2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Calpolu verme sınırı var mı kızlar? Yanı şu kadar gün falan? Doktor 4 saatte bir verebilirsin demisti.Cuma gününden beri veriyorum.ben hala iyilesmedi

Bir yaşta uyku gerilemesi varmış yeni keşifler yürümeye başlamak falan tetikliyormus .Bende malesef bu durumu yaşıyorum benim bebeğim gece uyanmalari değil ama gece ikilere doğru uyuyor ne kadar erken uyanırsa uyansın ara uykunun birini erken uyusun diye yaptirmasam dahi gene gece yarısına kadar yatmamak için diretiyor napcami bilemiyorum ne kadar sürer ondan da emin değilim

Hepsi ayrı tepki veriyor demek ki bazılarında da gündüz uykularına direnme de olabiliyormuş. Eğer durumlarımız uyku gerilemesiyse max 4 hafta içinde düzelir ama işte alışkanlığa dönüşmese birde 18. Ayda var hatırladığım kadarıyla bunun aynısından:) bizimki henüz yürümüyorda ama yürüme hazırlıkları yapıyo geceleri uyumayarak demek ki uykusuzluk zor Allah yardımcımız olsun. Destekli mi uyuyor sizin yavrunuzda?

Calpolu verme sınırı var mı kızlar? Yanı şu kadar gün falan? Doktor 4 saatte bir verebilirsin demisti.Cuma gününden beri veriyorum.ben hala iyilesmedi
5 günden fazla üst üste kullanmamak gerekir diye biliyorum ama geçtiğimiz ay oğlum hasta oldu 2 hafta ateş sürdü 2 gün düzeldi 3 gün ateşliydi gibi. Ama bu süreç 2 hafta sürdü en sonunda artık antibiyotiğe başlattı doktor sonra düzeldi çok şükür.

Lcw uyku tulumlari kaliplari nasil kizlar? 6-12 ay 80 cm.mi almaliyim? Yoksa 12-18 ay 86 cm.kilo olarak 12-18 gözüküyor ama boy olarak olmaz

Lcw uyku tulumlari kaliplari nasil kizlar? 6-12 ay 80 cm.mi almaliyim? Yoksa 12-18 ay 86 cm.kilo olarak 12-18 gözüküyor ama boy olarak olmaz
Bende lcw kullanıyorum 12-18 ay. Oğlum 76 cm. Bence ideal oldu kurutma makineside kullandığım için çekme oluyor. 6-12 bence küçük.

Kurutma makinesi kullanmiyirum ben ama yine de kucük mü olur 6-12
Bdnce 12-18 almakta fayda var boyu katlama imkanı var sonuçta şuan mesela 76 cm ben katlamadan kullanıyorum. Kilo için sorun olmayacaksa bence bir büyük almakta fayda var hangi ildesiniz bilmiyorum ama marta kadar giyiyorlar genelde

Kurutma makinan hangi model
Her elbiseyi çekiyormu
Arçelik marka ama modeli bilemiyorum tam isterseniz birazdan bakayım. aslında en düşük seviyede kullansamda çekiyor bence çok sık kullanıyorum çünkü belkide ondandır. Yaz kış onu kullanıyorum.

Arçelik marka ama modeli bilemiyorum tam isterseniz birazdan bakayım. aslında en düşük seviyede kullansamda çekiyor bence çok sık kullanıyorum çünkü belkide ondandır. Yaz kış onu kullanıyorum.
Bizde yeni aldık kurutmayı ama çekme yapmadı henüz acaba kullandıkça mı çekecek bu kıyafetler derece dolap kuruluğumu oluyor

Bizde yeni aldık kurutmayı ama çekme yapmadı henüz acaba kullandıkça mı çekecek bu kıyafetler derece dolap kuruluğumu oluyor
Valla zamanla çekiyorda renklerde gidiyor tabii benim kadar sık kullanmazsınız belki ama ben yazın bile asmıyorum kızımın alerjik astımından dolayı. Evet evet 1.55 dk askı kuruluğunda kurutuyorum en alt seviye bu bizde

Kurutmayı ben ilk kıyafetlerinde dahi kullandım. Hiçbirinde çekme/solma yaşamadım. Bir uyku tulumu biraz cekti. Onu da 3 sefer pes peşe atıyorum anca kuruyor. Onda tek çekme biraz yaşadım o da aşırı değil gene yani. O da çok çok yüksek ihtimalle 3 sefer atıyorum diye

Benim kullandığım markadan demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…