2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Bugün aşı olduk biz kkk. Kız okula başladı. Ondan bişey bulaşmasın. Ben 1. Sınıfa giderken kabakulak olmuş, çok hafif geçirmiştim. Kardeşim 3 yaşındaydı. Aşı olmasına rağmen zor geçirmişti.

Ülkenin çeşitli yerlerinde hemşire/ebe akrabalarım var dün hepsine sordum aşıyı. Biri hariç hiçbirinde yok, ne zaman gelir belli değil vs dediler. Ne şanslısın. Biz de ilkokulda kızamık geçirdik, hâlâ muhteşem bir sıcaklıkla hatırlıyoruz tüm kardeşler o günleri. Okula gitmediğimiz harika bir tatildi bize çocukken

Bugün menüde kıymalı salçalı yeşil fasulye vardı. İlikli kemik suyu da kattım biraz sulu olunca pirinç de attım yedi kız.

Bir haftadır aşırı huysuz karanfilli yağı parmağımla sürerken 2. Dişi de hissettim bayağı çıkmış o da, ama hala isyanlarda bebem cumartesi kontrolde sorucam doktora ne kullanayım diye.

Of ya ben sordum hala calpol rezene papatya diyor bana.

Geçmiş olsun canım
Bebeğe ciğer veren var mı? Dana ciğeri verilebiliyor mu? Sadece kuzu mu?
ben verdim canım. Dana ciğeri iyice pişirdim ipli rondo ile küçülttüm verdim. Doktor ayda 2 defa ciğer yesin dedi.
Kızlar kaç numara bez kullanıyorsınuz
Ben 4e geçtim sleepy
Ben mümkün olduğunca sesli oyuncak almıyorum kafam götürmüyor. Evdeki enstrümanlarla denesin istiyorum. Bir de birkaç kez müzik aleti satan büyük showroomlara götürdüm piyano,bateri falan denedi. Gerçeğiyle yapması hoşuma gitti.

Biz yapardık canım hangi şehirdesin sen?

Kızlar,eşlerinizle ayrı mı yatıyorsunuz? Bu yüzden tartistik su anda
Ayrı yatıyoruz ama öncesinde mutlaka anne baba saati yapıyoruz. Her akşam yarım saat birlikte yatma, sarılma kuralı koydum ben. (Eğer yapmazsa akıl sağlımı duygu sağlığımın ele geçireceğini ve depresyona girip onu sıkıntıya sokabileceğimi güzel güzel anlattım. Benim duygusal ihtiyacım bu dedim. O da sağolsun bu kurala uyuyor. Seve seve geliyormuş gibi yapıyor ) maksat başbaşa vakit geçirmekti ama bebenin fotolarına bakıyoruz şimdilik

Bana whatsaptan 1 yasinda yapilacak yazmis canim bu asi icin.
Bizimde 12.ayda olacak. Aşı takviminde 9. Ayda yok. Salgın olan yerlerde 9.ayda yapılır demişti doktorum.
Salgın ihtimalinin yüksek olduğu kozmopolit şehitlerde 9. Ayda yapılması daha iyiymiş ama daha (ne desem bilemedim) şehirlerde 12. Ayı öneriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…