- 12 Nisan 2019
- 24.142
- 38.344
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
- #81.901
Bacakları cok kalın deılse 4 olur bence o zaman, dedıgım gıbı bantlar degmıyor bende deSeninkiyle ayni gibi.gecen ay 10 kg dı.10-10.5 arasidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacakları cok kalın deılse 4 olur bence o zaman, dedıgım gıbı bantlar degmıyor bende deSeninkiyle ayni gibi.gecen ay 10 kg dı.10-10.5 arasidir
Hergun daha uzun süre gıdıyor, 1 bucuk ayda koşuyorKızlar bebem özgürlüğünü ilan etmesine çok az kaldı bayağı yürüyor on adım falan bu süreç ne kadar sürer tam yürümeye ne zaman geçiyorlar
Benimkinde de hiç ışık yok ayakta kaldığını anlayınca hemen çöküyor adım söz konusu bile değil 10 gün kaldı yaşgününeBenimki 1 haftadır yeni emekliyor yaşına da 4 gun kaldı bir de. Sürünüyordu öncesinde. Ben direk kalkınacak herhalde emeklemeyecek diyordum. Bütün hayallerimi yıktı sağ olsun. 2 yasında anca yürür bu üşengeçlikle
Yaaa kız bi anda yazdım düşünmeden hakkını helal et hazır yufkadan yapmıştım öyle aman aman tadı olmadıGozleme mi ayyyy cok canim istedi
Ay napacağız bu koflarla bilmemBenimkinde de hiç ışık yok ayakta kaldığını anlayınca hemen çöküyor adım söz konusu bile değil 10 gün kaldı yaşgününe
Bizim de uyku sorunu var maalesef sürekliBu uyku sorununu nasil cozucem.ben bilmiyorum.23.30 dedi mi uyaniyor,simdi çitte oynuyor.1 haftadir böyleyiz.gece gündüz mü karisti anlamiyorum artik.tek benim kizım mı böyle acaba?
Yok canım. Yatıp sabaha kadar uyuyan zaten yok. Benimki de 4’ten sonra öyle oturuyor genellikle.Bu uyku sorununu nasil cozucem.ben bilmiyorum.23.30 dedi mi uyaniyor,simdi çitte oynuyor.1 haftadir böyleyiz.gece gündüz mü karisti anlamiyorum artik.tek benim kizım mı böyle acaba?
Hala uyumadi yoruldim artikYok canım. Yatıp sabaha kadar uyuyan zaten yok. Benimki de 4’ten sonra öyle oturuyor genellikle.
Emziriyor musun, emzirirken tutarsızlıklar olabilir.Kızlar bu ay reglim yedi gün geçti bende altıncı gün su kaset gebelik testi denedim negatif çıktı ne kadar güvenilir onlar acaba :/ çünkü benim en fazla iki gün falan oynar bir hafta geciktiğini çok hatırlamam ve adet sancısı çekiyorum iki üç gündür sökemiyor muyum anlayamadim da havalar bir anda çok soğudu belki o geçiş döngümü bozmustur.Umarım gebe değilimdir kafamda huniyle gezerim
Emziriyorum da bir senedir pek tutarsizlik yaşamadım emzirme döneminde de ondan tedirgin oldum. Aynen benimde aklıma geç döllenme geldi zaten ama büyük ihtimal kış mevsiminin kendini net şekilde hissettirmesi geciktirmistir çünkü hava değişimleri beni etkiliyor farklı şehirlere gidip gelincede bir hafta gecikiyordu bakalımEmziriyor musun, emzirirken tutarsızlıklar olabilir.
6 gebelik yaşadım. Hepsini adet günümün 1-2 gün sonrası o kaset testlerle öğrendim. Geç döllenme olmadığı müddetçe güvenilir olduğunu düşünüyorum.
Benim kiz da iki gece ust uste 2-5arasi uyandi uyumadi. Ben oynamasina musade etmiyorum. Oturuyor bi oyana bir bu yana en son yorulup kucagimda uyuyorBu uyku sorununu nasil cozucem.ben bilmiyorum.23.30 dedi mi uyaniyor,simdi çitte oynuyor.1 haftadir böyleyiz.gece gündüz mü karisti anlamiyorum artik.tek benim kizım mı böyle acaba?
Diş olabilir mi? Geçtiğimiz hafta oğlumda öyleydi saatlerce uyanık kalmak istiyordu. Bir tane dişi geldi.Bu uyku sorununu nasil cozucem.ben bilmiyorum.23.30 dedi mi uyaniyor,simdi çitte oynuyor.1 haftadir böyleyiz.gece gündüz mü karisti anlamiyorum artik.tek benim kizım mı böyle acaba?
Bilmiyorum inanki 5 gibi uyuyip 7 de geri kalkmak nedir ya 2 saatlik uykuyla geziniyorimDiş olabilir mi? Geçtiğimiz hafta oğlumda öyleydi saatlerce uyanık kalmak istiyordu. Bir tane dişi geldi.
Ben de hep dogru sonuc verdi kaset test.her ay umutla yapar sonra da aglardim negatif diye.transferden sonra ilk kez cift cizgiyi gördüm unutamiyorum o anlari sakladim testimiKızlar bu ay reglim yedi gün geçti bende altıncı gün su kaset gebelik testi denedim negatif çıktı ne kadar güvenilir onlar acaba :/ çünkü benim en fazla iki gün falan oynar bir hafta geciktiğini çok hatırlamam ve adet sancısı çekiyorum iki üç gündür sökemiyor muyum anlayamadim da havalar bir anda çok soğudu belki o geçiş döngümü bozmustur.Umarım gebe değilimdir kafamda huniyle gezerim
Yeğenim hiç emeklemedi. Popı üstü ayaklarıyla ite ite gezdi sonra kalktı yürğdü. Her bebek farklı. Arkadaşım doktora götürmüştü emeklemiyor diye, tembel bu çocuk dedi doktor, kaslarında sıkıntı yok dedi. Yürüyünce de 2 dakka totosunun üzerine otursun dicez gibi geliyorBenimki 1 haftadır yeni emekliyor yaşına da 4 gun kaldı bir de. Sürünüyordu öncesinde. Ben direk kalkınacak herhalde emeklemeyecek diyordum. Bütün hayallerimi yıktı sağ olsun. 2 yasında anca yürür bu üşengeçlikle
Emzirince düzen şaşıyormuş diyorlar. Ben de emziriyorum ve çok düzensiz ama nedense bende sürekli peçeteye gelecek şekilde bir kanama var. Mevsimsel dedim. Bir de doğum kontrol hapı kullanıyorum ve pcosum ondan olabilir. 4-5 gün sonra tekrar test yap bakalım.Emziriyorum da bir senedir pek tutarsizlik yaşamadım emzirme döneminde de ondan tedirgin oldum. Aynen benimde aklıma geç döllenme geldi zaten ama büyük ihtimal kış mevsiminin kendini net şekilde hissettirmesi geciktirmistir çünkü hava değişimleri beni etkiliyor farklı şehirlere gidip gelincede bir hafta gecikiyordu bakalım
Uyusana güzel kızım derdin ne. Bizimki de geçen gün sadece 2 kere kalktı emip yattı, hah dedim düzeldi. Şimdi ağlamalı uyanıyor. 4te anakucağına aldım uyuttum oturup kafamızın dibinde ağlayınca.Bilmiyorum inanki 5 gibi uyuyip 7 de geri kalkmak nedir ya 2 saatlik uykuyla geziniyorim