2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Sizin kaç çıktı? Bizde bestiron kullanıyoduk 10.9 çıkınca ferro sanola geçin dedi ama eminde değilim içeriğini bilemiyorum

Sizin kaç çıktı? Bizde bestiron kullanıyoduk 10.9 çıkınca ferro sanola geçin dedi ama eminde değilim içeriğini bilemiyorum
Hgb 11.3 çıktı direk demire baktı ayrıca o da 38 çıktı en düşük sınır 40 dı degerlerde biraz altında demire devam edin dedi ama ben ferrumdan emin değilim açıkçası bestirondan da güzel sonuç alamadım

Sidefer veya newvit sorucam bende doktoruma arkadaşların önerdikleri.

Geçmiş olsun canım kaşla göz arasında valla
canım inşallah insafa gelir orta yolda buluşursunuz her yerde kiralar delice arttı iyi bir denetim şart gerçekten
Geçmiş olsun canım. Allah korusun cümlesini.m
Mersine yerlesince yenisehir mezitli vs oturmak gerekecrk suriyeli dolu akdeniz 20 bin oralarda da
Mersinden vazgeçmediniz mi? Kalın olduğunuz şehirde

Bizim doktor 9. Ay kontrolünde kilosu iyi kan tahlili almaya gerek yok demişti. (Bir kaç bir şey daha eklemişti almamak için) belki şimdi 1 yaşta gittimizde alırlar hiç değerlerini bilmiyorum. Haftaya gideceğiz 1 yaş aşısı ve kontroller için o zaman alır belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…