2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
9 aydan sonra ogunler doyurucu olacak, mama mıktarımız azalacak, öyle umut ediyorum.. Karnı doysun, gelısımı aksamasın,bırakırsak ne mutlu bize
Ben kızımda hiç 2 numara mama almamıştım ama sütüm çoktu, dolabım doluydu. Dolaptakiler 4. Ay bitti, 5. Ay mama aldık, ben okuldayken içiyordu. 6. Ay kolum kırıldı, raporluydum, evdeydim. Tekrar başladığımda 1 yaşına gelmişti. Kaşık mamasını sulandırıp veriyordum arabada falan eline. Kutusunda öyle kullanmayın yazıyordu ama bi sakıncasını görmedim
Bu ara ne mama ne meme bizde. Boğazından 1 lt geçtiğini hiç sanmıyorum. Sağa sola baksın, elini ayağını yalasın anca.

Herkes hala buradaymış merhabalar taze anneler ilk anneler gününüz güzel geçmiştir umarım. Bebişlerin hepsi iyidir annelerin keyfi yerındedır uykularını alabılıyorlardır hengamede bakmadım ben başım dara düşünce bır gırıp sorayım belki bırı vardır derken son 14 dk olmuş mesaja sohbetınız bol olsun

Ne guzel de sütün varmıs masallah, aslında üstüne düşsen bu bebıste de çogalır, bence süt kalıtsal ya annemde de ablamda da cok olmamıs süt, buna şükür 4 ay da olsa bogazından anne sütü gectı diyorum.
Eylulde baslıyosun deıl mı sen de?

Hep beraber büyütüyoruz bebişleri ıyıkı var burası..
Hayrolsun ınsallah neden dara düştü başınız?

Aynen iyi ki var hamılelıkte doğumda çok faydasını gördüm . Çok tatlı insanlarla yol bırlıgı ettik. Ben doğdu gelemez kimse dedim. Bebekle cebelleşirken de aklımdan çıktı gıttı. Malum 6 aylık olduk tadım da ne versem buharda haşlama meyve sebze Yemıyor tek. Hazır mamaları yıyor onlarda tek degıl alerjı testı yapmadan vermek ıstemıyorum gorseldekı gıbı çoklu hepsi nasıl yapsam ne etsem çıkamadım ıcınden.hayır mama tadalı sütü de azalttı.

Eklentiler

• IMG_8752.png
    210,6 KB · Görüntüleme: 32
Çocukla da ilgisi var ya, 2,5 aylıktan beri tepiniyor, istemiyor. Boğazına düşkün değil. Benim de kolayıma geldi biberon. Bira mayası, balık yağı takviyeler kullandım ama işe yaramadı. Sütün artması için 3 saati geçirmemek lazım. Bebek emmese de sağmak lazım. Sağlık olsun. Başlıycam inşallah eylülde. İnşallah uykusu oturur o zamana kadar.

Az içiyo canım bugün mesela 670 ml içti biraz avokado yedi biraz da havuç… bu kadar ama bakalım, sağlıklı olsunlar da kilosu da olması gerektiği gibi normal ..
Alerjik olmasına üzüldüm, çok ufak olduğu için bünye kaldırmıyor, sonrasında genelde düzeliyorlar

Ben de bunu doktora soracağım. Tatile gidersem kendim pişiremem, mamalar da tekli değil.
Ev yemeği yemiyor, hazır mama mı yiyor, tam anlamadım sorununu.
Kuzenim direkt kıymalı tarhana çorbasıyla başladı. Bir şey de olmadı. Alerjiye meyili olmadıysa şimdiye kadar, ikili üçlü mamalar sorun yapmayabilir. 6 ay sebzeleri zaten.

Öyle canim benim saglikli olmasi kilosunun normal olmasi daha önemli ki zaten bence benim kız cok iciyor,ayda 1 kg fazla bence.belki de sizinki normaldir ya da her bebeğin normali kendine alerjik olması üzüyor napıcamı şaşırıyorum ins düzelir

Merak etme 2-3 aya düzelir inşallah evet, her bebek farklı, önemli olan sağlık gerçekten bir de bizim sevgimiz onlara karşı

Eşim günde 14 15 saat yok .Ev yemegı pişmiyor maalesef bizde hala bebekten yemek yapma şansım olmuyor.Peynir ekmeğe talim öğün eşim varsa en fazla hazır birşeyleri airfrya atıp ısıtıp yiyoruz sulu yemeği çok özledim oğlana sebze haşladım muz la yoğurt la karıştırdım yemedı yemeyıncede esım zaten yoruluyorsun hazır alalım dedi. Ama hazırlar karışık . Tadım yapar gıbı 3 gün kuralına uysam mama 24 saat kullanılmalı zıyan oluyor. Bi balkabagı pirinç karışık verdim o da ilk denemede 2 yemek kaşığı yedi döktü. Muz yoğurt havuz elma mango avakado domates salatalık peynir tattı onlarda reaksıyon olmadı. Yeme isteği çok bende kısıtlamakta istemiyorum. Formül mama ıcıyor onuda günlük 720 üstü içtikçe bir kavanoz mama yıyebılır dedi Tadımı sorucam ama 3 hafta var daha kontrole

Ona da bakimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…