2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kizlar nerdesiniz?? Mavi molfix kullanan var mi? Bez bulamiyorum goon 4 almistim kucuk hic memnun kalmadim.molfix pure soft 5 numara bulamiyorum napcam bilmiyorum bezimiz bitiyor
Mavi molfix ben aldım ama çok büyük geldi. 10 kilo 100 gr 5 numara aşırı büyük. Bacaklarında boşlukkalıyor.

Bız kullanıyoruz ama 4 numara dayız hala sarı da var mavı de var bende.. Ben cok memnun kaldım molfix ten
Kac kilosunuz su an son paket 4 numara pure soft kaldi onu actim ama iki bant birbirine degmiyor,siz de degiyor mu,bezin kücüklügünü büyüklügünı öyle ayirt ediyorum yoksa diger yerler gwnis sıkıntı görünmüyor.Mavinin kalıbı mı daha genis yoksa sarının mı?

Son düzenleme:
Aynı olabilir lastik farkı dışında başka farkta göremedim ben

Evet var çocuk doktorumuz söyledi

2 bant degmıyor canım, ben daha dogrusu cok asırı sıkmıyorum, bacaklardan bakıyorum, bır de arka tarafı yukarıdaysa devam ediyorum.. Suan ıcın 4 numara devam bır sure daha.. Mavi ve sarı ikisi de aynı, ama sarı olan Bi tık daha yumusak.kilosu10300 gr cnm

E bebekte indiirm.var 100 lü mavi alsam mi dedim de 4 numara kücuk olursa diye de ikilemde kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…