- 25 Şubat 2016
- 5.832
- 9.906
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #81.781
Ben gece uyku saatini 9-9.30’a çekmek istiyorum zaten 9’dan önce uyuyunca gece 4 saat uyanık kalıyo bi garip benim oğlanAyniyiz bugün uyku saati 3 gündür gecikiyor bu yüzden.bugün yine 9 dan önce uyutamam 4 gibi uyudu cünkü 5 te uyandi
Çok geçmiş olsun bende çıkmıştı gül hastalığı krem kullanmıştım.Bu bebeklere özgü bir şey değil. Ne şanslısın bilmiyorsunben çok cilt problemleri yaşadığım için biliyorum.
Yetişkinlerde stresten falan çıkıyor. Bebekte de viral enfeksiyon geçirince olur dedi. Tekrarlayabiliyormuş da.
Bugun acıle gıttık, hemen ıgne yaptılar antıbıyotık basladık, bogazım kulagıma vurmusGecmis olsun canim.nerelerdesin diye düsünüyordum ben de.ayni zamanda biz de ailecek hastaydik.esim kizim atlatti.ben hala atlatamadim nasil bir seyse hastalik cok zor oluyor ya.
Canım cok gecmıs olsun, nasıl bısey o, fotografını atabilir misin, benım kızın da yanakları hep kırmızı, cildi cok kuruBu bebeklere özgü bir şey değil. Ne şanslısın bilmiyorsunben çok cilt problemleri yaşadığım için biliyorum.
Yetişkinlerde stresten falan çıkıyor. Bebekte de viral enfeksiyon geçirince olur dedi. Tekrarlayabiliyormuş da.
Amın canım, yogunluktan giremedim, bı de hastalık mahvettı bızı yaçok geçmiş olsun. Dün aklıma geldin napıyosun acaba diye sesin çıkmayınca . İnşallah çabucak toparlar kuzu
Bana da atar mısın pasta tariflerini beğendiğin varsa. Ben de kendim yapayım bebek yesin istiyorum.Parti tarzı bişey yapmıcam beceremem zaten, ona özel pasta yapmak istiyorum yiyebileceği, tarif varsa çok iyi olur bir iki tane gördüm instada. Giydirip video falan çekerimKardeşlerden kutlamaya gelen olabilir sadece pasta keseriz onda da sanırım. Seneye falan daha kapsamlı yapabilirim algılayacağı yaşta çok mutlu da olur hem miniğim
Benim kız 2 dk da atar onu üzerindenKizlar ben dusmelerine karsi bunu aldim.ama.su an kararsiz kaldim.kafaya takilan da var ondan mi alsaydim acaba
çok güzel olmuş sevdiceği temayı merak etmedim değilYıllar önce kardeşime doğumgünü pastası yapmıştım star wars temalı. Hatta sevdiğim bir arkadaşımla pasta yapıyorduk ama artık eski gücüm yok kıza bile yapamayacağım.
En son eşimin doğumgünü için onun figürünü yapmıştım ama pastaya vakit yoktu. Hazır alıp koydum üstüne minyatür sevdiceğimi (aşağıdaki foto star wars temalı olandır sevdiceğim temalı olan değildir)
Biz de bir haftadır hastayız. Geniz akıntısı+öksürükle başladı. Burun akıntısıyla devam ediyor. Geçenki hastalığı çok ağır ve çok yüksek ateşli geçtiği için hemen doktora geçtik. Geniz akıntısı yeşilmis, viral bir şeymiş, dirençli ateş olabilir yine Ece'de 38'i geçtiği anda gelin serum verelim dedi. Beslenmesini etkileyecek düzeyde tıkanma olması durumunda da hemen çağırdı. İlk defa antibiyotik kullandık, ciğere inmemiş ama onleyelim dedi. Sık sık serum fizyolojik yapıyoruz, babyvacla açıyoruz üç defa da. Burun spreyi, antibiyotik, öksürük şurubu ve grip ilacı kullandık.
Çok geçmiş olsunİlaç vermek ve burun açmak çok zorladı beni, son günlerde bunları yaparken hıçkıra hıçkıra ağlar oldum.
Alerji nerde canım. Yanaklarda mı? Benim kızın yanaklar kızarıyor (genelde dışa çıkıp eve gelince oluyor)Şimdi çıktık doktordan. Egzama değil gül hastalığıymış. Kendisi geçer dedi ama rahatlasın diye krem verdi. Alerji damlası verdi. Belki uyur alerji damlasıyla.
Gelmişken çocuk doktoruna da girelim dedik. Bizim doktor çıkmış. Başka doktor bekliyoruz şimdi.
Ağzında da normalde olmayan pütürcükler vardı. Onlar emzikten olmuş dedi. Siz emzik kullanıyor musunuz?
Yok vücudunda. Bacaklardan başladı. Karnına sırtına yayıldı. Alerji demedi ama alerji ilacı verdi yine. Dışarsı soğuksa yanaklarının kızarması normal. Nemlendirici sürün dışarı çıkarken.Alerji nerde canım. Yanaklarda mı? Benim kızın yanaklar kızarıyor (genelde dışa çıkıp eve gelince oluyor)
Ben ilaclarla bile iyilesemedim canim gecen hafta acilde iki serum yedim sonra 5 gün ilac tedavisi gecniyor ama ne illet bir sey anlayamadim.umarim hemen atlatirsin.3 günden sonra götür canim,benim kız daha kötüye gitmeye basladi sesi gitti,öksürük basladi götürdüm ben.Bugun acıle gıttık, hemen ıgne yaptılar antıbıyotık basladık, bogazım kulagıma vurmusbır haftadır kendı kendıme ıyılesmeye calıstım ama zerre ıyılesmedım.
Kızın da atesı cıkıyor, bugun 38ı gordum ılk kez, uyku tulumunu cıkardım ınce pıjama takımı gıydırdım, calpol verdım uyudu sımdı, 3 gun oldu, 3gunden sonra mı doktora goturmem gerekiyor normale donmezse.. Yarın olmazsa onu da goturcem bı cocuk acıle.. Antıbıyotıkten korkuyorum, ıcmek ıstemıyor, mamaya karıstırdım mama reddi olmustu.. Yine aynı seylerı yasamak dusunce si bile kotu
Aynı seyi benim kizim da yapiyor ama napim sansimi denemek istedimBenim kız 2 dk da atar onu üzerindenönceden çoraplarını çıkartıyordu şimdi üstünü çekiştiriyor bazen kolları çıkmış buluyorum
çok güzel olmuş sevdiceği temayı merak etmedim değil
Vücudunda mı çıktı? Benim yüzümde acne rozacea var. Bu vücutta olanı başka bişey rozaceamış.Çok geçmiş olsun bende çıkmıştı gül hastalığı krem kullanmıştım.
Benim doktorda baskılı şeyler olması kıyafetlerde demişti. Nemlendirici ve stick almam gerek. Pazartesi halledeyim inşallah.Yok vücudunda. Bacaklardan başladı. Karnına sırtına yayıldı. Alerji demedi ama alerji ilacı verdi yine. Dışarsı soğuksa yanaklarının kızarması normal. Nemlendirici sürün dışarı çıkarken.
Sohrab soyduğum zaman fırsat bulursam fotoğrafını atarım.
Doktor bir de vücuduna giydiği şeylerin koyu renkli olmamasını söyledi. Özellikle mavi boya alerjik miymiş kimyasal mıymış neymiş.
Evin ıcınde de oyle hep kuru yanakları kırmızı, mustela steolaptıa mıydı neydi ondan suruyorum hep, bepantol derma aldım, bı fayda etmedi, mustela suruyorum ama tamamen gecmıyor hıc..Yok vücudunda. Bacaklardan başladı. Karnına sırtına yayıldı. Alerji demedi ama alerji ilacı verdi yine. Dışarsı soğuksa yanaklarının kızarması normal. Nemlendirici sürün dışarı çıkarken.
Sohrab soyduğum zaman fırsat bulursam fotoğrafını atarım.
Doktor bir de vücuduna giydiği şeylerin koyu renkli olmamasını söyledi. Özellikle mavi boya alerjik miymiş kimyasal mıymış neymiş.
Cok gecmıs olsun sana da canım, valla bunkadar uzun surmedi benim hıc. Oksuruk yok kızda, sureklı burnunu acıyorum ondan olabilir,, ama ates pis bşşeyBen ilaclarla bile iyilesemedim canim gecen hafta acilde iki serum yedim sonra 5 gün ilac tedavisi gecniyor ama ne illet bir sey anlayamadim.umarim hemen atlatirsin.3 günden sonra götür canim,benim kız daha kötüye gitmeye basladi sesi gitti,öksürük basladi götürdüm ben.
Ne zamandır öyle? Hasta dedin. 5. Hastalık diye bir şey var. Çocuk grip belirtileri gösteriyor. O geçince yanakları tokat yemiş gibi oluyor.Evin ıcınde de oyle hep kuru yanakları kırmızı, mustela steolaptıa mıydı neydi ondan suruyorum hep, bepantol derma aldım, bı fayda etmedi, mustela suruyorum ama tamamen gecmıyor hıc..
Çok teşekkür ederimCanim gecmis olsun.Calpol verdim ben 5 gün.ıhlamur ve nane limon icirebilirsin dedi doktor 1 çay bardagi günde.buhar vermek gerekiyor 2 saatte bir.eger buhar verebilirsen burun temizligine fazla gerek yok dedi ama yapamiyorsan bol bol serum fizyolojik canim.baska da bir sey söylemedi doktorumuz.