2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Ben de uzun kollu zibin tayt üstüne de 0.3 tog owli giydiriyorum
Ben owlinin şablonuna göre bakıyorum bir de kızın sırtı göğsü serin mi diye. Aşağıya onların eşleştirmesini ekliyorum. Kocam üşüdüğü için ev sıcak oluyor

Eklentiler

• IMG_2853.png
    240,2 KB · Görüntüleme: 21
Ben owlinin şablonuna göre bakıyorum bir de kızın sırtı göğsü serin mi diye. Aşağıya onların eşleştirmesini ekliyorum. Kocam üşüdüğü için ev sıcak oluyor
Aynen ben de owli giydiriyorum.ya üzerine sablona göre.giydirmesem bu sefer üsür mü diye düsünürüm.kendim örtünmeden yatamiyorum.cunku.yine mi owli alsam bilemedim

Niye kız uyuduktan sonra taşısan kalkar mı seninki ? Valla şuna eminimm. Uyanınca bizi görünce geri uyumuyordu. Kucak isteyip ağlıyordu. Şimdi uyansa da bir görünüyorum. Emziğini veriyorum saçını okşayıp poposuna 2 pış pış yapıp çıkıyorum odadan. Uyumasa da sakinliyor. Sonra kendi kendine dalıyor

Masallah ya aglamak istiyorum uyumuyor 5-10 dk aglayip oturuyor yatakta sürekli uyutmaya gidiyorum kucakta.en sonunde pes ettik oturuyoruz su an

Maşallah diyorum, benim kızım böyle değil. Hele şimdi hasta hep dengesi şaştı çiçeğimin. İnşallah böyle devam eder seninki

Masallah ya aglamak istiyorum uyumuyor 5-10 dk aglayip oturuyor yatakta sürekli uyutmaya gidiyorum kucakta.en sonunde pes ettik oturuyoruz su an
Maşallah diyorum, benim kızım böyle değil. Hele şimdi hasta hep dengesi şaştı çiçeğimin. İnşallah böyle devam eder seninki
Uyku öncesi rutinler yapmayı denediniz mi ? Ben öyle yapıyorum.7.5-8 gibi loş ışığa geçiyoruz. Peşine duş. Yağlanma. Giyinme. Uyku. Aynı saatte aynı şeyleri yapınca alışıyorlar aslında. Ben 2 aylıktan beri falan sanırım. Hep bu sekilde aynı saatte uyuttum. Sonrasında da rüya beslenmesi… duş alınca mayışıyorlar. Aksam 5 ten sonra da asla uyutmuyorum gece uykusundan çalmasın diye. Bende faydası oldu bunların. Deneyin isterseniz…

Çok geçmiş olsun bu arada kuzum

Bizim de rus ruleti gibi anakucağında uyudu yatağına götürücez de uyanacak mı acaba bekleyişindeyiz. Bakalım koca mı bana mı patlicak olay

Dogdugundan beri yapiyoruz desem, ayni saatte ayni seyler. 5 ten sonra uyumaz.6 gibi yemek 6.30 gibi banyo 7.7.30 arasi hep mama ve uykuya gecis,hep ayni seyleri yapiyoruz.ben mizac oldugunu düsünüyorum.artik.ve çok şanslisin uyku konusunda şükret,yapilanlardan bagimsiz kesinlikle deneyimle sabit

Kırk bır kere maşallah Bizde kızım yanında birini bulamazsa biryeri kesikmiş kopmuş gibi ağlıyor gece ve gündüz yanlız kalmak istemiyor oğlan desen on kere rahat uyanıyor erkek sesiyle böğürüyor ama inşallah bir gün bende böyle olurum yine maşallah

6.30 erken geliyor olabilir duş sonrası uyku için. Ben duştan sonraki yarım saat içinde yatırmış olmaya dikkat ediyorum. O zaman uyuyor. O saatte yıkasam benimki de uyumaz

Oyy öylesi gerçekten zor. Ben hep tektim cocukta. Mecbur alıştı zavallım tek kalmaya. Benimki de sese alışık değil o yüzden mesela. Uyur ama en ufak sese kalkar… yüce mevlam acıdı da halime de uykudan yana güldü yüzüme herhalde

Vallahi daha evvel de yazdım, doğduğundannberi istisnasız rutinimizi uyguluyoruz. Zibilyon tane doktora dahi götürdüm su uyku mevzusu yüzünden. Hepsi aynı şeyi söylüyor. "Her bebek aynı değil, her şey kitaplarda yazdığı gibi değil. Yapısı böyle."

Bizimkinin de yatış saati bellidir, 7-8 arası uyumuş oluyor. Gündüz uykuları bu ara değişti, tek uykuya geçiş aşamasında bence. Doktorumuza göre ayrılık kaygısından ve alışkanlıktan gece çok sık uyanıyor. Memede kendini rahatlatıyor, bu ara neredeyse tamamen uzerimde ya da bana muhakkak dokunarak uyuyor. Uyku eğitimi ile ancak değişebilir dedi. Ben de onu yapamam. Uzunca bir müddet co-sleepingle yola devam edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…