- 25 Ocak 2023
- 2.336
- 1.599
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #81.881
Bizim cok fena gecmedi sukur.Anneler bir yaş aşılarını yaptıran varmı alerjik mi ateş yapıyor mu
Süresi varmı acaba aşıların birkaç ay sonra yaptırsak olmuyormu yaBizim cok fena gecmedi sukur.
Ben 1 haftaya getirsem olur mu dedim olur dedi ama daha desem ne derdi bilmiyorum 5 gun sonra yaptirdimSüresi varmı acaba aşıların birkaç ay sonra yaptırsak olmuyormu ya
Zaten doğum günü 10 gün önceydiBen 1 haftaya getirsem olur mu dedim olur dedi ama daha desem ne derdi bilmiyorum 5 gun sonra yaptirdim
Mavi molfix ben aldım ama çok büyük geldi. 10 kilo 100 gr 5 numara aşırı büyük. Bacaklarında boşlukkalıyor.Kizlar nerdesiniz?? Mavi molfix kullanan var mi? Bez bulamiyorum goon 4 almistim kucuk hic memnun kalmadim.molfix pure soft 5 numara bulamiyorum napcam bilmiyorum bezimiz bitiyor
Pure soft bulamayınca mavi alıyorum ben ama 4 numaradayız ikisinde deKizlar nerdesiniz?? Mavi molfix kullanan var mi? Bez bulamiyorum goon 4 almistim kucuk hic memnun kalmadim.molfix pure soft 5 numara bulamiyorum napcam bilmiyorum bezimiz bitiyor
Bız kullanıyoruz ama 4 numara dayız hala sarı da var mavı de var bende.. Ben cok memnun kaldım molfix tenKizlar nerdesiniz?? Mavi molfix kullanan var mi? Bez bulamiyorum goon 4 almistim kucuk hic memnun kalmadim.molfix pure soft 5 numara bulamiyorum napcam bilmiyorum bezimiz bitiyor
Kac kilosunuz su an son paket 4 numara pure soft kaldi onu actim ama iki bant birbirine degmiyor,siz de degiyor mu,bezin kücüklügünü büyüklügünı öyle ayirt ediyorum yoksa diger yerler gwnis sıkıntı görünmüyor.Mavinin kalıbı mı daha genis yoksa sarının mı?Bız kullanıyoruz ama 4 numara dayız hala sarı da var mavı de var bende.. Ben cok memnun kaldım molfix ten
Dörde kadar uyumadımı23.30 da uyandi ve şimdi uyuduBen de yatiyorum iyi geceler
Aynı olabilir lastik farkı dışında başka farkta göremedim benKac kilosunuz su an son paket 4 numara pure soft kaldi onu actim ama iki bant birbirine degmiyor,siz de degiyor mu,bezin kücüklügünü büyüklügünı öyle ayirt ediyorum yoksa diger yerler gwnis sıkıntı görünmüyor.Mavinin kalıbı mı daha genis yoksa sarının mı?
UyumadiDörde kadar uyumadımı
Evet var çocuk doktorumuz söylediPeki sizce dudak bağı var mı?? Dişlerin arasından kalın bir bağ. Aslında cerrahın bakıp yönlendirilmesi lazımmış siz fark etmemiş olabilirsiniz belki de cerrah dudak bağı görmedi ondan müdahale etmedi. Bu arada nasıl bir işlem yapıldı lokal mı tam mı anestezi aldı?
Tühhh kötü olmuş ;(Evet var çocuk doktorumuz söyledi
Gecen perşembe yaptırdım bir sorun yaşamadıkAnneler bir yaş aşılarını yaptıran varmı alerjik mi ateş yapıyor mu
2 bant degmıyor canım, ben daha dogrusu cok asırı sıkmıyorum, bacaklardan bakıyorum, bır de arka tarafı yukarıdaysa devam ediyorum.. Suan ıcın 4 numara devam bır sure daha.. Mavi ve sarı ikisi de aynı, ama sarı olan Bi tık daha yumusak.kilosu10300 gr cnmKac kilosunuz su an son paket 4 numara pure soft kaldi onu actim ama iki bant birbirine degmiyor,siz de degiyor mu,bezin kücüklügünü büyüklügünı öyle ayirt ediyorum yoksa diger yerler gwnis sıkıntı görünmüyor.Mavinin kalıbı mı daha genis yoksa sarının mı?
E bebekte indiirm.var 100 lü mavi alsam mi dedim de 4 numara kücuk olursa diye de ikilemde kaldim2 bant degmıyor canım, ben daha dogrusu cok asırı sıkmıyorum, bacaklardan bakıyorum, bır de arka tarafı yukarıdaysa devam ediyorum.. Suan ıcın 4 numara devam bır sure daha.. Mavi ve sarı ikisi de aynı, ama sarı olan Bi tık daha yumusak.kilosu10300 gr cnm
Kac kılo suanE bebekte indiirm.var 100 lü mavi alsam mi dedim de 4 numara kücuk olursa diye de ikilemde kaldim
Seninkiyle ayni gibi.gecen ay 10 kg dı.10-10.5 arasidirKac kılo suan