-
- Konu Sahibi sunshine__
- #81.801
İnsanlık başka bir seviye cidden zorda olan anne ve yanında bir bebek var.Bende şuan okurken sinirlendim tahammül edemiyorum kalbini yok etmiş insanlara çok üzücü ama varlar malesef...Bugün kızla dışarı çıktım her şey gayet güzel gidiyorken dönüş yoluna geçtik otobüsle anne kartla döneyim dedim eşimi eve yolladım az daha gezdik. Sonra baktım anne kartım yok tramvaya binmem gerekti bjk-fb derbisine denk geldim görevli geçemezsin dedi. Yağmur başladı, kız mızmız, derbi var her yer kalabalık, ayağıma kramp gibi bir şey girmiş falan derken gecenin uykusuzluğunu, lohusalığımın kalan kırıntılarını adamdan çıkardım. Küfür kıyamet delirmiş gibi saydırdım adama. Çocuğun kimliği yanımda kendi kimliğim yanımda bırak geçeyim diyorum yok diyor. Bi de ters ters delirtti beni.anlayışsız insanlara denk gelmek gerçekten sıkıntı. Sonra kenarda kendimi sakinleştirdim geri döndüm başka bir görevli “tabi buyrun geçin” dedi. ilk adama bir kez daha sövdüm Allah affetsin
Kuzum vücudumda göbek ve kollarda çıktı, baktım Pityriasis rosea imiş benimki gül/madalyon hastalığı diye geçiyor. Bu versiyon yüzde çıkmaz dedi. Yüzde çıkan seninki sanırım acne rozaVücudunda mı çıktı? Benim yüzümde acne rozacea var. Bu vücutta olanı başka bişey rozaceamış.
Oben alkan paylaşmıştı canım çocuğunun doğum gününde yapmış tam araştıramadım yarın bakayım beğendiğim olursa yazarımBana da atar mısın pasta tariflerini beğendiğin varsa. Ben de kendim yapayım bebek yesin istiyorum.
Bize doktor linola lotion demisti. Onu kullaniyorum tum vucut banyo vebez sonralari.Benim doktorda baskılı şeyler olması kıyafetlerde demişti. Nemlendirici ve stick almam gerek. Pazartesi halledeyim inşallah.
Çok geçmiş olsunBugun acıle gıttık, hemen ıgne yaptılar antıbıyotık basladık, bogazım kulagıma vurmusbır haftadır kendı kendıme ıyılesmeye calıstım ama zerre ıyılesmedım.
Kızın da atesı cıkıyor, bugun 38ı gordum ılk kez, uyku tulumunu cıkardım ınce pıjama takımı gıydırdım, calpol verdım uyudu sımdı, 3 gun oldu, 3gunden sonra mı doktora goturmem gerekiyor normale donmezse.. Yarın olmazsa onu da goturcem bı cocuk acıle.. Antıbıyotıkten korkuyorum, ıcmek ıstemıyor, mamaya karıstırdım mama reddi olmustu.. Yine aynı seylerı yasamak dusunce si bile kotu
Ne zamandır, kulak enfeksiyonu gecırdıgınden berı boyle, antıbıyotık kullanmısıtık o zamandan beri, 1bucuk 2 ay oldu .. Bazı gunler az kızarık oluyor, bazı gunler tokatlanmıs gibi.. Genel olarak hep var yani. Doktora gotureyım ben en ıyısı, belkı daha etkili bir krem verır gecer..Ne zamandır öyle? Hasta dedin. 5. Hastalık diye bir şey var. Çocuk grip belirtileri gösteriyor. O geçince yanakları tokat yemiş gibi oluyor.
Her zaman öyleyse cildi hassas kuzunun. Bol bol kremlemek ancak rahatlasın diye.
Hımmm bu baska, vudunda cıkmıs.. Allahım dermansız dert vermesin, bak hemen ıyılesmıs masallahSohrab çok net görünmüyor. İlaç söndürmüş hemen.
Bana sekersız pasta lazım, pasta patlatma da benim kız bi öğürdü pastanın tadına bakınca kadın şokkBana da atar mısın pasta tariflerini beğendiğin varsa. Ben de kendim yapayım bebek yesin istiyorum.
Forumda burda Oben Alkan’ın pastası yazmışlardı baktım aşağıya ekliyorumBana sekersız pasta lazım, pasta patlatma da benim kız bi öğürdü pastanın tadına bakınca kadın şokksonra korktu pastadan kactı resmen, cekımı en zor anlarıydı
Tarif alınca benı de etiketleyin ne olur, yarım yamalak okuyorum herseyı bu ara, bır gırdım 15 sayfa bırıkmıs, okuyamadım
Bana da ilk zamanlar yüzünde ve vücudunda yaralar olunca arkadaşım önermişti onun oğluna dr önermiş. İyi gelmişti. Linola face olanını almıştık.Bize doktor linola lotion demisti. Onu kullaniyorum tum vucut banyo vebez sonralari.
Kesinlikle öyle adam görevini yapıyor ama konuşma şekli tavrı beni çileden çıkaran asıl meselaİnsanlık başka bir seviye cidden zorda olan anne ve yanında bir bebek var.Bende şuan okurken sinirlendim tahammül edemiyorum kalbini yok etmiş insanlara çok üzücü ama varlar malesef...
tamam canım sağolasın bakayım yarım ona ben de.Bize doktor linola lotion demisti. Onu kullaniyorum tum vucut banyo vebez sonralari.
Ben en olmadımini bir pekmezli cheescake denemek istiyorum.Bana sekersız pasta lazım, pasta patlatma da benim kız bi öğürdü pastanın tadına bakınca kadın şokksonra korktu pastadan kactı resmen, cekımı en zor anlarıydı
Tarif alınca benı de etiketleyin ne olur, yarım yamalak okuyorum herseyı bu ara, bır gırdım 15 sayfa bırıkmıs, okuyamadım
Kızartması güzel oluyor da çok aramadığımız bir yemek bizim içinYa Allah'ını seven bana fırında mücver tarifi yazsın, hiçbiri bir şeye benzemiyor benimkilerin
Kızartması güzel oluyor da çok aramadığımız bir yemek bizim için
Bebeğe mi yapıyorsun
1 orta boy kabak rendesiYa Allah'ını seven bana fırında mücver tarifi yazsın, hiçbiri bir şeye benzemiyor benimkilerin
Bir de orta ateşte sabırla pişiriyorum. Yoksa ortası yumuş yapışık kalıyorEvet bebek için, her defasında asla güzel olmuyor kıvamı
Bunu benım kız asla yutamaz, arkasından yogurt verirsem hemen ancak oyle yutabılır, kıvamsız bısey olunca tutmuyor hala..1 orta boy kabak rendesi
Yarım havuç rendesi
Bunların suyunu sıkıp içine 1 yumurta, az zeytinyağ, 1 kaşık Mısır unu, 1,5 kaşık tan buğday unu koyup karıştırıyorum. Minicik kabartma tozu atıyorum. Birazda dereotu az daha karıştırıyorum. İçine rendelenmiş az kaşar azıcıkta sepet peynir koyuyorum. 10 dk bekletip yağsız tavada pişiriyorum. (Bazen içine patates rendesi koyduğumda oluyor)
Elimdeki hic bakmadigim 3 adet bebek yemek kitabindan foto atayim bu bebek ac serisindenYa Allah'ını seven bana fırında mücver tarifi yazsın, hiçbiri bir şeye benzemiyor benimkilerin
Peyniri ve yumurtayı çıkarıp deneyeceğim, bir de ben hep fırında yapıyorum. Hâlâ kızartma tarzı bir şey vermedim1 orta boy kabak rendesi
Yarım havuç rendesi
Bunların suyunu sıkıp içine 1 yumurta, az zeytinyağ, 1 kaşık Mısır unu, 1,5 kaşık tan buğday unu koyup karıştırıyorum. Minicik kabartma tozu atıyorum. Birazda dereotu az daha karıştırıyorum. İçine rendelenmiş az kaşar azıcıkta sepet peynir koyuyorum. 10 dk bekletip yağsız tavada pişiriyorum. (Bazen içine patates rendesi koyduğumda oluyor)