-
- Konu Sahibi sunshine__
- #81.821
Yok vallahi bebekli bir anne varsa, yaşlı yürümekte zorlanan bireyler varsa görev geçirmemek olmamalı bu görev gelmiyor bana toplumla iç içe olunan hizmet sektöründe merhamet bence esas olmalı. Bende senelerce sağlık sektöründe çalıştım önce merhamet sonra görev sorumluluğunu esas alarak çalıştım saydırmakta haklısınızKesinlikle öyle adam görevini yapıyor ama konuşma şekli tavrı beni çileden çıkaran asıl meselaneyse iyi yanı bu deşarj bana uzun süre yeter
tamam canım sağolasın bakayım yarım ona ben de.
Ben en olmadımini bir pekmezli cheescake denemek istiyorum.
Aynen ben de bundan yapıcam sanırım ama az sert gibi göründü bana, badem ununu daha az kullanırımForumda burda Oben Alkan’ın pastası yazmışlardı baktım aşağıya ekliyorum
Ben de az önce mücver yaptım yoğurdu fazla koymuşum cıvık oldu. Hep tavada yapıyorum aklımdan geçti tam fırında mücver sorayım size diyeYa Allah'ını seven bana fırında mücver tarifi yazsın, hiçbiri bir şeye benzemiyor benimkilerin
Bana sorma bacım, pişman olursunBen de az önce mücver yaptım yoğurdu fazla koymuşum cıvık oldu. Hep tavada yapıyorum aklımdan geçti tam fırında mücver sorayım size diye
Bunu fırındada yaptım ben üzerine yağlı kağıt koydum kızarma gibi bi durumu olmadı. Ama çıkarmadan önce 3-5 dk hafif kızarttımPeyniri ve yumurtayı çıkarıp deneyeceğim, bir de ben hep fırında yapıyorum. Hâlâ kızartma tarzı bir şey vermedim
Aşırı halsizlik oluyor, dişlerim inanılmaz sızlıyor ve reflüden kaynaklı midem çok bulanıyor sabahları. Bunların kaçı emzirmeden kaynaklı bilemiyorum ama gece açık büfede sanki mübarek. Dehidrasyondur büyük ihtimal, baş ucuna su koyup fırsat buldukça iç canım. Gece çok su içiyorum ben.Emziren anneler sabah kalktığınızda hafif baş dönmesi oluyor mu? Gece sık uyanıp emzirmekten vücudum susuz kalıyor sanırım dehidrasyon oluyorum galiba hafif başım dönüyor kahvaltı edene kadar. Bir de dünden beri sağ kasık tarafımda batma vargeçen hafta yüzme kursuna yazıldım saçma bir şey mi yaptım acaba
Ben o kadar aç uyanıyorum ki inanmıyorum nasıl böyle bir şey olduğuna. Bazen dünden kalan çorba tarzı şeyleri de yiyorum kahvaltıda, Allah'ın bildiğini kuldan saklayacak değilim. Gece muhakkak su içiyorum ama, içmezsem koca çölü su içmeden yürümüş gibi hararetli oluyorum sabah.Emziren anneler sabah kalktığınızda hafif baş dönmesi oluyor mu? Gece sık uyanıp emzirmekten vücudum susuz kalıyor sanırım dehidrasyon oluyorum galiba hafif başım dönüyor kahvaltı edene kadar. Bir de dünden beri sağ kasık tarafımda batma vargeçen hafta yüzme kursuna yazıldım saçma bir şey mi yaptım acaba
Aşırı halsizlik oluyor, dişlerim inanılmaz sızlıyor ve reflüden kaynaklı midem çok bulanıyor sabahları. Bunların kaçı emzirmeden kaynaklı bilemiyorum ama gece açık büfede sanki mübarek. Dehidrasyondur büyük ihtimal, baş ucuna su koyup fırsat buldukça iç canım. Gece çok su içiyorum ben.
Ben de uyandıkça su içiyorum ama bu sefer kız uyandırmasa kendim lavaboya gitmek için uyanıyorum o yüzden azaltmıştım su içmeyiBen o kadar aç uyanıyorum ki inanmıyorum nasıl böyle bir şey olduğuna. Bazen dünden kalan çorba tarzı şeyleri de yiyorum kahvaltıda, Allah'ın bildiğini kuldan saklayacak değilim. Gece muhakkak su içiyorum ama, içmezsem koca çölü su içmeden yürümüş gibi hararetli oluyorum sabah.
Yüzmeyi iyi yapmışsın bence, hem kendine zaman ayırırsin hem spor mis gibi
GebelikkEmziren anneler sabah kalktığınızda hafif baş dönmesi oluyor mu? Gece sık uyanıp emzirmekten vücudum susuz kalıyor sanırım dehidrasyon oluyorum galiba hafif başım dönüyor kahvaltı edene kadar. Bir de dünden beri sağ kasık tarafımda batma vargeçen hafta yüzme kursuna yazıldım saçma bir şey mi yaptım acaba
Yok ya, bana da erkek çocuk göreceksiniz falan diyorlardı da, ben kızdan daha şikayetçiyim. Cinsiyetle alakalı değil bence. Sosyal taklit açısından ilkokul ortaokul çağında ve sonrasında olabilir ama bebek bebektir bence.Ne zamandır, kulak enfeksiyonu gecırdıgınden berı boyle, antıbıyotık kullanmısıtık o zamandan beri, 1bucuk 2 ay oldu .. Bazı gunler az kızarık oluyor, bazı gunler tokatlanmıs gibi.. Genel olarak hep var yani. Doktora gotureyım ben en ıyısı, belkı daha etkili bir krem verır gecer..
Cildi de cok hassas, hemen kızarıp morarmaya cok musaıt.. Sureklı bı yerını yaralıyor, bı taraf ıyılesıyor, bı tarafı yapıyor.. Esım kucuklugunde cok asırı yaramazmıs, heryerı yara bere ıcındeymıs, bana cekmıs dıyıp duruyo, yahu bu kız bebek o kadar olmaz diyorum ama, gercekten 1 dk durmaz mı, hergun bır vukuat, ona da tin tin dötünden ayrılmadıgım halde..
Öyle bir ihtimal olur mu bilmiyorum test yapmadım ama niyetimi biliyorsunuzGebelikk
Bende bazen oluyor baş dönmesi ama gün içerisinde. Çok aç uyanırdım yatmadan da aç olurdum yerdim az bucuk bişeyler şimdi o olmuyor çok şükür. Ama çok susuyorum emzirirken özellikle suya dikkat et bol içmeye çalışEmziren anneler sabah kalktığınızda hafif baş dönmesi oluyor mu? Gece sık uyanıp emzirmekten vücudum susuz kalıyor sanırım dehidrasyon oluyorum galiba hafif başım dönüyor kahvaltı edene kadar. Bir de dünden beri sağ kasık tarafımda batma vargeçen hafta yüzme kursuna yazıldım saçma bir şey mi yaptım acaba
Düşünüyor musun ne zamanÖyle bir ihtimal olur mu bilmiyorum test yapmadım ama niyetimi biliyorsunuzyakında 1 sene kontrolüne kendi doktoruma gideceğim oraya gidene kadar yapmayayım dedim. (Ama içimden bir ses hamile değilsin diyor ) bakalım
Oluyor.Gece emzirmesini kesmek istiyorum ben artik ama nasil yapacagim bilmiyorum.Cok uyanmaya basladi artikEmziren anneler sabah kalktığınızda hafif baş dönmesi oluyor mu? Gece sık uyanıp emzirmekten vücudum susuz kalıyor sanırım dehidrasyon oluyorum galiba hafif başım dönüyor kahvaltı edene kadar. Bir de dünden beri sağ kasık tarafımda batma vargeçen hafta yüzme kursuna yazıldım saçma bir şey mi yaptım acaba
Ben vicco aldım üşümesin ayakkabı olsun ayağında diye. Rahat bir yapısı var güzel bence. Yürümüyor adım attığı da yokIlk adim ayakkabisi aldiniz mi?Aldiysaniz ne aldiniz?
Benim oglum tam yuruyemiyor sadece birkac adim ama disarda arabada durmak istemiyor boyle elimden tutun yurutun beni diyorPatikli oldugu icin yurutemiyorum disarda ondan bi ayakkabi alayim dedim ama hic fikrim yok vicco hopfrog kifidis bir suru model var ..Nasil seciyoruz bunu?
Hangi model?Ben vicco aldım üşümesin ayakkabı olsun ayağında diye. Rahat bir yapısı var güzel bence. Yürümüyor adım attığı da yokhevesli görsem ışıklı alırdım sanırım
Bu canımHangi model?