- 25 Ocak 2023
- 2.236
- 1.460
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #73.001
Üşümüyor mu ayagina dokundugunda ısısı nasil benimkinin soguk oluyor corapsizBen çıkarıyorum. Sağlık açısından çorapsızlığı öneriyorlar. Çoraplı uyuyunca sürekli uyanıyor. Hatta çorapsız olacak ve ayaklarında da battaniye olmayacak hanımefendinin yoksa uyanıyor
Ben de asla çorapla uyuyamam, ama ayakları soguk oluyor hep.. Herhalde boyle 30 derece sıcaklarda cıkarırım, Ankara serin daha, bızım kombi acıkBen çıkarıyorum. Sağlık açısından çorapsızlığı öneriyorlar. Çoraplı uyuyunca sürekli uyanıyor. Hatta çorapsız olacak ve ayaklarında da battaniye olmayacak hanımefendinin yoksa uyanıyor
Evet evet en son ona sinirleniyordu, iyilerdir ınsallahhBen de bunu düşünüyordum. Bayadır yok. Kayınvalidesi gelecekti ve tatile gideceğim diyordu. Doğru mu hatırlıyorum
Gündüz uykuları nasıl?Gece hiç uyumadık noluyor böyle
Biz o sorunu hiç evde ışık açmayarak çözdük ilk zorlanıyordu ama sonra hava karardıkça sakinleşmeye daha çok uyumaya başladı . Hoş hala 2-5 arası uyanıp sohbet etmek oyun oynamak istiyor ama bunada şükürGece hiç uyumadık noluyor böyle
Dün gündüz güzel uyudu 2 saat yarim saat 1 saat seklinde.tam deliksiz degil kivraniyor illa.kanguruda uyutuyorum yataga birakinca uyaniyorGündüz uykuları nasıl?
Maşallah sübhanallah, nazar değmesin. Çok güzel uyumuş minik.Dün gündüz güzel uyudu 2 saat yarim saat 1 saat seklinde.tam deliksiz degil kivraniyor illa.kanguruda uyutuyorum yataga birakinca uyaniyor
Gece de uyusun lütfenMaşallah sübhanallah, nazar değmesin. Çok güzel uyumuş minik.
Gece belki alerjiden dolayı da huzursuzluk yaşıyor olabilir, geceleri ağrı sanci daha çok hissediliyorGece de uyusun lütfen3-3.5 arasi bir de 7-9.30 arasi uyutabildim.ben zombi gibi dolasiyorum ortalikta bir agri kesici ictim kahve iciyorum simdi de
Bilmiyirum ki canim olabilir gitgide kısaliyor uykulariGece belki alerjiden dolayı da huzursuzluk yaşıyor olabilir, geceleri ağrı sanci daha çok hissediliyorya da şu an kendi düzeni öyle, Allah yardımcımız olsun hepimizin bebeleri geceleri erkenden yatıp kesintisiz uyusun. Bizde de sıkıntı bu uyku işleri
Geç uyuma bizde de vardı bizim doktorumız osman gönülal ve hiç öyle bişi demedi uyku saatlerinde dikkat et dedi 4/5den snra uyutöa en geç 9 da gece uykusuna gelmeli buna dikkat et dedi ve dediği gibi yaptım 4/5 gün zorlandık ama düzene girdik şimdi en geç 9 da hatta 9 u bile bulmadan uyuyorAraya giriyorum:
Soluksuz doktor doktor gezdiğimiz bir dönemde çok geç uyuduğu için bir doktor melatonin yazmıştı. Değil kullanmak, almadık bile. Çok garip gelmişti bize. Geç uyuyor diye herhangi bir doktor melatonin önerisinde bulundu mu size de? O dönem bize çok saçma gelmişti.
MaşallahGeç uyuma bizde de vardı bizim doktorumız osman gönülal ve hiç öyle bişi demedi uyku saatlerinde dikkat et dedi 4/5den snra uyutöa en geç 9 da gece uykusuna gelmeli buna dikkat et dedi ve dediği gibi yaptım 4/5 gün zorlandık ama düzene girdik şimdi en geç 9 da hatta 9 u bile bulmadan uyuyor
Çevremde de geç uyuyan bebekler varda hiçbirinden böyle yöntem duymadım doktore götürenlerde bile bana denildiğğ gibii uyku saatlerine dikkat et gece uykusunu düzenle demişler hep şaşırdım açıkcası sizinkineMaşallahBana çok tuhaf gelmişti minicik bebeye melatonin vermek, yani bir de ismine güvenip gidilen bir hastane, bir doktordu.
Herkes tokatlık yemin ediyorum.Ay kızlar memlekete geldim herkesden bir şaf tok ben 4 aylıktı çorbaşardan tattırdım sende başla geç kalmışsın veya ek gıdada bayaa gecikmişsin vs vs vs doktorumuz biraz daha kilo almalı dedi mama takviyemiz var diyorum doktor ne bilir diyolsrhee onca yılı boşuna okumuş diyorum kötü ben oluyorum
Kızım ağlıyosa diyolsr ki aç galiba ayy bak hiç aklıma gelmemişti 5 aydır hiş emzirmek altına bakmayı akıl edemedim cidden dedim bi Allah ım linç edildim
Ben uyutamıyorum ya 12den once cok nadir.Geç uyuma bizde de vardı bizim doktorumız osman gönülal ve hiç öyle bişi demedi uyku saatlerinde dikkat et dedi 4/5den snra uyutöa en geç 9 da gece uykusuna gelmeli buna dikkat et dedi ve dediği gibi yaptım 4/5 gün zorlandık ama düzene girdik şimdi en geç 9 da hatta 9 u bile bulmadan uyuyor
Aslında gündüz de oyle aman aman uyumamıs.. Diş rahatsız ediyordur belkıDün gündüz güzel uyudu 2 saat yarim saat 1 saat seklinde.tam deliksiz degil kivraniyor illa.kanguruda uyutuyorum yataga birakinca uyaniyor
ZeytinyağıEk gıda ile ilk kabızlığımızı yaşamış bulunmaktayızkoyu kıvamlı, parça parça kakası. Ne yapabilirim rahatlaması için, ne vermeliyim ?