• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
Kızlar bu yeme konusunda dışarı çıkınca ben mama veriyorum çünkü mama sandalyesi haricinde yemek yedirmek işkence herkesin yediren dahil üstü başı batıyor yemeğe üç seferdir gittik dışarıda sadece köfte yedirdik bizim yediğimiz yerden onlarda köfte yaptırdık siz nasıl yapıyorsunuz
Ben de çoğunlukla kavanoz mamalardan veriyorum

Kimse yok maalesef ailelerimiz 10-12 saat mesafede yalnızız burda
Tek büyütmek zor. Ben de tek büyütüyorum iyi bilirim zorluğunu. İki cocuk ilkinden de biraz daha zorlayıcı olur haliyle. Ama enazından ikisi birden çıkar gider. İki defa delirmezsin de tek delirmede halledersin 😄 arkadaşımın bebeği 2 yasında. 2.çocuk için geç kaldım diyor. Ben şu an çok rahatım 2.ye hayatta cesaret edemem şimdi diyor mesela. Belkide sandığından daha kolay olacaktır

Günooo kızı sallarken kızılcık şerbetinin kalanını izliyoruz 😂 bir bölümü anca 2-3 günde izliyorum.
Ben de aynen. Ya lost izlerim, ya kitap dinleyip candy crush oynarım, ya duolingodan dil öğrenirim. Ayakta sallamalar olmasa boş vaktim yok. 😂 gece 1.30-4.30 nöbetindeydim.

Ben de aynen. Ya lost izlerim, ya kitap dinleyip candy crush oynarım, ya duolingodan dil öğrenirim. Ayakta sallamalar olmasa boş vaktim yok. 😂 gece 1.30-4.30 nöbetindeydim.
Şimdi prime’da cross diye diziye başladım dedektif dizisi 😁 öneririm sevenlere. 4:30da oturma odasına geçtik anakucağına koydum Allahtan ayakta sallama yapmıyorum anakucağında sallanırken uyuyor. Sızmışım sonra ben de izlerken. Dedim eşime bu gece 4 nöbeti sende, ben uyurum. Dün gece 4te uyanırsan beni uyandır mike tyson’ın maçı var demişti ama uyandırınca ıhhh dedi döndü k.çını uyudu 😂

Şimdi prime’da cross diye diziye başladım dedektif dizisi 😁 öneririm sevenlere. 4:30da oturma odasına geçtik anakucağına koydum Allahtan ayakta sallama yapmıyorum anakucağında sallanırken uyuyor. Sızmışım sonra ben de izlerken. Dedim eşime bu gece 4 nöbeti sende, ben uyurum. Dün gece 4te uyanırsan beni uyandır mike tyson’ın maçı var demişti ama uyandırınca ıhhh dedi döndü k.çını uyudu 😂
Severim aslında ama lost bitmiyordu. 4. Sezon 7. Bölüme geldim ama kaç ay oldu.
İki sene sonra kendime yüklü bir kitap siparişi verdim. Okulda milletle boş muhabbet etmiycem artık, kütüphanede kitap okuycam.

Hanımlar bebişleriniz istediği bir şeyi işaret parmağıyla gösteriyor mu off bu annelik delilik gerçekten her şeyi kafaya takıyorum bebeğim 11 aylık sadece meme diyor normal mi işaret parmağını kullanmıyor daha

Kızlar, bu ara benim bebikonun ilk uykuları biraz uzadı ve ikinci uykuya yatmakta ciddi sıkıntı yaşıyor. Asla uyumak istemiyor. Uyku araları da uzadı, normal vaktinde uyutmak istediğimde kıyametler kopuyor. Gece uykuları da keza öyle, cidden çok zor uyutuyorum. Bugün neredeyse 11 aydır ilk defa 8'de uyandı ki kızım için çok geç bir saat. Bir buçuk gibi ancak uyutabildim. Atak falan mı acaba yoksa tek uykuya geçiş tarzında bir sey mi sizce? Çok erken değil mi öyleyse de?

Hanımlar bebişleriniz istediği bir şeyi işaret parmağıyla gösteriyor mu off bu annelik delilik gerçekten her şeyi kafaya takıyorum bebeğim 11 aylık sadece meme diyor normal mi işaret parmağını kullanmıyor daha
İstedigi şeyi değil de bir şeyi soruyorsak bazen gösteriyor (su nerede, bu nerede gibi). Bunlar bence yeni yeni başlıyor/başlayacak. Ben o kadar takılmıyorum artık ya, kendi zamanı var hepsinin.

Yenilmis eşimin morali bozuktu 😃

Cok erken yaa ben cok kucuk bebek goruyorum kizimi gezdirdigim icin 14 15 aylik bebekler qnca o dedigini yapiyor

Annemde öyle diyor daha basmayı bilmiyor düzelecek öğrendikçe diyor ama işte oğlumun videoları izleyince panikliyorum o hiç parmak ucu yürümemiş. Yürütec hiç kullanmadım o yaparmış diyorlar
Bız yurutec kullandık, ama parmak ucuna basma olayı sadece koltukla sıralarken oldu, cok kısa sure, suan cok guzel yuruyor.. Yurutec sayesınde erken yurudugunu dusunuyorum hatta

Eki Görüntüle 3503918 benimki de perdeyi cekmekle mesgul 😃 Cietli kitaplari cok seviyor kitap okuyorum dramatize ederek dinliyor top oynamaya bayiliyor sarj alwtiyle oynuyor elinde oyalaniyor bayagi gunluk disari parklara cikariyorum. Sahile geciyoruz buyuk park var her yasa hitap eden. Guzel oluyor
Etkinlik olarak kucukken yaptiriyordum suan bu aylarda ne olur ki bilemedim. Ben sarki turku ilahi vs soyluyorum degisik degisik cocuk sarkilari tabii. Yuzume nakiyor hosuna gidiyor. Yollarda kedi gorunce izlemeyi seviyor durup izliyoruz vs vs
Alt acmayı kullanıyor musun hala, biz sökeli cok oldu 🤭

Kirmizimartenicka Kirmizimartenicka ben çok gıcık oluyorum kız çocukları arabayla oynamaz zihniyetine. Araba kullanıyoruz sonuçta. Nil küçükken hiç bebekle oynamazdı. Bir sürü kamyonu falan vardı. Küçük otobüs tayo setleri (çizgi filmi var). Dinozorlarla çok oynardı. 5 yaştan itibaren bebeklerle barbielerle oynamaya başladı.
Benım kızın da davulu var 😂

Back
X