2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Cok üzüldüm ya, çok geçmiş olsun 🙏🏽 doktor ne dedi? Şimdi nasıl bebiş? 🌹🌹
Doktora gitmedik eczacıyla konuştuk telefondan o koydu gönderdi hava aşırı soğuk 2 saat yolculuk orda bekleme süresi gidecek yerde yok dışarda oluyoruz genelde sonra tekrar dönüş 2 saat bu havada daha kötü olsun istemiyorum hastaneye gitmiyorum kolay kolay 😐

Doktora gitmedik eczacıyla konuştuk telefondan o koydu gönderdi hava aşırı soğuk 2 saat yolculuk orda bekleme süresi gidecek yerde yok dışarda oluyoruz genelde sonra tekrar dönüş 2 saat bu havada daha kötü olsun istemiyorum hastaneye gitmiyorum kolay kolay 😐
😥😥😥 zor şartlar, anladım… daha kötü olmasın, doğru diyorsun… İnsallah yarına iyileşir 🙏🏽 bizi de haberdar et lütfen 🌹

Bebeğim yaklaşık 1 saat önce koltuktan düştü bebeyatmazlar var peluş oturak gibi birşey onun içindeydi mutfağa birşey almaya gittim yere düştü hemen aldım yüzünü yıkadım ağladı korktu canı yandı ama sonra sakinleşti mama vericektim sakinleşince mama verdim sonra kucağıma aldım dolaşırken birden fışkırarak kustu sadece alnında bir kızarıklık var buz kompresi yapıyorum keyfi yerinde ama kusması çok korkuttu beni ne yapmalıyım doktora gitmeli miyim beklemeli miyim
Merak ettim bayağı oldu yazalı ne yaptınız doktora gittiniz mi bebeğiniz nasıl?

Hiç kıpırdamıyor ya gözünü açıp kapatıyor
Arada oluyordu son zamanlarda dişten diyordum ama bu sefer baya kötü sanırım iki gün oldu böyle gece gündüz
Geçmiş olsun canım yani arayip sorabileceğin bi doktor da olsa olur ama şartlar zor diyorsan sen daha iyi bilirsin en yakın aile hekimliği de mi çok uzak gündüz en azından sizden sorumlu olan ebeye falan telefon da sorsan

X