2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Merhaba doktorunuz kim acaba hangi şehirde yaşıyorsunuz bende alerji profu araştırıyorum çoklu besin alerjisi var bebeğimde hikayemiz sizinle benziyor

İnşallah daha da iyiye gider yavrukus Öyle demeyin, hiçbirimiz en başta bilmiyorduk ki neleri var, şimdi biliyoruz elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz yavrularımız için. Hiç üzülmeyin, gün gelecek hepsi geride kalacak inşallah

Kızlar yardıma ihtiyacim var. Mamaya yeni geçtim ne kadar gider hesaplamasını nasıl yapacağımı akıl edemiyorum. Her gün bir kere 120ml mama yapsam bir ayda kaç ml mama almam lazım? Bir doz kaşık ml mama sayılıyor?

Düzenleme bir doz 4.4müs ayda 550 grlik almam lazım kızlar. 12. Aya kadar 2 numara kullanilacakmis
4 kutu 800lük alsam diyorum , ne dersiniz mantıklı mi bozulma fln olur mu?

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Hepimizin evlatları günden güne daha iyi olsun inşallah

İnternetten mi alacaksın? Skt bakabiliyorsan bozulacağını sanmıyorum açılmadan.

Gunluk kac cc icecek 700 kusur icerse 4 kutu 1 ay anca yetiyor zaten. Skt 1 yildan uzun oluyor kapali bir sey olmuyor

Kızlar köy sütünden sütcüden yoğurt mayalayıp Yani ev yoğurdundan ek gıdaya geçenler ev yoğurdundan bebeklerinize veriyor musunuz
( Ben pastörize süt alıp Activia ile mayalıyordum ama ev yoğurdundan hiç vermedim)

Bence bebeğin hangi mamayı sevdiğini öğrenmeden, alerji, gaz, kabızlık gibi bir sıkıntı yapıp yapmadığını anlamadan stoklama. Önce bir, 1 paket al. 1 hafta bir dene. İlk 2 gün kabızlık yapıp sonra alışma durumu da oluyor. Alışmama durumu da olabiliyor. Bebeğin mamayı sevmesi de olabiliyor sevmemesi de olabiliyor. Başta verilen mamaları direk alıyorlar ama biraz büyüdüklerinden ötürü mamada daha seçici davranabiliyorlar

Her marka mamanın mama kaşığı (dolayısıyla ölçüsü) farklıdır kuzum. Aynı marka mamanın farklı çeşitlerinde bile mama kaşığı değişebiliyor… bence önce 1 paket al. Gözlemle. Hem ne kadar gidiyor, yarıyor mu bebişe, seviyor mu emin ol. Sonra çoklu alırsın. Başlangıçta stok yapma derim ben

Yaklaşık bir haftadır dördüncü öğün olarak meyve eklenmişti bizim kıza. Önce yeşil elma denedik, bir kaşık ucu aldı asla yemedi, sonra sarı elma denedik. Ondan da birkaç kaşık ucu ancak yedi. Bugün armut günüydü, yüzünü ekşite ekşite açtı ağzını yedi çok şükür. Üzülüyordum meyve yemeyecek galiba diye, elmalar ekşi geldi belki de ondan yemedi.

Migrosta hipp 1 combiotic de ındırım yokmus (bendeki şans)
2 paket 1 numara, 3 paket de 2 numara aldım
6.ayın sonundan ıtıbaren diyor 2 numara ıcın.. Yani suan 5 bıttı 6.ayın ıcındeyiz, 6. Ay olunca baslıcaz deıl mı?

Ben verdim canım 3 gün vermiştim 3. Gün hafif bi kızarıklık oldu poposunun üstünde bende normalde havuç vs yanına ekleyecektim erteledim bu hafta yeniden deneyeceğim

B8z hipp 2 ye basladik 29 mayista 6 aylik olacagiz doktor basla sorun yok dedi.

22 hazıranda 6 aylık olcak benım kızım da, bu ay da 1 numaradan devam, 10 once sonra farketmıyor o zaman
Haziranın 22’sine kadar 1 numara mı alacaksın? Kafam basmıyor bugün. 3’ünde doktora gitcem o zaman sorcam 31’inde 5 ay bitiyor.

7 gun kala vs basladik canim iyi haber arkadssimin on bucuk aylik oglu mama istemedi bi anda annesinin yaptiklari ve memede olan sütle devam.
9 aydan sonra ogunler doyurucu olacak, mama mıktarımız azalacak, öyle umut ediyorum.. Karnı doysun, gelısımı aksamasın,bırakırsak ne mutlu bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…