2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Benimki siemens benim kıyafetlerin de rengi soldu çok can sıkıcı ya canlı renk kalmıyor

Bizde yeni aldık kurutmayı ama çekme yapmadı henüz acaba kullandıkça mı çekecek bu kıyafetler derece dolap kuruluğumu oluyor
Dolap kuruluğu en sıcak derece olan. Direk kurutuyor. Bazıları çekiyor, bazıları çekmiyor ya da bebem büyüyor anlamıyorum.
Benimki siemens benim kıyafetlerin de rengi soldu çok can sıkıcı ya canlı renk kalmıyor
Hayat soldurmuştur be canım. (İstanbul yağışlı, kapalı, ben melankolik )

1 tog almak daha mi mantikli olur? Kolunu bacagini kivirinca rahat oluyor mu peki,öyle almak daha mi iyi olur sence
Bizde 1 tog var 24 derecede hemen terledi sırtı bile. Giydiremiyorum o yüzden. 22 küsür derecede şuan ev, ateş sorunu oldugu için deneyemedim bu sıcaklıkta terler mi bilmiyorum

İştah bir süredir bizde de yok düzelmesini bekliyorum en son kilo 9 boy 75 cm di. Yaş kontrolünde öğrenicez bakalım zayıfladı mı

1 tog almak daha mi mantikli olur? Kolunu bacagini kivirinca rahat oluyor mu peki,öyle almak daha mi iyi olur sence
Zaten yatmak için giyiyor. Gezinirken rahat etmiyor. 1.6’yı giydiremiyorum şu an. İki gün giydirdim egzama döktü. Doktor terlemiş ondan olmuş dedi. içine de sadece bez giydirmiştim. Şu an normal pijama takımıyla yatıyor bebek

Bizde 1 tog var 24 derecede hemen terledi sırtı bile. Giydiremiyorum o yüzden. 22 küsür derecede şuan ev, ateş sorunu oldugu için deneyemedim bu sıcaklıkta terler mi bilmiyorum
Ay alamicak miyim o zaman.0.3 tog owli giyiyor hala.bunda bile saci twrliyor geceleri,her gün carsaf degistiriyorum,denersen yazar misin ona göre petegi kapatirim olmadi

Ay alamicak miyim o zaman.0.3 tog owli giyiyor hala.bunda bile saci twrliyor geceleri,her gün carsaf degistiriyorum,denersen yazar misin ona göre petegi kapatirim olmadi
24 derecede normal günlük tulumuyla yatıyor. Uyku tulumu baktım ama ev sıcak terleyecek diye vazgeçtim.

Biz tokatta yaşıyoruz şehir zaten soğuk ama yatak odamızda çok serin oluyo tulumsuz düşünemiyorum ne olurduk:) çünkü sürekli döndüğü için zaten üstü örtülü kalamıyor
Sizin gibi soğuk şehirlerde yaşayanlar için ideal tabi. Bizim ev 24-25 derece oluyor. Tişörtle oturuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…