-
- Konu Sahibi sunshine__
- #79.161
Evet doktorum da hani nerde salgın dedi:) 12 ti bekleyelim dedi. Bu arada sağlık ocağı da hiç aramadı kimbilir ellerinde yoktur.Salgın ihtimalinin yüksek olduğu kozmopolit şehitlerde 9. Ayda yapılması daha iyiymiş ama daha (ne desem bilemedim) şehirlerde 12. Ayı öneriyorlar
Yakın zaman derken:) Hadi inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırızBütün 9 sayfayı okumanın rahatlığı ile gidip yatabilirim.
Benim bebişin üst iki dişi aynı anda geliyor kaç gündür mahfetti gerçekten bugün uzunca bir Taksim turu yaptırdım nasıl yorulduysa ağrı sızı dinlemeden sızdı. Geceye Allah kerim. İnşallah biraz olsun insaflı davranır kızım.
Kızlar bu arada hayırlısıyla bana dua edin yakın zamanda hayırlısıyla 2. Ye hamile kalayım. Yoksa yaş ileri, tüp bebek pahalı, vs vs derken bebiş kardeşsiz kalmasın.
Yok kuzum… ee yarın bebeleri sallıyor muyuz ?Ben de onu kastetmiştimde yazamamışımsenin dediğini perşembe gecesi okunuyor (yarın cuma diye) o sandım.
Ne diyorduk. Bakalım ilk kimin bebesi yürüyecek :))Yok kuzum… ee yarın bebeleri sallıyor muyuz ?
AntalyaBiz yapardık canım hangi şehirdesin sen?
Maksat salgın olduğunda bizimkilerin aşılı olması ve Allah korusun yakalanırlarsa hafif atlatmaları değil mi? 2 senedir uyuz salgını var meselaEvet doktorum da hani nerde salgın dedi:) 12 ti bekleyelim dedi. Bu arada sağlık ocağı da hiç aramadı kimbilir ellerinde yoktur.
salalım kız bakalım ne olacakYok kuzum… ee yarın bebeleri sallıyor muyuz ?
Salladım selayaa yürüsün gelecek cumayaaaNe diyorduk. Bakalım ilk kimin bebesi yürüyecek :))
Benimkinde geçen haftaki sallamadan sonra, ellerini tutunca adım atmaya başladı bu aradaa. O da yoktu bizdesalalım kız bakalım ne olacak
Evde muzik aleti yok tencere tava olur mukafam götürmüyor. Evdeki enstrümanlarla denesin istiyorum.
Hadi insallah canim carsamba kadin doguma gittim akintim var enfeksiyon varmis yumurtalarin gayet iyi dedi iki test aldi smear ve hpv. 1 aya cikar dedi. Maddiyatimiz el verseydi ben de 3 yasina yakin dusunurdum iki uc bakici lazimBütün 9 sayfayı okumanın rahatlığı ile gidip yatabilirim.
Benim bebişin üst iki dişi aynı anda geliyor kaç gündür mahfetti gerçekten bugün uzunca bir Taksim turu yaptırdım nasıl yorulduysa ağrı sızı dinlemeden sızdı. Geceye Allah kerim. İnşallah biraz olsun insaflı davranır kızım.
Kızlar bu arada hayırlısıyla bana dua edin yakın zamanda hayırlısıyla 2. Ye hamile kalayım. Yoksa yaş ileri, tüp bebek pahalı, vs vs derken bebiş kardeşsiz kalmasın.
Maşallah hadi bakalım bizimki daha yeni yeni park yatağın kenarına tutunup kalkıyor, ayaklarıyla basıyor. 7. Ayda bastırtmamıştı doktor kemikleri eğrilir diye şimdi kendi istiyor bir şey olmaz herhal. Adım attırmaya çalıştığımda ayaklarını kaldırıyor oturmak istiyorBenimkinde geçen haftaki sallamadan sonra, ellerini tutunca adım atmaya başladı bu aradaa. O da yoktu bizdedenk mi geldii ilgisi var mıı bilmiyorum. Ama sahsen benim hoşuma gitti
Yaa maşallah kuzucuğaa. Artık olmaz bence de ya kaç aylık oldular. Geçenlerde avm de minik bir kız gördüm. Bin maşallah yalpalaya yalpalaya yürüyorduMaşallah hadi bakalım bizimki daha yeni yeni park yatağın kenarına tutunup kalkıyor, ayaklarıyla basıyor. 7. Ayda bastırtmamıştı doktor kemikleri eğrilir diye şimdi kendi istiyor bir şey olmaz herhal. Adım attırmaya çalıştığımda ayaklarını kaldırıyor oturmak istiyor
Kaç yaşındasın kuşum?Bütün 9 sayfayı okumanın rahatlığı ile gidip yatabilirim.
Benim ikiz olmasa heralde bu yaşadıklarımı ömür boyu unutmaz ikinciye cesaretim olmazdı benim için annelik çokkk zzzorBütün 9 sayfayı okumanın rahatlığı ile gidip yatabilirim.
Belki ufaktan bir müzik aleti edinmenin zamanı gelmiştir. Mesela kolay çalınan kalinba, def, bongo vs çokta pahalı değillerEvde muzik aleti yok tencere tava olur mu
Aminnn canım hayırlısı olsun cümlemize inşallahHadi insallah canim carsamba kadin doguma gittim akintim var enfeksiyon varmis yumurtalarin gayet iyi dedi iki test aldi smear ve hpv. 1 aya cikar dedi. Maddiyatimiz el verseydi ben de 3 yasina yakin dusunurdum iki uc bakici lazimhayirli ve saglikli bir sekilde bunlar buyusun de insallah senin de ikinci saglikla oluversin insallahh
40 oldum artıkKaç yaşındasın kuşum?
amin cümlemizin inşallah ben de bebiş için kardeş olsun yalnız olmasın istiyorum. Çok şükür ben kardeşlerimle iyiyim o da öyle olur inşallah. Dua için sağolasın canımBenim ikiz olmasa heralde bu yaşadıklarımı ömür boyu unutmaz ikinciye cesaretim olmazdı benim için annelik çokkk zzzorsürekli anneme nasıl üç kere anne oldun diyip duruyorum Annemin cevap şimdiki bebeler zor siz öyle değildiniz ama ozamanda bukadar bolluk yoktu inşallah senin de gönlüne göre olsun biran evvel
halayı sevdimEvde biri varken bebek bakmak o kadar kolay ki. Eşimin halası bizde bir haftadır. Bir haftadır hiç ağlamadığımı farkettim. Bazen gece alıyor yanına, bazen sabah alıyor. Bizimki zaten gündüz uslu. Uyusak bakmak kolay olacak demek ki.
Cesaretinden isteginden ötürü tebrik ediyorum öncelikleBütün 9 sayfayı okumanın rahatlığı ile gidip yatabilirim.
Ne dedin tam olarakBenimkinde geçen haftaki sallamadan sonra, ellerini tutunca adım atmaya başladı bu aradaa. O da yoktu bizdedenk mi geldii ilgisi var mıı bilmiyorum. Ama sahsen benim hoşuma gitti