim niyetim var gibi ikinciye,korkmali miyim?
Korkmamalısın tabiki☺️bebelere kardeş olsun benm hamileliğim zor geçiyor belkide oyüzden ağır geliyor
bu kadar zor geçiren görmüyorum çevremde
Bizim etrafımızdakiler erkenden evlenip doğurmuşlar oyüzden ben geç kalmışımda 🤦🏼‍♀️

Valla ben 27 yaşımda ilkini 32 yaşında ikinciyi doğurdum gerçekten ikinci gebelik ilkine göre zor geçti en baştan şişmeye başladım. İkincilerin zor geçmesi bence normal. Diğer bir çocuğa daha bakım gösterirken ki seninki daha küçük daha çok yorulman yorgun hissetmen çok çok normal bence. 5 sene sonra yapsanda böyle yorulacaktın ama az kalmış dayan bitiyor :)
Öyle ya ilk aylardan şiştim karnım kocaman oğlumda kimse anlamıyırdu bile hamile olduğumu ha tabi Tek sevindiğim şey bu ikinciyi nasıl yaparım kusmalara doğumuna vs nasıl cesaret ederim derken oldu bitti sayılır 😂tek tesellim bu 😞

Kızlar benim kız hergün kakasını yapardı son 1 haftadır 2-3 güne bir yapıyor. Su da içiriyorum kaysıda yediriyorum ama anlamadım. Mevsimsel ya da gelişim dönemi şeysi olabilir mi?
Bu arada suluk geldi denedik ilk pipetten çekmeyi yapamadı. Uyudu uyandı çözdü olayı 🤣

41 yaşında ununu eleyip eleğini asan ben 🤣
cift embriyo koydurup tek seferde kurtulayim dedim doktorum izin vermedi riskli diye.sonra benim kizi görünce anladim iyi ki doktoru dinlemisim,aynisindan bir tane daha dusunemiyorum,3 kisi bakamiyorduk,hala bazi günler ayni 🤦‍♀️ dolayisiyla 2.mi ben korkuyorum ve yapamam,keske olsaydi kardesi ama cocuk büyütmek hiccc öyle kolay degilmis der kaçarim

Bekarken dahil hep tek çoçuk taraftarı olan ben 36 yaşında kocamın katakullisine gelip iki embriyo transferi olup ikiz doğuran kendini 46 yaşında gibi hisseden ben🤪 şu sıra estetiğe sardım yüzüm çöktü sanki kendimi botoks araştırırken buluyorum
Botoksa daha cesaret edemiyorim da cilt bakimina takmis durumdayim bu ara

Botoksa daha cesaret edemiyorim da cilt bakimina takmis durumdayim bu ara
Ben de emzirme dönemi bitince hemen botoksa koşacağım çünkü kaş arasındaki çizgim giderek derinleşiyor ve benim kız kitap okurken kaşlarını çatıyor. Yavrum beni taklit ederken kırışık sahibi olacak 🤣😄

Bekarken dahil hep tek çoçuk taraftarı olan ben 36 yaşında kocamın katakullisine gelip iki embriyo transferi olup ikiz doğuran kendini 46 yaşında gibi hisseden ben🤪 şu sıra estetiğe sardım yüzüm çöktü sanki kendimi botoks araştırırken buluyorum
Kendimi 50 yaşında hissediyorum diyordum. Diyetisyenin tartısında metabolizma yaşım 49 çıktı. Kendimi biliyormuşum yani.
Spor yapmadan o artmaz dedi. Ne sra yapacaksam, ve hangi enerji ile. Gel sen yap aplam diyemedim.

Bende 30 yaşındayim 50 yaşında gibi hissediyorum eski kiloma döndüm karnım kaldı öyle ya acil bisiler yapmak lazım 😭

Aralarından çok yaş farkı olmadan ikinciyi düşününlerden biri de benim ama o kadar yoruyor ve zorluyorki bu hali düzelmeden hiç öyle birşeye cesaret edemem. Bu aralar mahvetti diyebilirim uyku sorunumuzu nasıl düzelteceğim bilmiyorum kuş gibi uykusu. Yemek temizlik bile yaptıramayacak durumda olunca bu hayat kalitesini daha da düşürmeme gerek yok diye düşünüyorum 😕

X