2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Ben çıkarıyorum. Sağlık açısından çorapsızlığı öneriyorlar. Çoraplı uyuyunca sürekli uyanıyor. Hatta çorapsız olacak ve ayaklarında da battaniye olmayacak hanımefendinin yoksa uyanıyor 😆
Ben de asla çorapla uyuyamam, ama ayakları soguk oluyor hep.. Herhalde boyle 30 derece sıcaklarda cıkarırım, Ankara serin daha, bızım kombi acık

Gece de uyusun lütfen 🙄 3-3.5 arasi bir de 7-9.30 arasi uyutabildim.ben zombi gibi dolasiyorum ortalikta bir agri kesici ictim kahve iciyorum simdi de 🤧
Gece belki alerjiden dolayı da huzursuzluk yaşıyor olabilir, geceleri ağrı sanci daha çok hissediliyor 😔 ya da şu an kendi düzeni öyle, Allah yardımcımız olsun hepimizin bebeleri geceleri erkenden yatıp kesintisiz uyusun.🤲🏻 Bizde de sıkıntı bu uyku işleri😔

Gece belki alerjiden dolayı da huzursuzluk yaşıyor olabilir, geceleri ağrı sanci daha çok hissediliyor 😔 ya da şu an kendi düzeni öyle, Allah yardımcımız olsun hepimizin bebeleri geceleri erkenden yatıp kesintisiz uyusun.🤲🏻 Bizde de sıkıntı bu uyku işleri😔
Bilmiyirum ki canim olabilir gitgide kısaliyor uykulari 😔 ins deliksiz kolayca uyuduğu günler gelir bebislerimizin 🙏

Araya giriyorum:
Soluksuz doktor doktor gezdiğimiz bir dönemde çok geç uyuduğu için bir doktor melatonin yazmıştı. Değil kullanmak, almadık bile. Çok garip gelmişti bize. Geç uyuyor diye herhangi bir doktor melatonin önerisinde bulundu mu size de? O dönem bize çok saçma gelmişti.
Geç uyuma bizde de vardı bizim doktorumız osman gönülal ve hiç öyle bişi demedi uyku saatlerinde dikkat et dedi 4/5den snra uyutöa en geç 9 da gece uykusuna gelmeli buna dikkat et dedi ve dediği gibi yaptım 4/5 gün zorlandık ama düzene girdik şimdi en geç 9 da hatta 9 u bile bulmadan uyuyor

Geç uyuma bizde de vardı bizim doktorumız osman gönülal ve hiç öyle bişi demedi uyku saatlerinde dikkat et dedi 4/5den snra uyutöa en geç 9 da gece uykusuna gelmeli buna dikkat et dedi ve dediği gibi yaptım 4/5 gün zorlandık ama düzene girdik şimdi en geç 9 da hatta 9 u bile bulmadan uyuyor
Maşallah 🍀 Bana çok tuhaf gelmişti minicik bebeye melatonin vermek, yani bir de ismine güvenip gidilen bir hastane, bir doktordu.

Maşallah 🍀 Bana çok tuhaf gelmişti minicik bebeye melatonin vermek, yani bir de ismine güvenip gidilen bir hastane, bir doktordu.
Çevremde de geç uyuyan bebekler varda hiçbirinden böyle yöntem duymadım doktore götürenlerde bile bana denildiğğ gibii uyku saatlerine dikkat et gece uykusunu düzenle demişler hep şaşırdım açıkcası sizinkine
Kii anne sütü alıyosa zaten geceleri sütünüzde melatonin yüksek oluyomuş

Ay kızlar memlekete geldim herkesden bir şaf tok ben 4 aylıktı çorbaşardan tattırdım sende başla geç kalmışsın veya ek gıdada bayaa gecikmişsin vs vs vs doktorumuz biraz daha kilo almalı dedi mama takviyemiz var diyorum doktor ne bilir diyolsr 😤😤 hee onca yılı boşuna okumuş diyorum kötü ben oluyorum
Kızım ağlıyosa diyolsr ki aç galiba ayy bak hiç aklıma gelmemişti 5 aydır hiş emzirmek altına bakmayı akıl edemedim cidden dedim bi Allah ım linç edildim 😅😅😅😅😅😅

Ay kızlar memlekete geldim herkesden bir şaf tok ben 4 aylıktı çorbaşardan tattırdım sende başla geç kalmışsın veya ek gıdada bayaa gecikmişsin vs vs vs doktorumuz biraz daha kilo almalı dedi mama takviyemiz var diyorum doktor ne bilir diyolsr 😤😤 hee onca yılı boşuna okumuş diyorum kötü ben oluyorum
Kızım ağlıyosa diyolsr ki aç galiba ayy bak hiç aklıma gelmemişti 5 aydır hiş emzirmek altına bakmayı akıl edemedim cidden dedim bi Allah ım linç edildim 😅😅😅😅😅😅
Herkes tokatlık yemin ediyorum.

Ben uyutamıyorum ya 12den once cok nadir.
Peki 9da uydugunda gece kac kere kalkıyor? Sabah kacta uyanıyor?

X