• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
ilk aldığımız kıyafetler maksimum bir ay, sonrakiler üç ay üç ay ya, artık 6 aya çıktı. Tulumu giydirirsin illa. Çok mu kalın ki? Antalya olunca bilemedim, sezonu az olabilir ama ben kızıma 9-12 ay aldığım h&m body ve tulumları iki yaşına kadar giydirmiştim. Sen bilirsin ama iade de edebilirsin tabi. Burda kargocularda hep sıra oluyor bana çok zor geliyor ☺️
Ayaklı tulum canim,ayaklari büyür diye düsündüm yoksa seneye kisa giyerdi kesin.hm kaliplari büyük 6 aylik aldigim takimlari giydiriyorum simdi,üzülmüstüm next gibi giyemicek diye

Ben ya 9.ayda ya da 10.ayda yaptırdım. 1 yasta tekrar getir pekiştirme dozunu yapalım dedi. Yasında 2.dozunu olacak yani
Biz de 9da yaptirdik kizamik diye yaptirdik onu ama bunda kapsam daha genis sanki kizamik + baska seyler gibi geldi 😊 Ayni ise de bilmiyorum o zaman daha rahat olurum o cok yormamisti bizi😊

Ayaklı tulum canim,ayaklari büyür diye düsündüm yoksa seneye kisa giyerdi kesin.hm kaliplari büyük 6 aylik aldigim takimlari giydiriyorum simdi,üzülmüstüm next gibi giyemicek diye
Ebebekten evde giysin diye 9 ay tulumları almıştım 5 tane 😂 kasmaya başladı ayaktan. Dedim ayakları keserim, anneme diktiririm kesilen yeri ayaksız tulum olarak giyer evde. Hm’den sepet yaptım ama 9-12 aylıklar bile 80 cm. 12 aylık almicam büyük kalıpları 9-12 alıcam sanırım.

Beni cüce sanıyorlardı ilkokulda herkesten bir kafa küçüktüm. 10. Persantilde bile değilimdir. Bir metre boyla başladım ilkokula 17 kiloydum.
Şimdi de uzun değilim ama herkesten bir kafa kısa değilim artık.
Benim boyum 1.62 zaten ne kadar uzun olabilirki bebem 😂 doktor hesapları 1.63 cm +-6 cm olabilir dedi ana baba boyuna göre

Ebebekten evde giysin diye 9 ay tulumları almıştım 5 tane 😂 kasmaya başladı ayaktan. Dedim ayakları keserim, anneme diktiririm kesilen yeri ayaksız tulum olarak giyer evde. Hm’den sepet yaptım ama 9-12 aylıklar bile 80 cm. 12 aylık almicam büyük kalıpları 9-12 alıcam sanırım.
Evet büyük canim.bir de kestiremiyorum ben simdi 12-18 ay alsam belki giyemicek bu sene.o yüzden önceden almicam artik.hm den 9-12 aylik tayt zibin seti aldim.3 tane de tayt aldim.oluyor su an iyi de oldu.taytlari sicacik tutar gibi cok begendim

Eklentiler

• IMG_2814.webp
    IMG_2814.webp
    85,5 KB · Görüntüleme: 37
Ebebek kalıplar küçük. Ben ayaklı almıyorum. Daha soğuk hava olunca çoraplı alırım belki. Şu an çıplak ayak geziyor.

Sanırım böyle bişey yaptı
Oğlumun boyu eşimle, kızımın boyu benimle aynı çıkıyor 😂
Ama biz spor yapmadık, sağlıklı beslenmedik. Bence bi 5 cm ordan uzun olurlar.
Eşimin halası 150, kocası 170’ti. Büyük kızı 175 boyunda. Bazen dış aileye çekebiliyor ama bizim dış ailede de uzun biri yok.

Biz de 9da yaptirdik kizamik diye yaptirdik onu ama bunda kapsam daha genis sanki kizamik + baska seyler gibi geldi 😊 Ayni ise de bilmiyorum o zaman daha rahat olurum o cok yormamisti bizi😊
KKK aşısı diye geçiyor. Kızamık+kabakulak+kızamıkçık. Aynı aşı aslında yani. Pekiştirmedir sizin de. Farklı bir aşı yok 12.ayda bildiğim kadarıyla ☺️

Oğlumun boyu eşimle, kızımın boyu benimle aynı çıkıyor 😂
Ama biz spor yapmadık, sağlıklı beslenmedik. Bence bi 5 cm ordan uzun olurlar.
Eşimin halası 150, kocası 170’ti. Büyük kızı 175 boyunda. Bazen dış aileye çekebiliyor ama bizim dış ailede de uzun biri yok.
Kardeşim de dayıma çekti diyorlar ama onu da geçti 1.86 gibi bişeydi en son. İkimiz de baskete gittik (1 ay kadar 😂) kardeşimin boyu beni geçene kadar zorbalıyordum onu, sonra o beni zorbaladı (şaka bir yana çok severim kendisini)

Yaa doğrudur o zaman. Bana tek , 12.ayda da getir pekiştirme dozunu yapalım demişti. Başka aşıdan bahsetmedi o yüzden öyle dedim. Unutmuştur belki demeyi. Ben de bakmadım açıkçası aşılarına. Doğrudur kuzum
Dün defterine baktım kızın 3k aşısının yanında başkaları da vardı ama yanımda değil çekip atarım akşama. Sanki totalde 3 tane gibi aklımda kalmış. Bize 1yaşını doldursun öyle gelirsiniz dedi.

Arkadaşlar merhaba oğlum 11 ay 23 günlük. 4-5 gecedir ciddi bir uyku gerilemesi yaşıyoruz saat başı uyanıyor. Sabah 4’e kadar uyanmalarda kolay uykuya dönsede 4’den sonra uyandığında 6’ları bulabiliyor. 12. Ay uyku gerilemesi olabilir mi? Sizde var mı böyle durumlar. Evet destekli uyuyor sallıyorum ama dahs önce sanırım 4. Ayda böyle olmuştu sadece p yüzden dönemsel diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Sallamayı bıraktırıcam ama şuan bunun için uygun bir dönem mi emin olamıyorum hali hazırda gerileme dönemindeyken birde desteği kesmek dahada işleri zorlaştırır mı dönemin geçmesini mi beklemem gerek emin olamıyorum. O yüzden sormak istedim aynı dönemde olup gece uyku sorunu yaşayan var mıdır diye ?

Arkadaşlar merhaba oğlum 11 ay 23 günlük. 4-5 gecedir ciddi bir uyku gerilemesi yaşıyoruz saat başı uyanıyor. Sabah 4’e kadar uyanmalarda kolay uykuya dönsede 4’den sonra uyandığında 6’ları bulabiliyor. 12. Ay uyku gerilemesi olabilir mi? Sizde var mı böyle durumlar. Evet destekli uyuyor sallıyorum ama dahs önce sanırım 4. Ayda böyle olmuştu sadece p yüzden dönemsel diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Sallamayı bıraktırıcam ama şuan bunun için uygun bir dönem mi emin olamıyorum hali hazırda gerileme dönemindeyken birde desteği kesmek dahada işleri zorlaştırır mı dönemin geçmesini mi beklemem gerek emin olamıyorum. O yüzden sormak istedim aynı dönemde olup gece uyku sorunu yaşayan var mıdır diye ?
Biz de yeni 11 aylık olduk üstten 4 diş birden geliyor çok uyandırıyor maalesef. Böyle bir şey olabilir mi?

Biz de yeni 11 aylık olduk üstten 4 diş birden geliyor çok uyandırıyor maalesef. Böyle bir şey olabilir mi?
Aslında üstte 2 kabarık görünüyo ama diş dönemlerindekinden farklı bir şey gibi bir gün calpol verip ağrıdan mı böyle yapıyor diye deneyebilirim aslında

Back