Ben 2 gün önce yaptırdım akşam saat 9.00'da ateşi çıktı o zaman calpol verdim yarım ölçekBugün verem aşısı olduk. Sizce hemen calpol veriyim mi? Yoksa ateşi çıkmasını mi bekliyim? Aşı yaptıranlar ateşi ne zaman çıktı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 2 gün önce yaptırdım akşam saat 9.00'da ateşi çıktı o zaman calpol verdim yarım ölçekBugün verem aşısı olduk. Sizce hemen calpol veriyim mi? Yoksa ateşi çıkmasını mi bekliyim? Aşı yaptıranlar ateşi ne zaman çıktı?
3-4 gün önce aynısını ben de yaşadım akşamları özellikle süt çok az geliyordu kızım doymamış gibi ağlıyordu sağdığımda da neredeyse hiç çıkmıyordu mecbur mama aldım ama bir kez verdim sonra stresimi azalttım bol meyve bol su ve protein oranını arttırarak sütümü normale çevirdimkızlaaarrr hiç tahmin etmediğim bir şey oldu. bebeğime sütüm yetmiyor galiba ya ben normalde hiperlaktasyon yaşadığımı filan düşünüyordum ve daralmaya başlamıştım artık sürekli meme doluluğu ve ağrıdan ama sen misin şikayet eden. birdenbire memelerim yumuşacık oldu ama bomboş gibi bir yumuşaklık 6-7 dkda falan hiçbir şey gelmez oluyor sıkınca ve bebek de ağlamaya devam ediyor. bir şekilde avutuyorum ama cidden aç mı kalıyor yoksa zaten gerekenden fazla emmek istediği için mi böyle anlamadım. burada aynı şekilde sütüm gitti diye yazanlar olmuştu. vardır ya emdikçe gelir falan diyordum ama şimdi anladım o çaresizliği. bugün malt içecek, çerez, pekmez ne varsa yedim su içtim bol bol ama hâlâ aynı. günde 6 kez çiş yaptı yani hepsi aşırı dolu değildi bezlerinin ama 3 tanesi baya doluydu. doyduğuna inanmak istiyorum bunlara bakarak ama emin de olamıyorum ya. mama alıp versem mi bu noktada yoksa emzirmeye mi odaklanayım sizce
ben öncekinden çok farklı bişey yemiyorum aslında ama ben de dikkat edeyim. sadece tahin pekmez bol yiyordum kahvaltıda. on gündür filan yemiyorum çok kilo alıyorum diye. devam edeyim ben ona. meyve ne yedin canım?3-4 gün önce aynısını ben de yaşadım akşamları özellikle süt çok az geliyordu kızım doymamış gibi ağlıyordu sağdığımda da neredeyse hiç çıkmıyordu mecbur mama aldım ama bir kez verdim sonra stresimi azalttım bol meyve bol su ve protein oranını arttırarak sütümü normale çevirdim
Bende daha yeni stok yapmıştım biraz ondan alamadım ya Bir de sonra numarası olmazsa dedim ama siveno çamaşır deterjanı felan da çok uygun ondan aldım3 numara bionatural tükenmiş bile
evet şu an bol bol emziriyorum 2 saat bile olmadan ki zaten bebek de emiyor. inşallah artar yaSağın, emzirin, o emdikçe çoğalacak. Arkadaşımın 4. aydan sonra çoğaldı sütü çocuk uyku gerilemesinde durmadan emdiği dönemde.
akış hızına aşırı sinirleniyor. önceden bol bol akıyordu mememden şimdi deli gibi çekiyor vakumluyor 5 dkda bitiyor bir meme canım ya. max 5 dk yani süre tuttum kaç kere. kilosunu takip edicem bugün tarttım 5850 çıktı bir de haftaya tartıcam bakalım daha net anlarım herhalde :/ çok panik oldum dün bebek ciyak ciyak ağladı falan bir ara. şimdi sadece emzirmeye odaklandımCanım yetmese rahatlayıp uyuyamaz yetiyordur o hep fazla akmasına alıştığı için akış hızı sinirini bozmuştur. 50 ml çıkıyorsa müthiş valla benim bir göğsümden 30 ml falan çıkıyor ama gayet de doyuyor kilo alıyor bebişim ki biz sizden büyüğüz Memelerin terbiye olmuş olabilir. Ama artırmanın tek yolu sık emzirme bol su kuzum başka yaptığın yediğin işe yaramıyor. Bebiş uyanmasın dersen sağ ama rüya öğünü yaptırabiliyorsan uyandırmadan öyle emzir.
Bana süt ve yumurta diyeti başladılar diyete başladığımdan beri sütüm azaldı o yüzden proteini arttırdım her gün mutlaka kırmızı et ya da beyaz et birini tüketiyorum meyve olarak ayva ve armut yiyorum. Tahin çok etkili ben tahin pekmez olarak yiyemiyorum ama tahin helvası yiyorumben öncekinden çok farklı bişey yemiyorum aslında ama ben de dikkat edeyim. sadece tahin pekmez bol yiyordum kahvaltıda. on gündür filan yemiyorum çok kilo alıyorum diye. devam edeyim ben ona. meyve ne yedin canım?
Haftaya olacağız veremi ama ateş 38’i geçmeden verme dediler bence dr biraz vücut kendi savaşsınBugün verem aşısı olduk. Sizce hemen calpol veriyim mi? Yoksa ateşi çıkmasını mi bekliyim? Aşı yaptıranlar ateşi ne zaman çıktı?
emdikten sonra yapıyorsa ishal değildir demişti doktor bize. emdikten sonra iki kere filan yapıyorsa olabilir demişti ama kesin bişey diyemiyorum tabii ki. rengi kokusu filan farklı mı nasıl?Kızlar oğlum geceye kadar her emmeden sonra kaka yapıyor günde 6 kez rahat yapıyordur ishal olabilir mi ? Kakası hep sıvı zaten nasıl anlaşılır ishal olsa ?