-
- Konu Sahibi sunshine__
- #82.121
Aa şimdi gördüm paylaşımı bende demir ilacı değişmeyi düşünüyorumİlk microfer kullanıyorduk, yeni doktoru değiştirdi 7. Ayda newvit’e geçtik
Sizin kaç çıktı? Bizde bestiron kullanıyoduk 10.9 çıkınca ferro sanola geçin dedi ama eminde değilim içeriğini bilemiyorumKızlar demir ilacı ne kullanıyorsunuz bizim eski doktorumuz bestiron vermişti bir süre onu kullandım sonra doktor değiştim demir değerleri biraz düşüktü ferruma geçirdi yeni doktorumuz bir buçuk aydır ferrum kullanıyorum kan tahlillerinde hala yükselmis değil çok bir fark olmadı yani (yerlerde değil demiri ama sınırın biraz altında) birçok doktor da ferrum pek önermiyor osman gönülal da bugün ferrum çok önermiyorum yazmış çok beğeniyorum o doktoru da napsam sizin kullanıp memnun kaldığınız demir damlası var mı?
Hgb 11.3 çıktı direk demire baktı ayrıca o da 38 çıktı en düşük sınır 40 dı degerlerde biraz altında demire devam edin dedi ama ben ferrumdan emin değilim açıkçası bestirondan da güzel sonuç alamadımSizin kaç çıktı? Bizde bestiron kullanıyoduk 10.9 çıkınca ferro sanola geçin dedi ama eminde değilim içeriğini bilemiyorum
Sidefer veya newvit sorucam bende doktoruma arkadaşların önerdikleri.Hgb 11.3 çıktı direk demire baktı ayrıca o da 38 çıktı en düşük sınır 40 dı degerlerde biraz altında demire devam edin dedi ama ben ferrumdan emin değilim açıkçası bestirondan da güzel sonuç alamadım
Evet bende onları çok duyuyorum bende soracağım bu cuma gidicem bakalım. Birde ferrumu birkaç doktorun önermedigini görüyorum içeriğini temiz bulmuyorlar açıkçasi degistirmek istiyorumSidefer veya newvit sorucam bende doktoruma arkadaşların önerdikleri.
Geçmiş olsun canım kaşla göz arasında vallaDün kızımın saçını plastik tokalarla toplamıştım 2 tane fıskiye şeklinde. Mama sandalyesinde yanımda oturuyordu, bilgisayarda iş yaparken bu sessizleşti kafamı bir çevirdim bir tanesini sökmüş, atmış ağzına lastiği çiğniyorhemen çıkardım ağzından ama soğuk terler döküldü birden. Ya ben bile zar zor çıkartıyorum tokayı 1 dakika içinde söküp ağzına atıvermiş.
canım inşallah insafa gelir orta yolda buluşursunuz her yerde kiralar delice arttı iyi bir denetim şart gerçektenGunaydin kizlar dun komsu mesaj atmis ev sahibi 7 bintl olan kirayi 13 bin yapmis 3+1 orasi. Bizimki 2+1 5 bin 11 bin yapacakmis. Normal sartlarda bu zammi yapamaz baska bilgi gerekli mi ne yapmak gerekir tayine kadar ev degistirmek istemedigimiz icin bu evde kaldik konumu da iyi bebek icin . Ev cok eski ve eksiklikler cok diyecek ki ev kiralarindan haberin var mi dun sifir evde oturan arkadasa sordum 13binden Ekimde 19bin yapmis
Geçmiş olsun canım. Allah korusun cümlesini.mBen de bi ilcenin millet bahcesindeydim arkadasla. 7 yasli cocuklar cakil taslariyla oynuyirdu onlarin yanina oturmustu. Gozum uzerindeydi tasi aldigi gibi agzina. Neyse sukur aldik. Bi gun de yere kuru nohut dusmus onu donderiyor agzinda. Ha dedim ne yaip edip aliyor bebek o gunden sonra daha dusunuyorum bunu atar mi vs diye. Ay Allah korusun hepsini
Mersinden vazgeçmediniz mi? Kalın olduğunuz şehirdeMersine yerlesince yenisehir mezitli vs oturmak gerekecrk suriyeli dolu akdeniz 20 bin oralarda da
Ben de jalma taraftariyim halbukiMersinden vazgeçmediniz mi? Kalın olduğunuz şehirde
Biz bunu kullanıyoruz günden güne değişsede genelde bundan 1.5 tane bitiriyor. 300 ml ölçüsüKızlar suluk ne kullanıyorsunuz ve bebişler günlük ne kadar su içiyor
Bizde şu ikisi var. İlki 30 ml falan, minicik. Bazen bardaktan, fincandan da içiyor. Miktar söyleyemiycem.Kızlar suluk ne kullanıyorsunuz ve bebişler günlük ne kadar su içiyor
Bende de bunun pembesi var. 1 tane bitirmiyor amaBiz bunu kullanıyoruz günden güne değişsede genelde bundan 1.5 tane bitiriyor. 300 ml ölçüsü
Su dökülmesi oluyor mu? Bir de koku var mı? Bu tarz ürünler bir süre sonra koku yapıyor ya.Biz bunu kullanıyoruz günden güne değişsede genelde bundan 1.5 tane bitiriyor. 300 ml ölçüsü
Oyy pembiş en sevdiğim renk :)Bende de bunun pembesi var. 1 tane bitirmiyor ama
Yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum hiç koku yapmadı henüz. Akıtmada yapmıyor kapağı kapalı oluncaSu dökülmesi oluyor mu? Bir de koku var mı? Bu tarz ürünler bir süre sonra koku yapıyor ya.
Munchkin kullanıyorum ben akıtma koku vs hiç olmadı günlük bitiriyor geneldeKızlar suluk ne kullanıyorsunuz ve bebişler günlük ne kadar su içiyor
Faciaİkizler erken geliyor genelde
İki bebekle hayat nasıl gidiyor
Evet hatırlıyorum seni. Bizimki doğum günü kutlarken seninkiler yaşını iki ay iki gün geçmiş olacak