- 24 Ağustos 2018
- 6.712
- 10.104
- 41
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #79.141
Evet çok özlüyoruz.
EVet bayagdir girmiyor mahkeme vs vardi hakkinda hayirlisi olsun. Girmeyi tamamen birakti gibi gozukuyor. Biz de yazdik cevap alamadik hic girmemis
Çok mesaj attım ama dönmedi hiç. İnşallah iyidir. Girmeyecek herhalde bir daha bu gidişle
Çok mesaj attım ama dönmedi hiç. İnşallah iyidir. Girmeyecek herhalde bir daha bu gidişle
Ülkenin çeşitli yerlerinde hemşire/ebe akrabalarım var dün hepsine sordum aşıyı. Biri hariç hiçbirinde yok, ne zaman gelir belli değil vs dediler. Ne şanslısın. Biz de ilkokulda kızamık geçirdik, hâlâ muhteşem bir sıcaklıkla hatırlıyoruz tüm kardeşler o günleri. Okula gitmediğimiz harika bir tatildi bize çocukkenBugün aşı olduk biz kkk. Kız okula başladı. Ondan bişey bulaşmasın. Ben 1. Sınıfa giderken kabakulak olmuş, çok hafif geçirmiştim. Kardeşim 3 yaşındaydı. Aşı olmasına rağmen zor geçirmişti.
Cok etkilesim yok diye gitti sanirim.bir ara farkli farkli konular aciyordu konusulsun diye,belki sıkılmıstır umarim.öyledir her sey yolundadir
Of ya ben sordum hala calpol rezene papatya diyor bana.Bugün menüde kıymalı salçalı yeşil fasulye vardı. İlikli kemik suyu da kattım biraz sulu olunca pirinç de attımyedi kız.
Bir haftadır aşırı huysuz karanfilli yağı parmağımla sürerken 2. Dişi de hissettim bayağı çıkmış o da, ama hala isyanlarda bebemcumartesi kontrolde sorucam doktora ne kullanayım diye.
Diş yapısını bozabilir dedıNeden önermiyor zararlı mı yoksa ya biz baya kullandık
Ay o cuma selası sabah ki namazdan önceki sela değil mi?Kızlar cuma selası okunuyor. Hadi bebekleri sallayalım. Salladım selaya yürüsün gelecek cumaya diyelimm. Ne kaybederiz kii ahahah bunu da yapmadık demeyiz
Allah korusun.Kızlar hamilelikte toksoplazmayı duydunuz mu benimki yüksek çıkmış üstündende üç hafta geçti tahlilin sonuca yeni baktım internetten araştırınca korkunç şeyler yazıyor gebelik sonlanmasına kadar
Papatya bi canıyla ne etsin bebeyeOf ya ben sordum hala calpol rezene papatya diyor bana.
Geçmiş olsun canımŞöyle bişey sivilce mi acaba? İlk başta ben online toplantıya giricem diye yatak odasına yatağına koydum, yatağında piyanosu ve halkaları vardı. Toplantı esnasında bir ağlar gibi oldu ama sustu. 10 dakka sonra gittim dudağı kırmızıydı herhalde piyanosuna çarptı diye düşündüm ama bugün arkadaşlarıma gösterdim uçuk dediler hafif kabarık gibi ama uçuk gibi de göz göz değil.
ben verdim canım. Dana ciğeri iyice pişirdim ipli rondo ile küçülttüm verdim. Doktor ayda 2 defa ciğer yesin dedi.Bebeğe ciğer veren var mı? Dana ciğeri verilebiliyor mu? Sadece kuzu mu?
Ben 4e geçtim sleepyKızlar kaç numara bez kullanıyorsınuz
Ben mümkün olduğunca sesli oyuncak almıyorum kafam götürmüyor. Evdeki enstrümanlarla denesin istiyorum. Bir de birkaç kez müzik aleti satan büyük showroomlara götürdüm piyano,bateri falan denedi. Gerçeğiyle yapması hoşuma gitti.Sunman Mikrofonlu Org 32 Tuşlu Siyah & Beyaz S00099000 - Müzik Aletleri - Eğitici Oyuncaklar - Toolstoy.
Kizlar boyle bir sey alan var mi
Biz yapardık canım hangi şehirdesin sen?Bizim doktor 10.ayda cagirdi.bugün saglik ocagina aşı yaptirmaya gittim.boyunu bilmiyorum ama kilosu kıyafette 9270 geldi.bizim doktor aksine mamayi icsin icebildigi kadar diyor,hareketli zamanlari kiloyu verir diyor.bir de kizamikcik aşısı olamadik 2 aydir gelmiyormus eczanede de bulamadik.ebe Türkiye geneli böyle dedi,siz yaptirabildiniz mi?
Ayrı yatıyoruz ama öncesinde mutlaka anne baba saati yapıyoruz. Her akşam yarım saat birlikte yatma, sarılma kuralı koydum ben. (Eğer yapmazsa akıl sağlımı duygu sağlığımın ele geçireceğini ve depresyona girip onu sıkıntıya sokabileceğimi güzel güzel anlattım. Benim duygusal ihtiyacım bu dedim. O da sağolsun bu kurala uyuyor. Seve seve geliyormuş gibi yapıyorKızlar,eşlerinizle ayrı mı yatıyorsunuz? Bu yüzden tartistik su anda
Yok kıız öğlen namazından 1 saat falan önce cuma selâsı okunuyor ya. O zaman yapılıyorAy o cuma selası sabah ki namazdan önceki sela değil mi?
Bana whatsaptan 1 yasinda yapilacak yazmis canim bu asi icin.
Salgın ihtimalinin yüksek olduğu kozmopolit şehitlerde 9. Ayda yapılması daha iyiymiş ama daha (ne desem bilemedim) şehirlerde 12. Ayı öneriyorlarBizimde 12.ayda olacak. Aşı takviminde 9. Ayda yok. Salgın olan yerlerde 9.ayda yapılır demişti doktorum.
Ben de onu kastetmiştimde yazamamışımYok kıız öğlen namazından 1 saat falan önce cuma selâsı okunuyor ya. O zaman yapılıyor