- 24 Ağustos 2018
- 6.942
- 10.561
- 41
- Konu Sahibi sunshine__
- #81.521
sheilata lcw 12-18 ay aldım. Bebek 74 cm’di. Kolunu bacağını kıvırıyorum. Ben 1.6 tog almışım çok kalın, aklında bulunsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Programdandır belkide kuzumBenim kullandığım markadan demek ki
Benimki siemens benim kıyafetlerin de rengi soldu çok can sıkıcı ya canlı renk kalmıyorValla zamanla çekiyorda renklerde gidiyor tabii benim kadar sık kullanmazsınız belki ama ben yazın bile asmıyorum kızımın alerjik astımından dolayı. Evet evet 1.55 dk askı kuruluğunda kurutuyorum en alt seviye bu bizde
Sen hangi programı kullanıyosun canımProgramdandır belkide kuzum
Dolap kuruluğu en sıcak derece olan. Direk kurutuyor. Bazıları çekiyor, bazıları çekmiyor ya da bebem büyüyor anlamıyorum.Bizde yeni aldık kurutmayı ama çekme yapmadı henüz acaba kullandıkça mı çekecek bu kıyafetler derece dolap kuruluğumu oluyor
Hayat soldurmuştur be canım. (İstanbul yağışlı, kapalı, ben melankolik )Benimki siemens benim kıyafetlerin de rengi soldu çok can sıkıcı ya canlı renk kalmıyor
Karmaya atıyorum ben her seyi kuzumSen hangi programı kullanıyosun canım
1 tog almak daha mi mantikli olur? Kolunu bacagini kivirinca rahat oluyor mu peki,öyle almak daha mi iyi olur sencesheilata lcw 12-18 ay aldım. Bebek 74 cm’di. Kolunu bacağını kıvırıyorum. Ben 1.6 tog almışım çok kalın, aklında bulunsun.
Benim makine kaynaklı o zaman ya hep soluyor bebişin kıyafetleri falan daKarmaya atıyorum ben her seyi kuzum
Bizde 1 tog var 24 derecede hemen terledi sırtı bile. Giydiremiyorum o yüzden. 22 küsür derecede şuan ev, ateş sorunu oldugu için deneyemedim bu sıcaklıkta terler mi bilmiyorum1 tog almak daha mi mantikli olur? Kolunu bacagini kivirinca rahat oluyor mu peki,öyle almak daha mi iyi olur sence
İştah bir süredir bizde de yok düzelmesini bekliyorum en son kilo 9 boy 75 cm di. Yaş kontrolünde öğrenicez bakalım zayıfladı mıBacılar, biz de yine bir hastalık evresindeyiz. Bugün doktora gittik, boy kilo vs de baktı gidince. 9 buçuk kilo 76 cm olmuş yavrum. Burunlar sümüklü, keyifler bitik, ilaç verirken burun açarken anamdan emdiğim süt burnumdan geliyor. İştah ve morEller sıfır sıfır sıfır.
İnşallah zayıflamamıstır minik, çabucak istahlari gelsinİştah bir süredir bizde de yok düzelmesini bekliyorum en son kilo 9 boy 75 cm di. Yaş kontrolünde öğrenicez bakalım zayıfladı mı
Olabilir canım belkideBenim makine kaynaklı o zaman ya hep soluyor bebişin kıyafetleri falan da
Zaten yatmak için giyiyor. Gezinirken rahat etmiyor. 1.6’yı giydiremiyorum şu an. İki gün giydirdim egzama döktü. Doktor terlemiş ondan olmuş dedi. içine de sadece bez giydirmiştim. Şu an normal pijama takımıyla yatıyor bebek1 tog almak daha mi mantikli olur? Kolunu bacagini kivirinca rahat oluyor mu peki,öyle almak daha mi iyi olur sence
Ay alamicak miyim o zaman.0.3 tog owli giyiyor hala.bunda bile saci twrliyor geceleri,her gün carsaf degistiriyorum,denersen yazar misin ona göre petegi kapatirim olmadiBizde 1 tog var 24 derecede hemen terledi sırtı bile. Giydiremiyorum o yüzden. 22 küsür derecede şuan ev, ateş sorunu oldugu için deneyemedim bu sıcaklıkta terler mi bilmiyorum
24 derecede normal günlük tulumuyla yatıyor. Uyku tulumu baktım ama ev sıcak terleyecek diye vazgeçtim.Ay alamicak miyim o zaman.0.3 tog owli giyiyor hala.bunda bile saci twrliyor geceleri,her gün carsaf degistiriyorum,denersen yazar misin ona göre petegi kapatirim olmadi
Ben de uzun kollu zibin tayt üstüne de 0.3 tog owli giydiriyorum24 derecede normal günlük tulumuyla yatıyor. Uyku tulumu baktım ama ev sıcak terleyecek diye vazgeçtim.
Biz tokatta yaşıyoruz şehir zaten soğuk ama yatak odamızda çok serin oluyo tulumsuz düşünemiyorum ne olurduk:) çünkü sürekli döndüğü için zaten üstü örtülü kalamıyorGaliba uyku tulumlarını da boşuna aldık
Sizin gibi soğuk şehirlerde yaşayanlar için ideal tabi. Bizim ev 24-25 derece oluyor. Tişörtle oturuyoruz.Biz tokatta yaşıyoruz şehir zaten soğuk ama yatak odamızda çok serin oluyo tulumsuz düşünemiyorum ne olurduk:) çünkü sürekli döndüğü için zaten üstü örtülü kalamıyor