- 2 Ağustos 2021
- 5.383
- 5.127
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #78.981
Yürüme belirtisi var mi canim ondan mi yaptin?Kapı eşiğinde ya bu duayla ya da direk salladım selaya yürüsün gelecek cumaya diyerek bebeği sallıyorsun koltuk altından tutup kız o kadarray ben yaptım ahahah hadi bekleyip görelim bakalımm
Valla bilmiyorum doktor kontrolü de bir dahaki haftaya o zamana kadar geçer fotodan da tam anlaşılmıyor sorucam doktoraAy aynı yerde evet öyle bir sey ucukmuymus
Yoo emeklemiyor bileYürüme belirtisi var mi canim ondan mi yaptin?
Seninki emeklemeden yürüyecektir belkiYoo emeklemiyor bilekarşıma çıkıp duruyordu. Ne kaybederim ki dedim yapıverdim. Neden yaptım ben de bilmiyorum
Çok üşengeç bir çocuk hiç sanmıyorumSeninki emeklemeden yürüyecektir belki
GEce kucaginda uyutmayi denedin mi canim hicYine muhteşem bir gece oluyor. Hunim nerede
Kucakta uyuyor zaten. Çok sık uyandı ağlayarak, bir müddettir böyle olmuyordu. Ön iki dişi çok şişmiş, onlar rahatsız ediyor galiba.GEce kucaginda uyutmayi denedin mi canim hic
Benim kiz da dün bütün gün huysuzdu.alttan bir disi beyazlamis görünüyor o mu cikacak acaba dedimKucakta uyuyor zaten. Çok sık uyandı ağlayarak, bir müddettir böyle olmuyordu. Ön iki dişi çok şişmiş, onlar rahatsız ediyor galiba.
Kıyamam, diştendir.Benim kiz da dün bütün gün huysuzdu.alttan bir disi beyazlamis görünüyor o mu cikacak acaba dedim
Evet annemin evindeyim kedimiz var doktorla görüşeceğim haftaiçiEvet kuzum belki igg dir bağışıklıktır diye dedim ama igm ise doktorunla görüşmende fayda var… tekrar tahlil ver olmazsa belkide geçirdin atlattın bile. 3 hafta olmuş sonuçta… sende evde var mıydı evcil hayvan genelde kedi kumundan, köpek dışkısından falan çok geçer. Yoksa da meyve sebzeden etten de geçebiliyor tabi
Benimki de koltuktan tutuna tutuna tintin yürüyor ama koltukaltından tutup yürütmek istediğimizde asla adım atmıyor, hop oturuyor.Ben iki haftadır kıpırdamak dahi istemeyen bebeğimi emeklemeye ve yürümeye çalıştırıyorum emeklemeyi sevmiyor yapabilmeye başladı ama yapmak istemiyor ama yürümeye hevesli seviniyor yürüyünce başardı zannediyor
Emeklerim boşa gitmedi yürümede baya gelişti tek elle hafif destekle gidebiliyor arrık önceden elini tutsamda yürüyemezdi
Bizim de ön dişin ucu çok minik görünüyor çıkmaya zorluyor sanırım gece boyu ağlayarak uyanıyorKucakta uyuyor zaten. Çok sık uyandı ağlayarak, bir müddettir böyle olmuyordu. Ön iki dişi çok şişmiş, onlar rahatsız ediyor galiba.
Kum temizliyor musun kuzum ? Doğrudan kediden yok ama kumdan kapma ihtimalin var. Haberdar edersen sevinirim kuzum çok geçmiş olsunEvet annemin evindeyim kedimiz var doktorla görüşeceğim haftaiçi
4 numara sleepy kilomuzu bilmiyorum ama 8.5 gibiyiz sanırımKızlar kaç numara bez kullanıyorsınuz
Ben çok severim ciğeri hamileyken doktorum yeme a vitamini bakımından çok zengin bebeğe iyi gelmiyor demişti ama doğunca değişmiştir durum dicektim ki şimdi solidstartsa baktım aşağıya ekliyorum dana ciğer vermeyin, verecekseniz çok az 1 çay kaşığı kadar haftada max 1-2 kez diyor.Bebeğe ciğer veren var mı? Dana ciğeri verilebiliyor mu? Sadece kuzu mu?
Ben cok yediriyorum heralde benim.kiza mamayi da hic kesmedim.cok.kilo aldi napsam bilemedim,siz nasil ilerliyorsunuz mama konusunda.yemek yiyor ben yine de 4 saatte bir mamasini vermeye devam ediyorum cünkü ac degil.biliyorum ama veriyorum doktor ver dedi diye4 numara sleepy kilomuzu bilmiyorum ama 8.5 gibiyiz sanırım