- 25 Haziran 2022
- 1.248
- 1.714
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #81.501
Ama baba boyu da çok önemliBenim boyum 1.62 zaten ne kadar uzun olabilirki bebemdoktor hesapları 1.63 cm +-6 cm olabilir dedi ana baba boyuna göre
Aynen ben de takvimden baktımYaa doğrudur o zaman. Bana tek , 12.ayda da getir pekiştirme dozunu yapalım demişti. Başka aşıdan bahsetmedi o yüzden öyle dedim. Unutmuştur belki demeyi. Ben de bakmadım açıkçası aşılarına. Doğrudur kuzum
Ateşi mi var? Ateş 3 günü geçtiğinde antibiyotik veriyorlar.Calpolu verme sınırı var mı kızlar? Yanı şu kadar gün falan? Doktor 4 saatte bir verebilirsin demisti.Cuma gününden beri veriyorum.ben hala iyilesmedi
Bir yaşta uyku gerilemesi varmış yeni keşifler yürümeye başlamak falan tetikliyormus .Bende malesef bu durumu yaşıyorum benim bebeğim gece uyanmalari değil ama gece ikilere doğru uyuyor ne kadar erken uyanırsa uyansın ara uykunun birini erken uyusun diye yaptirmasam dahi gene gece yarısına kadar yatmamak için diretiyor napcami bilemiyorum ne kadar sürer ondan da emin değilimArkadaşlar merhaba oğlum 11 ay 23 günlük. 4-5 gecedir ciddi bir uyku gerilemesi yaşıyoruz saat başı uyanıyor. Sabah 4’e kadar uyanmalarda kolay uykuya dönsede 4’den sonra uyandığında 6’ları bulabiliyor. 12. Ay uyku gerilemesi olabilir mi? Sizde var mı böyle durumlar. Evet destekli uyuyor sallıyorum ama dahs önce sanırım 4. Ayda böyle olmuştu sadece p yüzden dönemsel diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Sallamayı bıraktırıcam ama şuan bunun için uygun bir dönem mi emin olamıyorum hali hazırda gerileme dönemindeyken birde desteği kesmek dahada işleri zorlaştırır mı dönemin geçmesini mi beklemem gerek emin olamıyorum. O yüzden sormak istedim aynı dönemde olup gece uyku sorunu yaşayan var mıdır diye ?
Hepsi ayrı tepki veriyor demek kiBir yaşta uyku gerilemesi varmış yeni keşifler yürümeye başlamak falan tetikliyormus .Bende malesef bu durumu yaşıyorum benim bebeğim gece uyanmalari değil ama gece ikilere doğru uyuyor ne kadar erken uyanırsa uyansın ara uykunun birini erken uyusun diye yaptirmasam dahi gene gece yarısına kadar yatmamak için diretiyor napcami bilemiyorum ne kadar sürer ondan da emin değilim
5 günden fazla üst üste kullanmamak gerekir diye biliyorum ama geçtiğimiz ay oğlum hasta oldu 2 hafta ateş sürdü 2 gün düzeldi 3 gün ateşliydi gibi. Ama bu süreç 2 hafta sürdü en sonunda artık antibiyotiğe başlattı doktor sonra düzeldi çok şükür.Calpolu verme sınırı var mı kızlar? Yanı şu kadar gün falan? Doktor 4 saatte bir verebilirsin demisti.Cuma gününden beri veriyorum.ben hala iyilesmedi
Ates yok huzursuzluk hastalik icin veriyoruzAteşi mi var? Ateş 3 günü geçtiğinde antibiyotik veriyorlar.
Bende lcw kullanıyorum 12-18 ay. Oğlum 76 cm. Bence ideal oldu kurutma makineside kullandığım için çekme oluyor. 6-12 bence küçük.Lcw uyku tulumlari kaliplari nasil kizlar? 6-12 ay 80 cm.mi almaliyim? Yoksa 12-18 ay 86 cm.kilo olarak 12-18 gözüküyor ama boy olarak olmaz
Kurutma makinesi kullanmiyirum ben ama yine de kucük mü olur 6-12Bende lcw kullanıyorum 12-18 ay. Oğlum 76 cm. Bence ideal oldu kurutma makineside kullandığım için çekme oluyor. 6-12 bence küçük.
Bdnce 12-18 almakta fayda var boyu katlama imkanı var sonuçta şuan mesela 76 cm ben katlamadan kullanıyorum. Kilo için sorun olmayacaksa bence bir büyük almakta fayda var hangi ildesiniz bilmiyorum ama marta kadar giyiyorlar geneldeKurutma makinesi kullanmiyirum ben ama yine de kucük mü olur 6-12
Kurutma makinan hangi modelBende lcw kullanıyorum 12-18 ay. Oğlum 76 cm. Bence ideal oldu kurutma makineside kullandığım için çekme oluyor. 6-12 bence küçük.
AntalyaBdnce 12-18 almakta fayda var boyu katlama imkanı var sonuçta şuan mesela 76 cm ben katlamadan kullanıyorum. Kilo için sorun olmayacaksa bence bir büyük almakta fayda var hangi ildesiniz bilmiyorum ama marta kadar giyiyorlar genelde
Arçelik marka ama modeli bilemiyorum tam isterseniz birazdan bakayım. aslında en düşük seviyede kullansamda çekiyor benceKurutma makinan hangi model
Her elbiseyi çekiyormu
Hmm çok uzun sürede giymez oralar çabuk ısınır tabii. O zaman siz 6-12 alın bence olmazsa değişim yaparsınız.Antalya
Bizde yeni aldık kurutmayı ama çekme yapmadı henüz acaba kullandıkça mı çekecek bu kıyafetlerArçelik marka ama modeli bilemiyorum tam isterseniz birazdan bakayım. aslında en düşük seviyede kullansamda çekiyor benceçok sık kullanıyorum çünkü belkide ondandır. Yaz kış onu kullanıyorum.
Valla zamanla çekiyorda renklerde gidiyorBizde yeni aldık kurutmayı ama çekme yapmadı henüz acaba kullandıkça mı çekecek bu kıyafetlerderece dolap kuruluğumu oluyor
Benim kullandığım markadan demek kiKurutmayı ben ilk kıyafetlerinde dahi kullandım. Hiçbirinde çekme/solma yaşamadım. Bir uyku tulumu biraz cekti. Onu da 3 sefer pes peşe atıyorum anca kuruyor. Onda tek çekme biraz yaşadım o da aşırı değil gene yani. O da çok çok yüksek ihtimalle 3 sefer atıyorum diye