2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Oluyor.Gece emzirmesini kesmek istiyorum ben artik ama nasil yapacagim bilmiyorum.Cok uyanmaya basladi artik:KK43:
Ben yanımızda daha sık uyandığını fark ettim. Bi kaç günüdür emzirip yatağına alıyorum hemen. Orda daha rahat uyuyor. Yanımızda olursa sanki bütün gece emziriyorum.
Ilk adim ayakkabisi aldiniz mi?Aldiysaniz ne aldiniz?
Benim oglum tam yuruyemiyor sadece birkac adim ama disarda arabada durmak istemiyor boyle elimden tutun yurutun beni diyor😅Patikli oldugu icin yurutemiyorum disarda ondan bi ayakkabi alayim dedim ama hic fikrim yok vicco hopfrog kifidis bir suru model var ..Nasil seciyoruz bunu?
Bizimki ayakkabı tutmuyor ayağında çıkarıyor. Evde giydirip mi alıştırsam? Ayağında çorap varsa onlar da çıkıyor bir müddet sonra. Çıkarıp atıyor.

Ilk adim ayakkabisi aldiniz mi?Aldiysaniz ne aldiniz?
Benim oglum tam yuruyemiyor sadece birkac adim ama disarda arabada durmak istemiyor boyle elimden tutun yurutun beni diyor😅Patikli oldugu icin yurutemiyorum disarda ondan bi ayakkabi alayim dedim ama hic fikrim yok vicco hopfrog kifidis bir suru model var ..Nasil seciyoruz bunu?
Yazdan şöyle bişey almıştık yalnız indirime girmiş bu iki katı fiyatına almıştık😒
Vicco dan ben beğenemedim hep orayı tavsiye ettiler ama bunu halen kullanıyoruz dört beş ay oldu çok memnunuz ben yürümüyorknde giydirip elinden tutup alıştırdım yürümeye başlayınca kendi gidiverdi hemencik

Eklentiler

• IMG_3170.png
    IMG_3170.png
    217,2 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar doğum günü yaptım dün yabancı anksiyeteleri olan bebekler herkese gülücük atıp tüm hünerlerini gösterdiler kimseyede ağlamadılar ben çok şaşırdım bizimkilere değil dokunmak bakınca bile ağlıyorlardı bir yaş huzur mutluluk sağlık getirsin hepimize 🙏
Çok güzel ömürleri olsun
Amin 🤲🤲

Kızlar bebeğin bir gözü çapaklanmış kapanmış bi uyandım yavrum gözünü açamıyor neden oluyor bu

Mikrop kapmıs olabilir ılık çaya pamuk batırıp silebilirsin
Bunu demeye gelmiştim 👍🏻 çayın demine bandırıp gözüne sürersin sık sık tekrarla doktor önerisiydi. Ben lens kullanıyorum çok başıma geliyor. Kızımda da yapmıştım inanılmaz işe yarıyor.

Bebeklernizin diş ateşi ne kadar sürüyor nasıl oluyor
Bir aydır ara ara ateş oluyor 12 saat civarı sürüp bitiyor çok yüksek değil ama halsiz bırakıyor sonra birdenkesiliyor yine aynı şey oldu geceden beri hafif ateşli çok bitkin yürüyemiyor normal hastalıkmı acaba diye düşünmeye başlıyorum artık

Bebeklernizin diş ateşi ne kadar sürüyor nasıl oluyor
Bir aydır ara ara ateş oluyor 12 saat civarı sürüp bitiyor çok yüksek değil ama halsiz bırakıyor sonra birdenkesiliyor yine aynı şey oldu geceden beri hafif ateşli çok bitkin yürüyemiyor normal hastalıkmı acaba diye düşünmeye başlıyorum artık
Bizim de bayağı sürdü ben de normal hastalık mı diye düşünüp götürdüm hast.ye kanında bişey çıkmadı iyiydi. İshali de vardı ilaç verdiler onu içirdim. Geçti şimdi çok şükür geçen haftadan beri iyi ateşi. Ateş varken keyfi olmuyor gülmüyordu benimki

Bizim de bayağı sürdü ben de normal hastalık mı or diye düşünüp götürdüm hast.ye kanında bişey çıkmadı iyiydi. İshali de vardı ilaç verdiler onu içirdim. Geçti şimdi çok şükür geçen haftadan beri iyi ateşi. Ateş varken keyfi olmuyor gülmüyordu benimki
Hastaneye götürüp götürmemekde kararsızım çok zorda kalınca parol veriyorum zaten yakın değil gidince de aşırı ilgisizlik var çok kalabalık ve pis heryer
Buda öyle kıpırdamıyor sadece yatıyor ama sürekli oluyor bu tekrarlı son zamanlarda çabuk olup geçiyor ishalde aynı şekilde bir aydır oda var birkaç gün iyi birkaç gün böyle
Tabi her hafta bir dişini görüyoruz patlamış şekilde bir ayda beş diş göründü birkaç güne gene geliyor sanırım

Hastaneye götürüp götürmemekde kararsızım çok zorda kalınca parol veriyorum zaten yakın değil gidince de aşırı ilgisizlik var çok kalabalık ve pis heryer
Buda öyle kıpırdamıyor sadece yatıyor ama sürekli oluyor bu tekrarlı son zamanlarda çabuk olup geçiyor ishalde aynı şekilde bir aydır oda var birkaç gün iyi birkaç gün böyle
Tabi her hafta bir dişini görüyoruz patlamış şekilde bir ayda beş diş göründü birkaç güne gene geliyor sanırım
Geçmiş olsun. Dişleriniz sık sık geliyor demek ki ondan. Böyle dönemlerde iştahsızlık sorunuda yaşıyor musunuz? Ağzını açmama durumu oluyor mu?

İshal için de maflır reflor kullanabilirsin. Ege de 10 gün falan ishaldi sonra aile hekimi söyledi aldım. Hemen geçti.

X