2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bugün kızla dışarı çıktım her şey gayet güzel gidiyorken dönüş yoluna geçtik otobüsle anne kartla döneyim dedim eşimi eve yolladım az daha gezdik. Sonra baktım anne kartım yok tramvaya binmem gerekti bjk-fb derbisine denk geldim görevli geçemezsin dedi. Yağmur başladı, kız mızmız, derbi var her yer kalabalık, ayağıma kramp gibi bir şey girmiş falan derken gecenin uykusuzluğunu, lohusalığımın kalan kırıntılarını adamdan çıkardım. Küfür kıyamet delirmiş gibi saydırdım adama. Çocuğun kimliği yanımda kendi kimliğim yanımda bırak geçeyim diyorum yok diyor. Bi de ters ters delirtti beni. 😡😡😡 anlayışsız insanlara denk gelmek gerçekten sıkıntı. Sonra kenarda kendimi sakinleştirdim geri döndüm başka bir görevli “tabi buyrun geçin” dedi. 🤯 ilk adama bir kez daha sövdüm Allah affetsin
İnsanlık başka bir seviye cidden zorda olan anne ve yanında bir bebek var.Bende şuan okurken sinirlendim tahammül edemiyorum kalbini yok etmiş insanlara çok üzücü ama varlar malesef...

Vücudunda mı çıktı? Benim yüzümde acne rozacea var. Bu vücutta olanı başka bişey rozaceamış.
Kuzum vücudumda göbek ve kollarda çıktı, baktım Pityriasis rosea imiş benimki gül/madalyon hastalığı diye geçiyor. Bu versiyon yüzde çıkmaz dedi. Yüzde çıkan seninki sanırım acne roza
zyrtec tb
ectopıx krem vermiş.

Sohrab Sohrab çok net görünmüyor. İlaç söndürmüş hemen.

Eklentiler

• 7f03e0af-a262-4bff-9250-6962506813cf.jpeg
    7f03e0af-a262-4bff-9250-6962506813cf.jpeg
    85,4 KB · Görüntüleme: 26
Bugun acıle gıttık, hemen ıgne yaptılar antıbıyotık basladık, bogazım kulagıma vurmus 🙁bır haftadır kendı kendıme ıyılesmeye calıstım ama zerre ıyılesmedım.
Kızın da atesı cıkıyor, bugun 38ı gordum ılk kez, uyku tulumunu cıkardım ınce pıjama takımı gıydırdım, calpol verdım uyudu sımdı, 3 gun oldu, 3gunden sonra mı doktora goturmem gerekiyor normale donmezse.. Yarın olmazsa onu da goturcem bı cocuk acıle.. Antıbıyotıkten korkuyorum, ıcmek ıstemıyor, mamaya karıstırdım mama reddi olmustu.. Yine aynı seylerı yasamak dusunce si bile kotu 🙁
Çok geçmiş olsun 😔

Ne zamandır öyle? Hasta dedin. 5. Hastalık diye bir şey var. Çocuk grip belirtileri gösteriyor. O geçince yanakları tokat yemiş gibi oluyor.
Her zaman öyleyse cildi hassas kuzunun. Bol bol kremlemek ancak rahatlasın diye.
Ne zamandır, kulak enfeksiyonu gecırdıgınden berı boyle, antıbıyotık kullanmısıtık o zamandan beri, 1bucuk 2 ay oldu .. Bazı gunler az kızarık oluyor, bazı gunler tokatlanmıs gibi.. Genel olarak hep var yani. Doktora gotureyım ben en ıyısı, belkı daha etkili bir krem verır gecer..
Cildi de cok hassas, hemen kızarıp morarmaya cok musaıt.. Sureklı bı yerını yaralıyor, bı taraf ıyılesıyor, bı tarafı yapıyor.. Esım kucuklugunde cok asırı yaramazmıs, heryerı yara bere ıcındeymıs, bana cekmıs dıyıp duruyo, yahu bu kız bebek o kadar olmaz diyorum ama, gercekten 1 dk durmaz mı, hergun bır vukuat, ona da tin tin dötünden ayrılmadıgım halde..

Son düzenleme:
Bana da atar mısın pasta tariflerini beğendiğin varsa. Ben de kendim yapayım bebek yesin istiyorum.
Bana sekersız pasta lazım, pasta patlatma da benim kız bi öğürdü pastanın tadına bakınca kadın şokk🤭 sonra korktu pastadan kactı resmen, cekımı en zor anlarıydı 😂
Tarif alınca benı de etiketleyin ne olur, yarım yamalak okuyorum herseyı bu ara, bır gırdım 15 sayfa bırıkmıs, okuyamadım

Bana sekersız pasta lazım, pasta patlatma da benim kız bi öğürdü pastanın tadına bakınca kadın şokk🤭 sonra korktu pastadan kactı resmen, cekımı en zor anlarıydı 😂
Tarif alınca benı de etiketleyin ne olur, yarım yamalak okuyorum herseyı bu ara, bır gırdım 15 sayfa bırıkmıs, okuyamadım
Forumda burda Oben Alkan’ın pastası yazmışlardı baktım aşağıya ekliyorum

İnsanlık başka bir seviye cidden zorda olan anne ve yanında bir bebek var.Bende şuan okurken sinirlendim tahammül edemiyorum kalbini yok etmiş insanlara çok üzücü ama varlar malesef...
Kesinlikle öyle adam görevini yapıyor ama konuşma şekli tavrı beni çileden çıkaran asıl mesela 😡 neyse iyi yanı bu deşarj bana uzun süre yeter 🤣🤣
Bize doktor linola lotion demisti. Onu kullaniyorum tum vucut banyo vebez sonralari.
tamam canım sağolasın bakayım yarım ona ben de.
Ben en olmadımini bir pekmezli cheescake denemek istiyorum.

Ya Allah'ını seven bana fırında mücver tarifi yazsın, hiçbiri bir şeye benzemiyor benimkilerin

Ya Allah'ını seven bana fırında mücver tarifi yazsın, hiçbiri bir şeye benzemiyor benimkilerin
1 orta boy kabak rendesi
Yarım havuç rendesi
Bunların suyunu sıkıp içine 1 yumurta, az zeytinyağ, 1 kaşık Mısır unu, 1,5 kaşık tan buğday unu koyup karıştırıyorum. Minicik kabartma tozu atıyorum. Birazda dereotu az daha karıştırıyorum. İçine rendelenmiş az kaşar azıcıkta sepet peynir koyuyorum. 10 dk bekletip yağsız tavada pişiriyorum. (Bazen içine patates rendesi koyduğumda oluyor)

1 orta boy kabak rendesi
Yarım havuç rendesi
Bunların suyunu sıkıp içine 1 yumurta, az zeytinyağ, 1 kaşık Mısır unu, 1,5 kaşık tan buğday unu koyup karıştırıyorum. Minicik kabartma tozu atıyorum. Birazda dereotu az daha karıştırıyorum. İçine rendelenmiş az kaşar azıcıkta sepet peynir koyuyorum. 10 dk bekletip yağsız tavada pişiriyorum. (Bazen içine patates rendesi koyduğumda oluyor)
Bunu benım kız asla yutamaz, arkasından yogurt verirsem hemen ancak oyle yutabılır, kıvamsız bısey olunca tutmuyor hala..

1 orta boy kabak rendesi
Yarım havuç rendesi
Peyniri ve yumurtayı çıkarıp deneyeceğim, bir de ben hep fırında yapıyorum. Hâlâ kızartma tarzı bir şey vermedim

X