2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Ay ben bunu bilmiyorum, burada okundu geçti. Bilsem yapardım 😂
Kapı eşiğinde ya bu duayla ya da direk salladım selaya yürüsün gelecek cumaya diyerek bebeği sallıyorsun koltuk altından tutup kız o kadarr 😄 ay ben yaptım ahahah 😄 hadi bekleyip görelim bakalımm 😄

Eklentiler

• IMG_9752.jpeg
    IMG_9752.jpeg
    138,3 KB · Görüntüleme: 40
Kadinlar kulübünün uygulamasi varmis,tlfnuma inmis nasil olmus o? Ben bir yerden uygulamada indirmedim kizlar

Kesinlikle göğüs pedi çok gereksiz kapalı şekilde dolapta duruyor.
Süt saklama poşetleri
Alt değiştirme ünitesi
Şu meşhur dişlik varya sophie onu da hiç kullanmadık.
Göğüs pedini bana zorla aldırmaya çalıştılar arkadaşlar almayınca hediye getirdiker 😂kullananlar için çok kurtarıcıymış ama sütü dolup taşanlara benim sütüm hiçbir zaman taşmadı birikse bile akmazdı bende hiç kullanamadım maalesef pedi

Kızlar hamilelikte toksoplazmayı duydunuz mu benimki yüksek çıkmış üstündende üç hafta geçti tahlilin sonuca yeni baktım internetten araştırınca korkunç şeyler yazıyor gebelik sonlanmasına kadar

Kizlar ben de cigit urunlerini soracagim daha uygun gibi kiyafetleri nasil bugun e bebek lcw ve pancodan 9-12 12-18 ay kiyafet aldik 4bine yakin tuttu :/
Cigit ürünleri harika ben herşeyinden çok memnunum
Sezon sonuna denk getirirsen çok uyguna geliyor piyasaya göre tabi bazı ürünleri ve sezon ürünleri bir tık fazla fiyat olarak

Güncel olan igm sanırım geçmişte geçirmemişim
Evet kuzum belki igg dir bağışıklıktır diye dedim ama igm ise doktorunla görüşmende fayda var… tekrar tahlil ver olmazsa belkide geçirdin atlattın bile. 3 hafta olmuş sonuçta… sende evde var mıydı evcil hayvan genelde kedi kumundan, köpek dışkısından falan çok geçer. Yoksa da meyve sebzeden etten de geçebiliyor tabi

Kızlar kızımın dudağı kızardı önce bir yere çarptı diye düşündüm ama uçuğa da benziyor uçuk çıkaran olmuş muydu? Çok üzüldüm nerden bulaştı😔 bi kere benim gözümde çıkmıştı uçuk ama dikkat etmiştim değmesin ellemesin diye
Aa benim kizımda da var ucuk mu yani,sivilce diye düsünmüstüm

Aa benim kizımda da var ucuk mu yani,sivilce diye düsünmüstüm
Şöyle bişey sivilce mi acaba? İlk başta ben online toplantıya giricem diye yatak odasına yatağına koydum, yatağında piyanosu ve halkaları vardı. Toplantı esnasında bir ağlar gibi oldu ama sustu. 10 dakka sonra gittim dudağı kırmızıydı herhalde piyanosuna çarptı diye düşündüm ama bugün arkadaşlarıma gösterdim uçuk dediler hafif kabarık gibi ama uçuk gibi de göz göz değil.

Eklentiler

• IMG_1863.jpeg
    IMG_1863.jpeg
    148,5 KB · Görüntüleme: 30
Şöyle bişey sivilce mi acaba? İlk başta ben online toplantıya giricem diye yatak odasına yatağına koydum, yatağında piyanosu ve halkaları vardı. Toplantı esnasında bir ağlar gibi oldu ama sustu. 10 dakka sonra gittim dudağı kırmızıydı herhalde piyanosuna çarptı diye düşündüm ama bugün arkadaşlarıma gösterdim uçuk dediler hafif kabarık gibi ama uçuk gibi de göz göz değil.
Çarpıp kabuk bağlamış da olabilir. Geçmiş olsun.

Salya kaynaklı da olabilir belki.

Ay aynı yerde evet öyle bir sey ucukmuymus

X