2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Çok geçmiş olsun bende çıkmıştı gül hastalığı krem kullanmıştım.

Gecmis olsun canim.nerelerdesin diye düsünüyordum ben de.ayni zamanda biz de ailecek hastaydik.esim kizim atlatti.ben hala atlatamadim nasil bir seyse hastalik cok zor oluyor ya.
Bugun acıle gıttık, hemen ıgne yaptılar antıbıyotık basladık, bogazım kulagıma vurmus bır haftadır kendı kendıme ıyılesmeye calıstım ama zerre ıyılesmedım.
Kızın da atesı cıkıyor, bugun 38ı gordum ılk kez, uyku tulumunu cıkardım ınce pıjama takımı gıydırdım, calpol verdım uyudu sımdı, 3 gun oldu, 3gunden sonra mı doktora goturmem gerekiyor normale donmezse.. Yarın olmazsa onu da goturcem bı cocuk acıle.. Antıbıyotıkten korkuyorum, ıcmek ıstemıyor, mamaya karıstırdım mama reddi olmustu.. Yine aynı seylerı yasamak dusunce si bile kotu

Canım cok gecmıs olsun, nasıl bısey o, fotografını atabilir misin, benım kızın da yanakları hep kırmızı, cildi cok kuru

Bana da atar mısın pasta tariflerini beğendiğin varsa. Ben de kendim yapayım bebek yesin istiyorum.

Kizlar ben dusmelerine karsi bunu aldim.ama.su an kararsiz kaldim.kafaya takilan da var ondan mi alsaydim acaba
Benim kız 2 dk da atar onu üzerinden önceden çoraplarını çıkartıyordu şimdi üstünü çekiştiriyor bazen kolları çıkmış buluyorum
çok güzel olmuş sevdiceği temayı merak etmedim değil

Sohrab ve marmeladova çok geçmiş olsun inşallah hemencecik geçer. Havalar tam hastalık havası gerçekten.

Alerji nerde canım. Yanaklarda mı? Benim kızın yanaklar kızarıyor (genelde dışa çıkıp eve gelince oluyor)

Alerji nerde canım. Yanaklarda mı? Benim kızın yanaklar kızarıyor (genelde dışa çıkıp eve gelince oluyor)
Yok vücudunda. Bacaklardan başladı. Karnına sırtına yayıldı. Alerji demedi ama alerji ilacı verdi yine. Dışarsı soğuksa yanaklarının kızarması normal. Nemlendirici sürün dışarı çıkarken.
Sohrab soyduğum zaman fırsat bulursam fotoğrafını atarım.
Doktor bir de vücuduna giydiği şeylerin koyu renkli olmamasını söyledi. Özellikle mavi boya alerjik miymiş kimyasal mıymış neymiş.

Ben ilaclarla bile iyilesemedim canim gecen hafta acilde iki serum yedim sonra 5 gün ilac tedavisi gecniyor ama ne illet bir sey anlayamadim.umarim hemen atlatirsin.3 günden sonra götür canim,benim kız daha kötüye gitmeye basladi sesi gitti,öksürük basladi götürdüm ben.

Aynı seyi benim kizim da yapiyor ama napim sansimi denemek istedim

Bugün kızla dışarı çıktım her şey gayet güzel gidiyorken dönüş yoluna geçtik otobüsle anne kartla döneyim dedim eşimi eve yolladım az daha gezdik. Sonra baktım anne kartım yok tramvaya binmem gerekti bjk-fb derbisine denk geldim görevli geçemezsin dedi. Yağmur başladı, kız mızmız, derbi var her yer kalabalık, ayağıma kramp gibi bir şey girmiş falan derken gecenin uykusuzluğunu, lohusalığımın kalan kırıntılarını adamdan çıkardım. Küfür kıyamet delirmiş gibi saydırdım adama. Çocuğun kimliği yanımda kendi kimliğim yanımda bırak geçeyim diyorum yok diyor. Bi de ters ters delirtti beni. anlayışsız insanlara denk gelmek gerçekten sıkıntı. Sonra kenarda kendimi sakinleştirdim geri döndüm başka bir görevli “tabi buyrun geçin” dedi. ilk adama bir kez daha sövdüm Allah affetsin

Benim doktorda baskılı şeyler olması kıyafetlerde demişti. Nemlendirici ve stick almam gerek. Pazartesi halledeyim inşallah.

Evin ıcınde de oyle hep kuru yanakları kırmızı, mustela steolaptıa mıydı neydi ondan suruyorum hep, bepantol derma aldım, bı fayda etmedi, mustela suruyorum ama tamamen gecmıyor hıc..

Cok gecmıs olsun sana da canım, valla bunkadar uzun surmedi benim hıc. Oksuruk yok kızda, sureklı burnunu acıyorum ondan olabilir,, ama ates pis bşşey

Evin ıcınde de oyle hep kuru yanakları kırmızı, mustela steolaptıa mıydı neydi ondan suruyorum hep, bepantol derma aldım, bı fayda etmedi, mustela suruyorum ama tamamen gecmıyor hıc..
Ne zamandır öyle? Hasta dedin. 5. Hastalık diye bir şey var. Çocuk grip belirtileri gösteriyor. O geçince yanakları tokat yemiş gibi oluyor.
Her zaman öyleyse cildi hassas kuzunun. Bol bol kremlemek ancak rahatlasın diye.

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…